Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Otázka je jasná - jak se žije ve Valticích? Je to atmosférou spíš město nebo venkov? Znají se tam lidé nebo tam vše válcují turisté? Co školka, škola, vybavení…
Díky za názory
Bab.
Taky mě to napadlo, ale bála jsem se, že mi tu dá někdo na kokos.
@BAZÁREK ANGIE píše:
Ježišmarjá já četla ve Valdicích
ale jako schovka před dotírajícími dětmi dobré ne? Matka se vyspí, nají bez práce a neohluchne.
@Burj Chalifa píše:
ale jako schovka před dotírajícími dětmi dobré ne? Matka se vyspí, nají bez práce a neohluchne.
@minoe píše:teď vážně..Valtice je kraj, který proslul vínem
tam to bude samý sklípek a tolerantní policie, ne?
@Burj Chalifa píše:
tam to bude samý sklípek a tolerantní policie, ne?
idylka pro výchovu dětí
Valtice se nachází na břeclavsku, známý je zámek a jak jinak vinné sklepy
@Burj Chalifa Dá se tak usuzovat
Ale neznám to tam, právě pro to se ptám místních… ale zatím to vypadá, že víc najdu těch, kdo znají vězeňskou celu ![]()
Bab.
@mojmira Děkuju, jsem celkem zdatná ve vyhledávání na netu… ale mě zajímá právě ta místní atmosféra, jestli jsou tam lidi fajn, dá se tam spokojeně žít atd.
Valtice miluju, ale bydlím o pár set km dál
Pohodoví lidí, ale v létě ti komáři! Člověk aby večer chodil ven v ochranném obleku.
@FikuLenka píše:
Valtice miluju, ale bydlím o pár set km dálPohodoví lidí, ale v létě ti komáři! Člověk aby večer chodil ven v ochranném obleku.
Do sklípku snad nedoletí ![]()
@Babetta píše:
@mojmira Děkuju, jsem celkem zdatná ve vyhledávání na netu… ale mě zajímá právě ta místní atmosféra, jestli jsou tam lidi fajn, dá se tam spokojeně žít atd.
jo, chápu, mám tam známé, proto jsem to napsala, myslím, že se tam žije vcelku dobře, kamoška si nikdy nestěžovala, vždycky říká, že by neměnila, tak nevím.