Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Zdeni, někomu vyjde pozitivně test třeba až týden po očekávané MS, takže šance stále je ![]()
Přeji Ti, aby to vyšlo ![]()
ahojky, tak z mé zkušenosti ty nevolnosti přicházají až později a šance určitě je .. podle mě tkví problém v tom jak se na to upínáš.. my se snažili o prvního kluka dva roky a o druhé dva a půl a pořád jsem si říkala jak na to nemyslím a je mi to vlastně jedno kdy se to povede a nešlo a nešlo.. pak jsem začla kurz masérky a ze zoufalství hodila problémy za hlavu (mám navíc neoprůchodný vejcovod) a ouha.. hned první měsíc co jsem začla kurz jsem otěhotněla.. tzn. má rada zní nemysli na to tak zoufale a něčím se zaměstnej během celého dne a říkej si, že jednoho prcka už doma máš, nic tě nehoní a možná se zadaří, spousta známých dojela z dovči a bylo to, tak držím pěsti
a ještě něco: přesto že jsem otěhotněla v polovině cyklu, tak dva dny před MS jsem byla na krvi a těh. se neprokázalo, za týden už bylo znát i z moči, takže dřív jak v den vynechání to podle mě nemá vůbec žádný smysl, jen člověk utrácí za zbytečné testy
Taky jsem to tak měla,první dítko úplně v poho,s druhým to bylo horší.Ale dočkala jsem se.Zkuste si ráno změřit teplotu,když bude vyšší jak 37 st. jste těhotná.Mám to vyzkoušeno.Držím pěstičky!
Já žasnu,že je mi najednou lépe po psychické stránce ,když jsem se tady vyzpovídala
.Všem děkuji za odpovědi. Myšlenky mám stále všude někde mimo přez den ,dá se říct že ani během měsíce na to nemyslim,ale jak se blíží ms tak je to děs
Teda si to aspoň myslim
,že na to nemyslím. Manžela mám v zahraničí (dojíždí za prací ),tak že nám jezdí domů jen na víkendy a já se nemám ským o tom pobavit,tak proto jsem už napsala Vám
Přeji hezký večer ![]()
O teplotě jsem se dozvěděla teprve včera,tak jsem si jí změřila už večer (včera) a měla jsem 37,2 .Já vůbec netuším,jakou v tom roli hraje teplota ? ![]()
Moje zkušenost je, že pod určitým úhlemn je duch vidět na každém testu, i nepočůraném. Ta barva tam prostě je a papírek v tom místě je jiný.
ale naději jistě ještě máš, naděje skončí až s červenou
a mnoho z nás si dělalo testy ještě i po MS, je to normální šílení ze snažení -doporučuji zapojit se do deníčku „psychiuka snažilky“, kde najdeš pro své testování podporu a spousty rad co dál
navstevnici - vzhledem k tomu, že jsem byla o mém NEtěhotenství přesvědčená (ovulace na starně bez vejcovodu), tak jsem byla cca 3 dny před ms nešťastná, že mám pěkně hnusnej premenstruční syndrom a že už kromě bolestí mám i teplotu (večer 37,4). No a to začalo ve středu a v neděli jsem si teda udělala test, poprvé spíš jen tak, dřív každý měsíc jsem testovala plná očekávání a hele, ona tam ta druhá byla. Takže mé zkušenosti - šance je a pokud ti mamatest ukáže //, tak by to měly být opravdové //, ale i když budou opravdové, tak ti nikdo nezaručí, že ms nedorazí třeba jako časný potrat, z toho důvodu se nedoporučuje tetsovat takhle brzy, ale která z nás to vydrží, že? ![]()
Ale asi bych teď tetsovala já osobně každý den a pokud tam nebude už jen duch, ale třeba slabší čárka, tak bych naklusala na krev jako samoplátce, já platila 225 kč a výsledky jsem měla max do 3 hodin a řekli mi to i po telefonu ![]()
Tak držím pěstě, ať jsou // opravdové a teplota je opravdu známkou těhotenství ![]()
já jsem si taky byla jistá že na to nemyslím
a bazální teplota se měří během celého měsíce a až v tom budeš mít trošku přehled, tak bys měla poznat případné odchylky a třeba i těhotenství ale to si zkus pohledat přesněji v diskuzích, tak ať se daří
S tím, že by duch byl na každém testu nesouhlasím, X měsícu jsem je zkoumala i u okna, kdyby náhodou a byly sněhově bílé - toť má zkušenost s mamatestem ![]()
navstevnici - děkuju, tobě taky přeji, aby z ducha byly pořádné tlustice ![]()
Ahoj všem. Jmenuji se Zdena a je mi 30 let. Chtěla jsem se Vás zkušených zeptat,zda mám ještě nějakou naději jestli jsem těhotná ? Zítra očekávám ms a už jak blázen si dělám pět dní dopředu testy,jestli náhodou tam nejsou // Vím je to brzy,ale já jsem na tom snad už závislá
.Pokaždé tam vidím jen slabého ducha ( ale bůh ví,zda to nevidí jen mé oči ) Vyfotit to nejde,jak je to slabé
. Je možné,že kdybych byla těhotná,tak je to ještě brzy na testy ? Je mi už od včerejška zle,ale to se bojím že to bude jen nějaká střevní chřipka,která zde u nás řádí.Jsem zoufalá.O miminko se snažíme s manželem už dva roky.Jsme oba zdravý,tak netuším proč nám to nejde.Mám už čtyřletou holčinu a sní jsem otěhotněla ani nevím jak a na štěstí jsem si takovým trápením jako prožívám teď neprošla.Myslíte že je ještě naděje,že by se ta druhá / mohla ukázat až déle ? Podbříšek mě bolí už 4.den jak na ms .Tak jsem jen chtěla vědět,zda stím má některá z Vás zkušenosti? Děkuji za vyslechnutí a pochopení