Jak si ověřit účet?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.9.22 22:11

Jak si ověřit účet?

Zdravím, vím, že je to asi zvláštní otázka :D, ale chtěla bych se Vás tu zeptat, zda nemáte stejné zkušenosti.

Mám už 2 iPhone po tom, co ten starý umřel. Už prostě nejde zapnout, jenomže!

V tom starém mobilu mi zůstalo přihlášení Apple ID a v novém ho mam taky a když si chcu nastavit “peněženku” v mobilu, že bych platila přes mobil, nejde to a píše to, že to musím potvrdit v druhém zařízení. :think: A jak to mám asi ověřit, když nefunguje? :think:

Prosím o nějakou radu, už si nevím rady. Nemůžu si vytvořit nový účet protože ten email, přes který mám ID používám úplně všude, od instagramu po pojistku na auto atd. A taky na tom úctě mám už platby v Apple Store.

Předem děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5643
6.9.22 22:19

Řešili jsme podobné s ukradeným mobilem. Byl to očistec a něco pořád nefunguje, např. aplikace banky. Takže moc nepomůžu, ale soucítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
6.9.22 22:39

Nejsem uživatelem nakouslého Jablka, ale normální postup bývá přihlásit se přes email k účtu, odebrat primární telefon a nastavit nový telefon jako primární. Respektive odebrat starý telefon a přidat nový. Ten postup, co popisujete připomíná přidání dalšího zařízení pod jeden účet. A to pochopitelně nelze, neboť potvrzovací zařízení je nefunkční. Navíc Apple má slušnou technickou podporu, takže při nezdaru bych se obrátil tímto směrem.

@Anonymouseles píše:
Zdravím, vím, že je to asi zvláštní otázka :D, ale chtěla bych se Vás tu zeptat, zda nemáte stejné zkušenosti.

Mám už 2 iPhone po tom, co ten starý umřel. Už prostě nejde zapnout, jenomže!

V tom starém mobilu mi zůstalo přihlášení Apple ID a v novém ho mam taky a když si chcu nastavit “peněženku” v mobilu, že bych platila přes mobil, nejde to a píše to, že to musím potvrdit v druhém zařízení. :think: A jak to mám asi ověřit, když nefunguje? :think:

Prosím o nějakou radu, už si nevím rady. Nemůžu si vytvořit nový účet protože ten email, přes který mám ID používám úplně všude, od instagramu po pojistku na auto atd. A taky na tom úctě mám už platby v Apple Store.

Předem děkuji za odpovědi :kytka:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný