Mám ještě naději? Na testu vidím jen duchy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15584
15.4.10 13:33

Ona malinko vypovídá i tělesná teplota. Některé holky, třeba já v těhu jsem měla tělesnou teplotu 37 - 37,5. Normálně nemám víc než 36,8
A v jednom těhu jsem měla malého ducha 5 dní před MS a v druhém těhu jsem ho měla teprve 4 dni po MS. Fakt záleží jak probíhá uhnizďování, takže šance uričtě je.
Chce to zítra ráno mamatest a budeme vědět víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
navstevnici
15.4.10 13:57

Andik333

Nejhorší je,že mi došli doma testy.Holka mi od noci zvrací a tak já se nemůžu dostat do města do lékárny.No mám nervíky na pochodu :roll: .Dnes se má dostavit ms a stále nic,jen bolení podbřišku ( to mám už několikátý den ) .No jsem jak na trní,to se přiznám......

• Citovat
  • Upravit
13415
15.4.10 14:27

Ono to možná je k něčemu dobrý, že netestuješ :wink: Ono ob den je to fakt efektivnější a kdyby testy byly doma, tak testuješ jako já denně a já jsem, když vylezla druhá čárka, testovala ráno a i večer :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
15.4.10 14:35

Jasně, čím dýl testíš tím líp. A prcek tě zaměstná, tak to je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
navstevnici
15.4.10 15:07

tak bohužel

Tak bohužel všem oznamuji že ms se dostavila přesně tak ,jak měla ( potvora jedna ) :cry: .Jen upozornění pro ostatní při kupování testíků : IntiMed (modro-bílá krabička s kopretinou ) dělají duchy jak hrom :zed: !! Nedoporučuji :cert: .Papa a hezký den všem

• Citovat
  • Upravit
navstevnici
15.4.10 15:10

prosím o radu

To jsem ještě jednou já :oops: .Prosím o radu jak měřit tu bazální teplotu ? Né jak,ale kdy :oops: ?

• Citovat
  • Upravit
61
15.4.10 18:29

ahoj,ráno než vstaneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
16.4.10 09:55

Navstevnici - tak s tou ms je mi to líto. Snad to vyjde příště. Držím palce a přeju hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
16.4.10 18:16

Taky mne to mrzí.
Teplotu ráno než vylezeš z postele, nejlépe digit, teploměrem. Mělo by to být každý den v cca stejnou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
21.4.10 11:30

Ahoj…souhlasim IntiMed taky mam ducha jako poleno a je videt i z dalky :pocitac:
Na mamatestu zatim nic a ms taky zatim nikde…zpozdeni uz 5dni…
ale myslim,ze IntiMed ukazuje fakt falesny duchy
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.10 13:56

Ahoj holky, chci se zeptat jaké máte zkušenosti s testy od pepina? Dělaly vám taky duchy??? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9205
21.4.10 14:47

navstevnici, ak chces vediet viac o merani BT, prid k nam do diskusie.

anonymni, papino dobi duchy… :( mamatest je mamatest..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.10 06:50

Elllo a myslíš, že ten blbý test dělá až takové duchy, že jeden den je skoro neviditelný a druhý den jde vidět i s dálky? Zkusím poshánět mamatest a vyzkoušet zase ráno :wink:

• Citovat
  • Upravit
15
22.4.10 10:48

cauky, ja testovala pepino a duchy mi delal temer neviditelne, ale dalsi volne dostupny test IntiMed s kopretinou (maji ho ve velkych marketech a treba v DM drogerii) ten delal duchy mnohem viditelnejsi, jednou jsem byla presvedcena ze je pozitivni, ale bohuzel… byl to jen duch :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.10 11:11

No uvidíme…mi pepino včera udělal ducha pomalu neviditelného, ale dnes ráno už to byl duch i z dálky viditelný. Vyfotit se to moc nedá, ale prostě na první pohled tam je, není třeba nic zkoumat. Kouknu a vidím tam prostě takového krásně viditelného ducha. Nevím sice zda se objevil v limitu nebé po limitu. No uvidím co bude za pár dnů a hlavně na mamatestu, když jsou tak spolehlivé :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex