Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
já bych tu plastelínu až asi nekoupila, předloni jsme to koupili neteři a za chvíli to měla jak beton a tak se to hodilo akorát do koša ![]()
Já kupovala kelímky tří barev, prodávali je zvlášť, jeden kelímek ve slevě za 19 korun. Žlutou, červenou, zelenou, i když předpokládám, že z toho bude časem spojená tmavě oranžová
Mám syna starýho jako tvoje holčička a moc ho to baví. V návodu píšou, že se má uchovávat v chladu a pokud by ztvrdla, zakápnout kapkou vody a zpracovat.
Fakt??No já zatím kupovala tu obyč,a ta teda hned tvrdla takže dlouho nevydržela,akle známá si tu play dooh docela chválí
zase aby to nebyly zbytečně vyhozený peníze..
Tak naše tříapůl letá dcerka dostala loni k vánocům výrobu dortů a musím říct,že u nás vede na plné čáře.Jde každý den na stůl a hraje si teď už i ta mladší,které jsou 2 roky a 3 měsíce.Je pravda,že plastelína ztuhla,ale já jsem začala vařit potom domácí plastelínu,s kterou to jde taky dobře a holky si opravdu vyhrají.
Januliiik píše:
já bych tu plastelínu až asi nekoupila, předloni jsme to koupili neteři a za chvíli to měla jak beton a tak se to hodilo akorát do koša
Ahoj a skladovali modelinu v te plechovce?Pokud ne,tak to je jejich chyba,pokud ano,tak modelina vydrzi teda dlouho,proto bych tomu,ze ji zpatky uklizeli moc neverim.Kluk ma tehle modeliny plno a nikdy ji nemel hned jak beton.Ano,po cca tydnu,ale to ta modelina musela byt cely den na vzduchu a valet se vsude mozne.
Jinak kluk toho ma hodne,ruzne nastavce,vykrajovatka,nejake strojky,ale jeho nejvic bavi si z modeliny modelovat,zadne dalsi pomucky k tomu nepotrebuje.Jsem moc neporadila
.
nataluska píše:
Tak naše tříapůl letá dcerka dostala loni k vánocům výrobu dortů a musím říct,že u nás vede na plné čáře.Jde každý den na stůl a hraje si teď už i ta mladší,které jsou 2 roky a 3 měsíce.Je pravda,že plastelína ztuhla,ale já jsem začala vařit potom domácí plastelínu,s kterou to jde taky dobře a holky si opravdu vyhrají.
jj,slysela jsem,ze varena domaci je pomalu stejna jako play dooh.
Januliiik píše:
domácí plastelína??![]()
holky, jak se to dělá?
To by mě taky zajímalo. Ale je fakt, že na play dooh je napsáno, že obsahuje pšenici, ale že nedoporučují ji jíst ![]()
Januliiik píše:
domácí plastelína??![]()
holky, jak se to dělá?
Jo to mě taky zajímá ![]()
Kamaradka ji vari nejak z hladke mouky a jeste s necim,pak pridava barvu,to jedine si pamatuju
.Ale nekdo urcite napise recept
.
Neprihlasena Jaruna píše:
Tady je odkazhttp://www.brydova.cz/…ina-pro-deti
Díky
jdu to pročíst
Ahojky,
Je toho tolik,máte třeba nějakou oblíbenou??dííky za tipy 
tak si lámu hlavu jako sadu modelíny play dooh koupit skoro tříletý holčině k vánocům,aby jí rychle neomrzela