Jak spočítat čtvereční metry?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19015
5.4.13 17:37

Oprava ale jsou to jenom cm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
5.4.13 17:53

@Luisiana tak ted presne nevim, kterou horni myslis, oni tam jsou dve ktere maji kolem 450…kolik meri ty vedlejsi steny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
5.4.13 17:54

@Luisiana takze by cela plocha byla cca 28 m2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
5.4.13 17:57

@SussiK Ano, ale pokud to máš na dlažbu tak ještě musíš něco připočítat. Budeš mít odřezky a něco se ti štípne atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
5.4.13 18:19

@SussiK v archicadu ti to klidne spocitam jestli uz nemas vysledek (necetla jsem vsechny prispevky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
5.4.13 18:37

@Luisiana s tim pocitam, jen nevim, kolik asi navic?3m2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
5.4.13 19:47

@SussiK Zkus se tam domluvit na prodejně, máte tam hodně výřezů. A taky jestli ti pak ještě prodají kdyby ti chybělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
5.4.13 19:55

@Luisiana ok,super, diky moc za pomoc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
7.4.13 21:48

@Jazz27 ahoj,az ted jsem poradne docitala diskuzi, predtim jen narychlo…pred krbem je kamen, je to dost zvlastne reseny…a ten je prave takhle blbe vyriznutej…jinak si to budu pokladat sama :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
7.4.13 23:46

@SussiK jo, tak pevný nervy, děvče. Já pokládala s ex klasický odbélník, akorát rohy nebyly pravoúhlé a i tak jsem chvílema měla pocit, že ho přizabiju tou gumovou paličkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
8.4.13 06:45

@Jazz27 no,tak ty budu potrebovat, ja to totiz budu delat sama, muj muz je vyborny ucetni, ale rukama by se neuzivil :mrgreen: a kdyz se naseru, tak jsem si koupila takovou sikovnou pilku na laminat tak z budeme mit ohynek :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
8.4.13 07:34
SussiK píše:
@Jazz27 no,tak ty budu potrebovat, ja to totiz budu delat sama, muj muz je vyborny ucetni, ale rukama by se neuzivil :mrgreen: a kdyz se naseru, tak jsem si koupila takovou sikovnou pilku na laminat tak z budeme mit ohynek :mrgreen: :mrgreen:

Ahoj. :mavam:
Položit lamino není problém, přijde mi složitější tu místnost pak olištovat, než položit podlahu.
Prodává se na to montážná sada, jsou v ní plastové klínky a ocelový hák, tu si kup pokud ji nemáš, hlavně ten ocelový hák budeš potřebovat.
Jinak lamino nehoří, takže ohýnek nebude i když se ti nebude dařit. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
8.4.13 17:06

@Heineken TAk listovani se nebojim, jelikoz jsou tam dlazdicovy listy, do kterych nesmim vrtat, tak budeme lepit :roll: a ten hak, ten je potreba i k tomu laminatu s klick systemem? tech prodavac v Baumaxu mi tvrdil ze ten je potreba jen ke klasickemu bez klick anebo parketam :think:??ty klinky mam, nejdriv jsem chtela vzit dreveny ale nakonec mi doporucil ty plastovy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
8.4.13 18:15

@SussiK
Plastový klínky by měly určitě stačit, jsou tam stejně jen dočasně, jak podlahu položíš, klínky vytáhneš.
Já jsem ten hák používal i k laminu s klick systémem, protože to co jsem měl já, tak ten zámek je jen na té delší straně, na té kratší je jen pero a drážka, takže jsem naklikl desku tou delší stranou, tesně vedle ní dalši a pak jsem ji doklepl k té první a ten hák jsem právě používal na doklepnutí té poslední v řadě u stěny.
A to lepení lišt bude asi taky mazec, asi to bude chtít něčím zapřít. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
8.4.13 19:33

@Heineken No tak doufam, ze tu budes az budu pokladat, kdyztak budu psat SOS :mrgreen: jo to jsem si rikala taky, ale pry tolepidlo hooodne rychle schne, bylo drahy jak prase tak doufam, ze nekecal…malej jsem to kvuli listam vzdala, jako mit laminat a dlazdicovy listy by byl hnus, vrtat do nich nesmim…tak zkusim to lepeni, je to jediny zpusob…jsem v takovych vecech samouk, ale z jsem udelala dost a dost oprav v tomhle byte tak snad to zvladnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný