Jak spočítat čtvereční metry?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38179
8.4.13 22:12

@SussiK
No už jsem ji vytáhl asi 2×, takže na jedno použití asi nebude. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale jestli ji ještě někdy vytáhnu to nevím. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
8.4.13 22:14
SussiK píše:
@Heineken ok uklidnil jsi me…i tak na to planuju 3dny…vyklidit obejvak, strhat koberec, vycistit podlahu, podklad a laminat…uklidit dat zpet nabytek a zabit muze protoze ma levy rucicky a akorat prekazel…dobrej plan ne :mrgreen:

Poradím ti ještě jeden fígl, já pod tím nechal starej koberec místo miralonu, jen jsem ho pořádně vyčistil.
Ale nebyl starej, byl tam tak do pěti let maximálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
8.4.13 22:24

@Heineken ja ho tam nechat nemuzu…kvuli tomu koberci to vlastne delam, nejdriv mi na nej nablilo dite, a pak obe kocky :cert: a i reinigungs firma mi rekla, ze blitky odstranit neumi :cert: a to byl 2roky starej :zed: to mam vyvedenou rodinku co :P takze ja koupila dva ruzne podklady, jeden sirokej misto koberce aby byl v rovine s dlazdicema a druhej klasickej kterej pretahnu pres celou mistnost…pan v prvnim baumaxu co jsem byla na vyzvedy se me snazil presvedcit, ze kdyz to tak udelam, tak mi ten laminat praskne…tak jsem hned klidnejsi kdyz rikas ze ty pod nim mas koberec a ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.4.13 22:30
@SussiK píše:
Ahoj,
nasel by se nekdo kdo se vyzna a pomoghl mi spocitat m2 a obvod mistnosti? nejedna se o klasickej obdelnik/ctverec, je hodne clenita, s velkym krbem atd tudiz je to dost naprd spocitat…zitra jdeme kupovat plovouci podlahy a ja mam zatim jen hruby vypocet, u ktereho si ani jete nejsem jista zda je spravne.
diky

To je přesně to co NIKDY NEBUDU POTŘEBOVAT TAK PROČ SE TO UČÍM??? :mrgreen: Promiň, neodolala jsem :) :mavam:
Předpokládám, že už máš nakoupeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
8.4.13 22:32
@SussiK píše:
@Ivan PPZ ale neni nejak extra slozity s ni rezat laminat ze ne? rucicky obe levy nemam tam snad :pankac:

Na rezani kolmych, nebo „zauhlovanych“ rezu je vhodnejsi pokosova pila ( http://pily.heureka.cz/f:6213:345107/).
Takze treba na zakracovani tech jednotlivych „prken“ bude lepsi pokosova pila. Rez bude kolmy a na 95% bez otrepu. Pokud ten rez bude schovany pod listou, staci sukalka.
Na vyrezavani „tvaru“ kolem potrubi a pod. je ta pokosova pila nevhodna a sukalka OK.
Ale zase na rezani list do rohu (aby to za neco stalo/ vypadalo) je ta pokosova pila skoro nutnost.
Navic cena solidni pokosove pily bude v dohledu 10.000 Kc.
Takze domu se ta sukalka i celkem hodi a cenove to neni tak hrozne.
Docela dobre je to popsane tady:
 http://www.dtest.cz/…mocarou-pilu

Příspěvek upraven 08.04.13 v 22:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
8.4.13 22:32
@Gladys píše:
Rozparcelovat na jednotlivé obdelníky, spočítat jejich obsah a pak sečíst dohromady. Stejně tak obvod, změřit jednotlivé délky úseků a sečíst. Nehledej za tím žádnou vědu

No to je věda. To cos popsala se nazývá Metoda konečných prvků ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.4.13 22:34
@Gina108 píše:
No to je věda. To cos popsala se nazývá Metoda konečných prvků ;) :lol:

probůh, co to máš za vzdělání? zní to velice matfyzácky :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
8.4.13 22:40

@Lesina jojo uz je objednano… ja nikdy nepatrila mezi pipi co o matice kricely ze je to moc tezky ja to nepotrebuju atd…to trochu zabolelo…ona to fakt neni sranda, neni to jednoduchy tvar, idela jsi ten nakres co jsem sem davala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
8.4.13 22:45

@Gladys ja to takhle zkousela, jenze ono rozdeluj neco, co nema prave uhly na obdelniky…ten obvod jsem si samozrejme uz spocitala sama, to jsem blbe napsala…scitat jeste umim…no ale co uz, je objednano, spocitano ted to jeste polozit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.4.13 22:48

@Lesina já už to někde chtěla napsat, super fotky v podpisu :palec: U nás se hadříky taky dědí, ale takhle krásně zdokumentované to teda nemám :lol:

omlouvám se za OT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
8.4.13 22:49

@Ivan PPZ diky super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.4.13 23:03
@SussiK píše:
@Lesina jojo uz je objednano… ja nikdy nepatrila mezi pipi co o matice kricely ze je to moc tezky ja to nepotrebuju atd…to trochu zabolelo…ona to fakt neni sranda, neni to jednoduchy tvar, idela jsi ten nakres co jsem sem davala :(
Já vím a vlastně jsem to nemyslela na tebe, neboj (a omlouvám se, pokud jsem se tě dotkla). Sama víš, že tahle věta je u spousty dětiček velmi častá…
Mimochodem, ta místnost je velmi zběsilá, budete mít spoustu prořezu.
@Gladys píše:
@Lesina já už to někde chtěla napsat, super fotky v podpisu :palec: U nás se hadříky taky dědí, ale takhle krásně zdokumentované to teda nemám :lol:omlouvám se za OT

Díky, díky díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
8.4.13 23:10

@Lesina ne v pohode, jen ze ja matiku mela moc rada a tyhle reci nesnasela, jen uz to je nejaka doba, co jsem neco takovyho pocitala 8) a jak rikas je to dost zbesila mistnost…objednala jsem o tri baliky navic…docela z toho mam vitr…no ale zvladli to jini zvladnu to taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.4.13 23:12
@SussiK píše:
@Lesina ne v pohode, jen ze ja matiku mela moc rada a tyhle reci nesnasela, jen uz to je nejaka doba, co jsem neco takovyho pocitala 8) a jak rikas je to dost zbesila mistnost…objednala jsem o tri baliky navic…docela z toho mam vitr…no ale zvladli to jini zvladnu to taky :mrgreen:

Držím palec! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
8.4.13 23:17

@Lesina diky :mavam: ja si je budu drzet radsi taky, abych si je tou sikovnou pilkou neurizla :mrgreen: pak sem hodim fotku, bud hotove krasne podlahy anebo rucek bez prstu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný