Jak spolehlivé jsou mamatesty

505
17.4.10 15:52

Jak spolehlivé jsou mamatesty

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, za jak dlouho po pohlavním styku prokáže mamatest těhotenství? Dostala jsem od gynekologa na kvasinki jednu tabletu Mycomax. Doporučil mi před použitím této tablety si udělat těhotenský test, jelikož mně pobolívá břicho, je mi trochu nevolno a na sliznici zjistil zbytky zaschlé krve a přitom nešpiním. Uděla jsem si dnes ten test, neprokázal těhotenství, ale připadá mi to brzy, je to teprve 7 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
17.4.10 16:06

Mně // ukázal 9.den, dřív jsem nezkoušela. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
17.4.10 16:13

Ahoj, tak mě po pohlavní styku ukázal mamatest // až 28 den dřív ani ťuk, což bylo 7 dní od zpoždění menstruace. A kamarádce tak samo, a to si dokonce koupila ten citlivější těhu test, který by to měl ukázat snad týden před předpokládanou mestruací a taky nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
17.4.10 16:17

Mně ukázal mamatest // 30 den. Předtím jsem zkoušela, ale byl neg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
17.4.10 17:28

Mně ukázal slabou // 11. den po ovulaci. Ono taky záleží, který pohl. styk byl oplodňující a v jaký jsi fázi cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
17.4.10 17:29

pisem za meracky bazalnej teploty, tzn. ze vieme presny cas oplodnenia, ak k nemu pride. mamatest patri medzi najspolahlivejsie testy na sucasnom trhu.
kedze k uhniezdeniu vacsinou dochadza 5.-7.den po ovulacii, vacsinou vsak siedmy, tak osmy den je prvy den, kedy test- hocijaky test, moze nieco ukazat. a mamatest vacsinou aj ukaze, ak je co. po limite, slabo, ale je to tam. nerobi falosnych duchov ako napr. rapi clear, alebo woman secret.

pisem na zaklade skusenosti z nasej temy :wink:

takze skus si urobit test zajtra, mozno tam uvidis slabunku ciarku :srdce:
a urcite mamatest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
17.4.10 18:06

Mě ukázal // 12. den po ovulaci, dřív jsem nezkoušela, 7. den po oplodňujícím styku je strašně brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
17.4.10 19:12

Ahojda, především si myslím, že pokud má dr. nějaké podezření na těhotenství, měl ti udělat test z krve a nenechat tě spoléhat na papírky.
A taky moc nechápu, já když měla kvasnice, pokud bych si na ně něco navzala téměř hned nebo do druhého dne asi bych umřela, mě se to vždycky rozjíždělo šíleně rychle. Takže pokud by jsem měla čekat třeba i 3 dny na vyzkoušení testu z papírku ( a i tak to může být nepřesné), chodila bych s nohama metr od sebe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
17.4.10 21:17

Nelai, mně už se kvasinky táhnou dva měsíce, jsem co dva týdny na gyndě. nejdřív jsem si koupila Canesten, ten nezabral, tak mi doktor dal macmiror, ten také ne, no a pak jsem dostala Clortimazol. Teď je to sice lepší, ale občasné svědění, pálení přetrvává. Třeba v noci mám klid. Doktor už se mně ptal, zda nejsem na něco alergická. Kvasinky mám často, ale vždy čípky zabraly a pár měsícu jsem měla klid, teď tomu vůbec nechápu, proč mám už tak dlouho problémy. No asi budu alergická na umělé látky a na vložky.Oblékla jsem si dnes tepláky z uměliny a už jsem cítila, že něco není jak má být. Myslím, že těhotná nejsem, že už jsem měla po ovulaci, ale v poslední době mám rozhozený cyklus, takže riskovat to raději nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
17.4.10 23:01

Na kvasinky ještě pomáhá dieta - nic sladkého a žádná bílá mouka. Tohle je pro ně hotová pastva. Takže bych zkusila léčbu a ještě tuhle dietu, jestli jsi už nezkoušela. Jinak pokud máš tu léčbu opakovaně, tak třeba už jsi podrážděná z těch léčiva nejedná se o kvasinky. Ony se potvory rády vrací :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
17.4.10 23:06

já jsem se radovala ze // už za 7 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
18.4.10 20:02

Ještě k těm kvasnicím, já nikdy dlouhobý neměla, vždycky mi všechno hned zabralo, ale léky jsem radši ještě pár dní dobírala.
Jo a jednou se mi stalo, že jsem dostala tablety na zavádění, normální oválný prášky, ale asi za 2-3 dny mě vevnitř tak vysušily, že ze mě vždycky vypadl celý neporušený prášek (a dávala jsem je úúúplně dozadu :lol: ). No tak od té doby radši beru mastičku, zavádí se takovou trubičkou. Máme to my ženský problémy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
18.4.10 20:42

ja som mala na mamateste silné // čiarky už na 10-ty deň po ovulácii z večerného moču

• Citovat
  • Upravit
flamenga
18.4.10 20:44

mamatest je určite najspoľahlivejší na trhu… ale to, kedy test ukáže ducha/slabú čiarku/silnú čiarku alebo nič :-( záleží od toho, kedy dôjde k uhniezdeniu oplodneného vajíčka… až vtedy totiž vajíčko začína produkovať hormón hcg, ktorý testy zachytávajú… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
505
19.4.10 09:55

Ahoj, tak dnes jsem vyzkoušela si udělat test a zase nic. A ve čtvrtek bych měla dostat menzes. Tak co myslíte, ještě počkat? Nepřiptala jsem se doktora, jestli se mycomax může užívat při menstruaci, ale asi by to neměl být problém, když je to tabletka, která se polyká. A ani jsem se nezeptala na to, že pokud nebudu těhotná a užiju ten Mycomax, zda se pak při ovulaci můžem snažit o mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí