Jak spočítat čtvereční metry?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38179
8.4.13 19:52

@SussiK
Když tady budu, tak klidně napiš, ale není to nic těžkýho, položit lamino.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
8.4.13 20:11

@Heineken No tak pres internet se da myslim naucit vsechno…a navic jsme objednali jeden z tech novejsich klick-systemu, ktery do sebe jen zasunujes, zkousela jsem si to v obchode a pohodicka…jen to rezani a listy…a podkladovej material u nas bude taky maso… :roll: uz pres tyden nedelam nic jineho nez ze ctu navody a tipy, jak pokladat laminat…uz se mi o tom zda…a ty sisi ho teda taky pokladal komplet sam? jak dlouho jsi potreboval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
8.4.13 20:47

@SussiK
Pokládal jsem si ho sám, v jedné místnosti a jde to opravdu rychle, nic na tom není. Lamino jsem řezal kotoučovou pilou a lišty myslím dokonce jen ostrým nožem, byly z lisovaného papíru.
Pokud sis zkoušela v obchodě jak to do sebe zapadá, tak je to v pohodě, opravdu to do sebe jen zacvakneš.
Jediný co mě napadá a co poradit je to, že vlastně položíš řadu, na konec řady musíš kousek uříznout a ten kus co ti po řezání zůstane, tak dáš na začáte další řady, ale to ses určitě někde dočetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
8.4.13 20:55

@Heineken tak to ja koupila Stichsäge, nevim jak se ji rika cesky, ale s tou by to melo jit lip vyrezat, hlavne ty obloucky u krbu…jj to uz jsem se docetla ale i tak dik, jsem rada za kazdou radu…no jsem zvedava :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
8.4.13 21:23

@SussiK
Řekl bych že takové pile se u nás říká kmitka, tak s tou to půjde, jen bude trošku pomalejší a měla bys řezat podle něčeho abys měla rovnej řez.
S takovou pilou jsem dořezával kolem trubek od topení, to je taky zajímavej detail, pokud budeš potřebovat, tak ti ho zítra vyfotím a dám to sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
8.4.13 21:31

@Heineken to ti budu vdecna…ja koupila docela siroky rosetky abych to kdyztak kolem topeni zakryla ale budu radsi kdyz se mi to povede hezky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
8.4.13 21:59
@Heineken píše:
@SussiK Řekl bych že takové pile se u nás říká kmitka,

Takove pile se rika „šukalka“.
Primocara elektricka pila.
Treba http://www.narex-makita.cz/…makita-4326/ .

Pouzit pilovy list s jemnejsimi zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
8.4.13 21:59

@SussiK
Takže zítra ti sem hodím fotku ze které to jde lehce pochopit, není to nic složitého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
8.4.13 22:03

@Heineken diky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
8.4.13 22:05

@Ivan PPZ jojo to je ona, jen je trochu vymakanejsi mi prijde…taky nam prodavac vnutil od Bosh, tak snad poslouzi…mam k ni 10 ruznych pilovych listu, nastesti jsou oznaceny, se kterym se co reze :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
8.4.13 22:06

@Ivan PPZ ale neni nejak extra slozity s ni rezat laminat ze ne? rucicky obe levy nemam tam snad :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
8.4.13 22:06

@SussiK
Mám taky Bosch. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
8.4.13 22:08
SussiK píše:
@Ivan PPZ ale neni nejak extra slozity s ni rezat laminat ze ne? rucicky obe levy nemam tam snad :pankac:

Neboj, já jsem to s tím řezal a jde to, jen je to trochu pomalejší než tou kotoučovou, jinak v tom rozdíl není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
8.4.13 22:10

@Heineken hec hec my mame Bosh… :mrgreen: :mrgreen: no jo jenze predpokladam ze sis ji nekoupil na jedno pouziti…to ja nevim kde ji jinak uplatnim…asi ji budu muset schovat do sklepa jinak to bude nebezpecny az me muz nasere :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
8.4.13 22:12

@Heineken ok uklidnil jsi me…i tak na to planuju 3dny…vyklidit obejvak, strhat koberec, vycistit podlahu, podklad a laminat…uklidit dat zpet nabytek a zabit muze protoze ma levy rucicky a akorat prekazel…dobrej plan ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný