Jak si přát, mít štěstí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Změň zaměření že to nedáš na jasné přesvědčení že to uděláš. přesně do detailu si představuj co budeš dělat až ti tu skvělou zprávu oznámí, jak se budeš cítit, kam potom půjdeš, jak to oslavíš atd. Dáš to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Říkej si, že si vytáhneš otázku, na kterou budeš vědět odpovědi. ![]()
Já jsem si u maturity z ČJ nechtěla vytáhnout celkem asi 4 otázky včetně národního obrození a hádej, co jsem si vytáhla. Národní obrození.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Opakuj si afirmace, je dobry v 2. osobe, proste si rikej- ty to zvladnes, jsi uzasna, jsi chytra atd. Proste jaka slova citis, ze potrebujes
Taky si vizualizuj predstavu, jak jsi tu zkousku zvladla. Nedovol hlave, aby tvorila cerne scenare, ale zaroven se za to na sebe nezlob, neni to jen tak preprogramovat mozek.
Tohhle ti pomuze se zbavit stresu a stres je nejvetsi prekazka v tom tu zkousku udelat. Pokud budes nasprtana, ale ve stresu, tak hrozi vetsi pruser, nez neumet vsechno, byt v pohode a v klidu a umet treba nejake veci sebevedome trosku okecat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K2 8611 píše: Říkej si, že si vytáhneš otázku, na kterou budeš vědět odpovědi.Já jsem si u maturity z ČJ nechtěla vytáhnout celkem asi 4 otázky včetně národního obrození a hádej, co jsem si vytáhla. Národní obrození.
![]()
Ja v obcance neumela a fakt nechtela sjezdy KSČ a KSSS a co myslis, byly tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co takhle se to normálně naučit?
Já se vždycky na ty obtížné otázky soustředila o to víc - a pak jsem jednou vyletěla z té úplně easy, protože jsem ji přeskočila, že to je dávačka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, pokud si budeš říkat, že to neuděláš, tak to prostě neuděláš. To je vše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musis to brat tak, ze to udelas.
Nebrat jinou variantu.
„Udelam to.“
Ne „preji si, aby“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj zdravím všechny. Zítra mě čeká náročná zkouška na VŠ. Je to poslední předmět, jinak mám vše splněno na první pokusy. No bohužel, tohle je na mě náročné a vždy si vytáhnu téma o kterém neumím úplně mluvit. Tak mě čeká poslední pokus, který když nezvládnu, čeká mě přesun na původní pracovní místo a další změny k horšímu. Učila jsem se poctivě, měla i placené doučování.. Jak si mám správně přát, přivolat si trošku štěstí?