Jak sestavit vláčkodráhu???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
215
15.11.07 17:01

Jak sestavit vláčkodráhu???

Ahoj holky, jdu si pro radu a inspiraci. Máme doma spoustu kolejí a mašinek, ale ten největší nápor nás čeká na Vánoce. Jelikož malého vláčky drží už opravdu dlouho, rozhodli jsme se zainvestovat. Takže jsme skoupili snad všechny doplňky v tescu a taky několid :,-( Mašinky Tomáše. Teď stojím před problémem, jak to všechno k sobě poskládat, aby to dávalo nějaký smysl. Nemáte některá třeba nějaký odkaz na obrázky poskládaných vláčkodrah nebo třeba nějaké fotky vašich domácích??? Jediné, ci jsem na netu našla, byla inspiračka od Mašinky Tomáše - plný stůl a vede to až na zem - to nás možná čeká časem, ale letos bych vystačila s něčím skromnějším :lol:
Děkuji L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
15.11.07 17:38

Určitě nakupte výhybky, točnu a nějaké mosty - to bude stačit :) Nádražíé, depa a tak můžete dokupovat i postupně…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.11.07 17:58

Lesi, to všechno už máme nakoupeno…děda dokonce koupil mimo jiné i origoš depo Tomáš 8O , točnu, mosty, tunely, nádraží právě všechno máme…jen mně nejde do hlavy, jaký tvar tomu všemu dám, proto jsem chtěla nějaké obrázky…pokud možno… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
15.11.07 19:49

nevím jestli je to to co hledáš, ale já zrovna dneska hledala nějaký doplněk a narazila toto http://www.maximtoys.cz/galery/ nedívala jsem se detailně, šlo mi jen o jednu věc..tak třeba pro inspiraci..jeste jsem si rikala na co fotky vlackodrah…:)

Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
15.11.07 19:55

Aha :) Kouknu na naše staré vyfocené dráhy, ju?
Jen namátkou:

http://rodina.cz/…183889_1.jpg

Ale to jsme měli jen málo kousků :)

Se těším, letos nám Ježíšek přinese další kousky - tedy pokud se maminka uschopní je natřit :o

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.11.07 20:36

Holky díky… :D To je přesně vončo… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
15.11.07 21:57

Že jsem tak zvědavá Lesi, proč a čím je natíráš. My je máme holé..... Majka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
15.11.07 22:18

majka11, já jsem cvok… Mořím si je na střední hnědou a lakuju… Nemám ráda surové ohmatané dřevo - a navíc vypadají fakt skvěle!!!!

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815