Jakou modelínu Play Dooh?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Rose-k
11.11.11 12:07

Jakou modelínu Play Dooh??

Ahojky,
tak si lámu hlavu jako sadu modelíny play dooh koupit skoro tříletý holčině k vánocům,aby jí rychle neomrzela :nevim: Je toho tolik,máte třeba nějakou oblíbenou??dííky za tipy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30420
11.11.11 12:16

já bych tu plastelínu až asi nekoupila, předloni jsme to koupili neteři a za chvíli to měla jak beton a tak se to hodilo akorát do koša :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
11.11.11 12:19

Já kupovala kelímky tří barev, prodávali je zvlášť, jeden kelímek ve slevě za 19 korun. Žlutou, červenou, zelenou, i když předpokládám, že z toho bude časem spojená tmavě oranžová :lol: Mám syna starýho jako tvoje holčička a moc ho to baví. V návodu píšou, že se má uchovávat v chladu a pokud by ztvrdla, zakápnout kapkou vody a zpracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
11.11.11 12:19

Fakt??No já zatím kupovala tu obyč,a ta teda hned tvrdla takže dlouho nevydržela,akle známá si tu play dooh docela chválí :nevim: :think: zase aby to nebyly zbytečně vyhozený peníze..

• Citovat
  • Upravit
7250
11.11.11 12:21

Tak naše tříapůl letá dcerka dostala loni k vánocům výrobu dortů a musím říct,že u nás vede na plné čáře.Jde každý den na stůl a hraje si teď už i ta mladší,které jsou 2 roky a 3 měsíce.Je pravda,že plastelína ztuhla,ale já jsem začala vařit potom domácí plastelínu,s kterou to jde taky dobře a holky si opravdu vyhrají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
11.11.11 12:23
Januliiik píše:
já bych tu plastelínu až asi nekoupila, předloni jsme to koupili neteři a za chvíli to měla jak beton a tak se to hodilo akorát do koša :nevim:

Ahoj a skladovali modelinu v te plechovce?Pokud ne,tak to je jejich chyba,pokud ano,tak modelina vydrzi teda dlouho,proto bych tomu,ze ji zpatky uklizeli moc neverim.Kluk ma tehle modeliny plno a nikdy ji nemel hned jak beton.Ano,po cca tydnu,ale to ta modelina musela byt cely den na vzduchu a valet se vsude mozne.
Jinak kluk toho ma hodne,ruzne nastavce,vykrajovatka,nejake strojky,ale jeho nejvic bavi si z modeliny modelovat,zadne dalsi pomucky k tomu nepotrebuje.Jsem moc neporadila :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
11.11.11 12:25
nataluska píše:
Tak naše tříapůl letá dcerka dostala loni k vánocům výrobu dortů a musím říct,že u nás vede na plné čáře.Jde každý den na stůl a hraje si teď už i ta mladší,které jsou 2 roky a 3 měsíce.Je pravda,že plastelína ztuhla,ale já jsem začala vařit potom domácí plastelínu,s kterou to jde taky dobře a holky si opravdu vyhrají.

jj,slysela jsem,ze varena domaci je pomalu stejna jako play dooh.

• Citovat
  • Upravit
30420
11.11.11 12:25

domácí plastelína?? 8-o 8-o holky, jak se to dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
11.11.11 12:30
Januliiik píše:

To by mě taky zajímalo. Ale je fakt, že na play dooh je napsáno, že obsahuje pšenici, ale že nedoporučují ji jíst :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
11.11.11 12:33
Januliiik píše:

Jo to mě taky zajímá :-)

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
11.11.11 12:33

Kamaradka ji vari nejak z hladke mouky a jeste s necim,pak pridava barvu,to jedine si pamatuju :-D .Ale nekdo urcite napise recept :wink: .

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
11.11.11 12:34
  • Citovat
  • Upravit
30420
11.11.11 12:34

tak na ten recept si teda počkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit