Mám ještě naději? Na testu vidím jen duchy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
navstevnici
14.4.10 18:26

Mám ještě naději ?

Ahoj všem. Jmenuji se Zdena a je mi 30 let. Chtěla jsem se Vás zkušených zeptat,zda mám ještě nějakou naději jestli jsem těhotná ? Zítra očekávám ms a už jak blázen si dělám pět dní dopředu testy,jestli náhodou tam nejsou // Vím je to brzy,ale já jsem na tom snad už závislá :oops: .Pokaždé tam vidím jen slabého ducha ( ale bůh ví,zda to nevidí jen mé oči ) Vyfotit to nejde,jak je to slabé :-( . Je možné,že kdybych byla těhotná,tak je to ještě brzy na testy ? Je mi už od včerejška zle,ale to se bojím že to bude jen nějaká střevní chřipka,která zde u nás řádí.Jsem zoufalá.O miminko se snažíme s manželem už dva roky.Jsme oba zdravý,tak netuším proč nám to nejde.Mám už čtyřletou holčinu a sní jsem otěhotněla ani nevím jak a na štěstí jsem si takovým trápením jako prožívám teď neprošla.Myslíte že je ještě naděje,že by se ta druhá / mohla ukázat až déle ? Podbříšek mě bolí už 4.den jak na ms .Tak jsem jen chtěla vědět,zda stím má některá z Vás zkušenosti? Děkuji za vyslechnutí a pochopení :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6243
14.4.10 18:32

Ahoj Zdeni, někomu vyjde pozitivně test třeba až týden po očekávané MS, takže šance stále je :-)
Přeji Ti, aby to vyšlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.10 18:40

ahojky, tak z mé zkušenosti ty nevolnosti přicházají až později a šance určitě je .. podle mě tkví problém v tom jak se na to upínáš.. my se snažili o prvního kluka dva roky a o druhé dva a půl a pořád jsem si říkala jak na to nemyslím a je mi to vlastně jedno kdy se to povede a nešlo a nešlo.. pak jsem začla kurz masérky a ze zoufalství hodila problémy za hlavu (mám navíc neoprůchodný vejcovod) a ouha.. hned první měsíc co jsem začla kurz jsem otěhotněla.. tzn. má rada zní nemysli na to tak zoufale a něčím se zaměstnej během celého dne a říkej si, že jednoho prcka už doma máš, nic tě nehoní a možná se zadaří, spousta známých dojela z dovči a bylo to, tak držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.10 18:43

a ještě něco: přesto že jsem otěhotněla v polovině cyklu, tak dva dny před MS jsem byla na krvi a těh. se neprokázalo, za týden už bylo znát i z moči, takže dřív jak v den vynechání to podle mě nemá vůbec žádný smysl, jen člověk utrácí za zbytečné testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
14.4.10 18:59

Taky jsem to tak měla,první dítko úplně v poho,s druhým to bylo horší.Ale dočkala jsem se.Zkuste si ráno změřit teplotu,když bude vyšší jak 37 st. jste těhotná.Mám to vyzkoušeno.Držím pěstičky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
navstevnici
14.4.10 19:21

děkuji všem

Já žasnu,že je mi najednou lépe po psychické stránce ,když jsem se tady vyzpovídala :oops: .Všem děkuji za odpovědi. Myšlenky mám stále všude někde mimo přez den ,dá se říct že ani během měsíce na to nemyslim,ale jak se blíží ms tak je to děs :roll: Teda si to aspoň myslim :lol: ,že na to nemyslím. Manžela mám v zahraničí (dojíždí za prací ),tak že nám jezdí domů jen na víkendy a já se nemám ským o tom pobavit,tak proto jsem už napsala Vám :oops: Přeji hezký večer :mavam:

• Citovat
  • Upravit
navstevnici
14.4.10 19:23

Jana H

O teplotě jsem se dozvěděla teprve včera,tak jsem si jí změřila už večer (včera) a měla jsem 37,2 .Já vůbec netuším,jakou v tom roli hraje teplota ? 8-o

• Citovat
  • Upravit
61
14.4.10 19:42

Teplotu si zmeřte ráno než vstanete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
navstevnici
14.4.10 19:44

Jana H.

Děkuji za radu a určitě změřím .

• Citovat
  • Upravit
43028
14.4.10 19:46

Moje zkušenost je, že pod určitým úhlemn je duch vidět na každém testu, i nepočůraném. Ta barva tam prostě je a papírek v tom místě je jiný.

ale naději jistě ještě máš, naděje skončí až s červenou
a mnoho z nás si dělalo testy ještě i po MS, je to normální šílení ze snažení -doporučuji zapojit se do deníčku „psychiuka snažilky“, kde najdeš pro své testování podporu a spousty rad co dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
14.4.10 19:51

navstevnici - vzhledem k tomu, že jsem byla o mém NEtěhotenství přesvědčená (ovulace na starně bez vejcovodu), tak jsem byla cca 3 dny před ms nešťastná, že mám pěkně hnusnej premenstruční syndrom a že už kromě bolestí mám i teplotu (večer 37,4). No a to začalo ve středu a v neděli jsem si teda udělala test, poprvé spíš jen tak, dřív každý měsíc jsem testovala plná očekávání a hele, ona tam ta druhá byla. Takže mé zkušenosti - šance je a pokud ti mamatest ukáže //, tak by to měly být opravdové //, ale i když budou opravdové, tak ti nikdo nezaručí, že ms nedorazí třeba jako časný potrat, z toho důvodu se nedoporučuje tetsovat takhle brzy, ale která z nás to vydrží, že? :wink:

Ale asi bych teď tetsovala já osobně každý den a pokud tam nebude už jen duch, ale třeba slabší čárka, tak bych naklusala na krev jako samoplátce, já platila 225 kč a výsledky jsem měla max do 3 hodin a řekli mi to i po telefonu :palec:

Tak držím pěstě, ať jsou // opravdové a teplota je opravdu známkou těhotenství :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.10 19:52

já jsem si taky byla jistá že na to nemyslím :lol: a bazální teplota se měří během celého měsíce a až v tom budeš mít trošku přehled, tak bys měla poznat případné odchylky a třeba i těhotenství ale to si zkus pohledat přesněji v diskuzích, tak ať se daří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
14.4.10 19:52

S tím, že by duch byl na každém testu nesouhlasím, X měsícu jsem je zkoumala i u okna, kdyby náhodou a byly sněhově bílé - toť má zkušenost s mamatestem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
navstevnici
14.4.10 19:58

Veruš 1

Tak to ti // od srdce blahopřeji :hug:

• Citovat
  • Upravit
13415
14.4.10 20:11

navstevnici - děkuju, tobě taky přeji, aby z ducha byly pořádné tlustice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí