Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj
koupila jsem rytířský stan, je kulatý a má vevnitř takové ty měkké obruče. Rozložila jsem ho, abych se podívala a nějak mi to nejde složit, at to lamu jak to lamu, nejde to.
nemate navod? ja fakt nevim, koupila jsem ho prave pro skladnost, jenze mi to proste nejde
Nemáš fotku?
My máme iglů, ty tyčky se musí poskládat do sebe zacvakat…
Nevím, jaký přesně systém máš na mysli.
posilam fotku, nejde o tycky, ty jsou slozene
ale ten zbytek mi nejde
Jo tak, no to nevím, tam musí být nějaká poutka nebo něco na ty tyčky ![]()
Hodně zdaru ![]()
jsou tam dve obruce, jedna jako podlazka a druha ten horni kruh a ja je neumim otocit tak, aby se mit o veslo do krabice
vim, ze se to nejak otaci do osmicek ale ja jsem leva
Jooo, na takovém principu jsem měla takový látkový skládací létající talíř…
A už nikdy jsem ho nesložila a nenarvala do toho obalu zpátky
.
Pipet píše:
Jooo, na takovém principu jsem měla takový látkový skládací létající talíř…A už nikdy jsem ho nesložila a nenarvala do toho obalu zpátky.
Joo ta to me uklidnilo ![]()
Takže potřebuješ jen z kola udělat poloviční kolo? Tak to kolo chyť každou rukou na jednom konci a jedním zápěstím otoč - tím ti vznikne 8. A pak ty nejvzdálenější konce tý osmičky dej k sobě a máš z toho malé kolo
Teď už se to tam vejde?
bohužel taky neuklidním,máme stan na stejném principu a složit se již nepodařilo-taky z toho šílím ![]()
tady u toho stanu jen osmička neštačí musíš ho jakoby rozdělit na třetiny
Tera:)1 píše:
takze osmicka se trema bublinkama?? ![]()
Máme podobně skvělou skládačku - plážový stan ( http://www.gepardo.cz/…uct_info.php?… ). Tam se musí tak nějak složit a do sebe zasunout takové kruhy, že z toho vznikne malé kolo a to dám do tašky. Samo se to pak rozkládá.
Mě pomohl jednak návod (sice dost blbě napsaný, ale nějak jsem si to odvodila) a taky to, že se na podobném principu skládají i stínítka do bočních okýnek u aut - jestli jsi měla na mysli tohle.
jizvíková píše:Tera:)1 píše:takze osmicka se trema bublinkama??
jo ![]()