Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Potřebuju poradit, jak sestavit postýlku z IKEA, bohužel ani nevím, jak se jmenuje (je po sestřence a teta prý už neví) a není k ní návod.. leží mi doma 5 dílů, přičemž jeden mi přijde jak od jiné postýlky.. na netu jsem našla návod na sestavení postýlky DIKTAD, ale ta to pravděpodobně není.. nebo aspoň mi k obrázkům nesedí boky a některé šroubky, jenom čela..
odpoledne jsem si sestavila skříňku z JYSKu, ale s postýlku si fakt nevím rady.. ![]()
Tak na sestavení postýlky není nic těžkého ne? Máš 5 dílů- 2 čela, 2 postranice a rošt… Šrouby patří do děr
Ten díl co ti přijde jak od jiné postýlky bude rošt ![]()
Ikea ma na svych strankach montazni navody ke vsem v soucasnosti prodavanym postylkam (krome postylky Somnat). Staci kliknout na tu danou postylku a vpravo na strance je odkaz na stazeni montazniho navodu v pdf. Pocitam, ze se vetsina tech postylek sklada stejne, takze by te to alespon mohlo nakopnout, pokud tam nenajdes tu svou postylku. Skladala jsem v sobotu postylku Gulliver a je to rychlovka (bocnice prisroubujes k celu, pak vlozis rost do pozice, kterou chces a prisroubujes druhe celo), viz. tento navod.
monika32 píše:
Tak na sestavení postýlky není nic těžkého ne? Máš 5 dílů- 2 čela, 2 postranice a rošt… Šrouby patří do děrTen díl co ti přijde jak od jiné postýlky bude rošt
tak už jsme to s mamkou sestavily.. a ten díl od jiný postýlky byla jedna z bočnic.. ![]()