Jakou modelínu Play Dooh?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1995
11.11.11 12:41
Neprihlasena Jaruna píše:
Tady je odkazhttp://www.brydova.cz/…ina-pro-deti

To zní zajímavě. A to nešpiní ruce, když je tam to barvivo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
11.11.11 12:47
Livlin píše:
Neprihlasena Jaruna píše:
Tady je odkazhttp://www.brydova.cz/…ina-pro-deti
To zní zajímavě. A to nešpiní ruce, když je tam to barvivo?

Ani nevim,o nicem takovem jsem nic neslysela.Snad by mi to kamaradka rekla :think: .

• Citovat
  • Upravit
12959
11.11.11 12:50

My máme Výrobu popcornu a super, Maty to miluje..má jí asi rok a modelína furt v pohodě - akorát smíchal ty barvy..Ona tuhne jak je na vzduchu,což já pak docela ocením,když po něm uklízím,že to jde dobře dolu 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
11.11.11 13:11

Ahoj,já jsem klukovi (2,5 let) objednala k vánocům sadu s kelímky a vykrajovátky.Pro začátek stačí a když uvidím,že ho to baví tak budu dokupovat další sady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
11.11.11 13:27

Ahojky,

já chci koupit klukům taky každýmu nějakou sadu.Koupíme asi výrobu dortů a cukrovinek a zubaře.
Až dojde plastelína,určitě vyzkouším tu vařenou,díky za recept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
11.11.11 19:09

Tak ruce to nešpiní,barvivo přidávám když ji vařím,ani ji neskladujeme v lednici.Jen ji zavřu do kelímků od staré plastelíny.Holky si opravdu vyhrají a plastelína vydrží zhruba měsíc,pak se začne matlat,tak ji vyhodíme a uvaříme novou barvičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
19.11.11 11:09

Ahojky, prosím vás máte některá jinou značku sady s plastelínou než PD? Malá by chtěla sadu, třeba na zmrzlinu, snídaňovou… a koukala jsem že jiné značky jsou dost levnější, ale nevím jak je to s kvalitou, jestli není lepší si trochu připlatit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
19.11.11 12:12

Nevím, jak náředí, ale modelína PlayDoh je fakt lepšé. Třeba Čtyřlístek se hodně rozpatlává, drolí a rychle schne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
19.11.11 12:15

Jojo,tak čtyřlístek bych už taky nekoupila,rychle to vyschlo a byla všude rozdrolená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
19.11.11 16:24

ještě je dobrá modelína Wiky,měkoučká a tvárná a je levnější jak play-doh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
19.11.11 17:48
kacudka píše:

Moc děkuji za rady. Šlo mi spíš i o to nářadíčko, jestli je také tak kvalitní a dá se nějaká méně známá značka kombinovat s PD, ať už modelína nebo sada s příslušenstvím. Myslím že by to mělo jít normálně, ale raději se ptám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
19.11.11 18:19
pelikánek píše:
kacudka píše:
Moc děkuji za rady. Šlo mi spíš i o to nářadíčko, jestli je také tak kvalitní a dá se nějaká méně známá značka kombinovat s PD, ať už modelína nebo sada s příslušenstvím. Myslím že by to mělo jít normálně, ale raději se ptám :-D

určitě to jde. :palec:
Já jsem koupila včera klukům plastelínu Smile art v krabici,je tam 6 kelímků s plastelínou a 29ks různých formiček a jiných pomůcek a stála 54kč.Teď jsme ji vyzkoušeli a je dobrá ta plastelína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
19.11.11 19:15

podle mě formičky a vykrajovátka stačí koupit obyč v domácích pořebách. jinak vede lis na čessnek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí