Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ona malinko vypovídá i tělesná teplota. Některé holky, třeba já v těhu jsem měla tělesnou teplotu 37 - 37,5. Normálně nemám víc než 36,8
A v jednom těhu jsem měla malého ducha 5 dní před MS a v druhém těhu jsem ho měla teprve 4 dni po MS. Fakt záleží jak probíhá uhnizďování, takže šance uričtě je.
Chce to zítra ráno mamatest a budeme vědět víc ![]()
Nejhorší je,že mi došli doma testy.Holka mi od noci zvrací a tak já se nemůžu dostat do města do lékárny.No mám nervíky na pochodu
.Dnes se má dostavit ms a stále nic,jen bolení podbřišku ( to mám už několikátý den ) .No jsem jak na trní,to se přiznám......
Ono to možná je k něčemu dobrý, že netestuješ
Ono ob den je to fakt efektivnější a kdyby testy byly doma, tak testuješ jako já denně a já jsem, když vylezla druhá čárka, testovala ráno a i večer ![]()
Jasně, čím dýl testíš tím líp. A prcek tě zaměstná, tak to je dobře.
Tak bohužel všem oznamuji že ms se dostavila přesně tak ,jak měla ( potvora jedna )
.Jen upozornění pro ostatní při kupování testíků : IntiMed (modro-bílá krabička s kopretinou ) dělají duchy jak hrom
!! Nedoporučuji
.Papa a hezký den všem
To jsem ještě jednou já
.Prosím o radu jak měřit tu bazální teplotu ? Né jak,ale kdy
?
Navstevnici - tak s tou ms je mi to líto. Snad to vyjde příště. Držím palce a přeju hodně štěstí ![]()
Taky mne to mrzí.
Teplotu ráno než vylezeš z postele, nejlépe digit, teploměrem. Mělo by to být každý den v cca stejnou dobu.
Ahoj…souhlasim IntiMed taky mam ducha jako poleno a je videt i z dalky ![]()
Na mamatestu zatim nic a ms taky zatim nikde…zpozdeni uz 5dni…
ale myslim,ze IntiMed ukazuje fakt falesny duchy
![]()
Ahoj holky, chci se zeptat jaké máte zkušenosti s testy od pepina? Dělaly vám taky duchy??? ![]()
navstevnici, ak chces vediet viac o merani BT, prid k nam do diskusie.
anonymni, papino dobi duchy…
mamatest je mamatest..
Elllo a myslíš, že ten blbý test dělá až takové duchy, že jeden den je skoro neviditelný a druhý den jde vidět i s dálky? Zkusím poshánět mamatest a vyzkoušet zase ráno ![]()
cauky, ja testovala pepino a duchy mi delal temer neviditelne, ale dalsi volne dostupny test IntiMed s kopretinou (maji ho ve velkych marketech a treba v DM drogerii) ten delal duchy mnohem viditelnejsi, jednou jsem byla presvedcena ze je pozitivni, ale bohuzel… byl to jen duch ![]()
No uvidíme…mi pepino včera udělal ducha pomalu neviditelného, ale dnes ráno už to byl duch i z dálky viditelný. Vyfotit se to moc nedá, ale prostě na první pohled tam je, není třeba nic zkoumat. Kouknu a vidím tam prostě takového krásně viditelného ducha. Nevím sice zda se objevil v limitu nebé po limitu. No uvidím co bude za pár dnů a hlavně na mamatestu, když jsou tak spolehlivé ![]()