Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky je možne abych byla těhotna když den před ms sme měli styk ale samozdřejmě sem měla ms,a co je na tom pravdy že po sexu když se daj nohy na horu tak otěhotnim nak nam to nejde sos??? ![]()
Otěhotnět během cyklu můžeš kdykoliv, záleží na tom, kdy ovuluješ a anomálie ovulce jsou opravdu různorodé.
K druhému dotazu - blbost.
Myslím, že otěhotnět den před MS, která přišla je téměř nemožné.
Druhá otázka je blbost.
A když vám to nejde, jak dlouho se snažíte, jak si určuješ plodné dny, jak dlouhé máš cykly?
no záleží kdy je ovulace ale den před ms..je blbost…a nohy nahoru, a jiné..je taky blbost
cykl maj jen 3 dny a snažime se 2 měsic plodne dny si neurčuji nevim jak na to
myslíš ms cyklus..ale po kolika dnech ti ta ms chodí..po 3 týdnech po 4týdnech dýl…
menstruace ti nic neřekne…nekdo jí má 3 dny nekdo 6 a nekdo i 8 dní
Šmoukin 2 měsíce snažení ještě nic není… Někdo se snaží třeba tři roky.
Zkus si něco najít o plodných dnech, ovulaci a tak, aby ses v tom trochu vyznala. Koukám, že už jedno dítko máš, tak se vám určitě povede i to druhé.
ahoj,
ja pri tretim tehu otehotnela den pred ocekavanou MS, ale nedostala jsem ji. mozne to je ale pak pochybuju ze by jsi ji dostala. to druhe, neni to tak ze 100% otehotnis s nohama nahore, ale dost gynekologu doporucuje si pod zadek dat posltar a nebo nohy nahoru.
Myslim, že sis to spletla s polštářem pod zadkem nebo svíčkou. To někdo doporučuje z toho důvodu, aby z tebe sperma hned nevyteklo ![]()
Taky jsem to zkoušela, ale jestli to vyšlo díky tomu netuším.
Ono je to také o tom jak kdo je fyzicky stavěný.dokonce o těch nohách nahoru jsem četla na oficiálních stránkách o početí.Tím že bezprostředně po styku dáš nohy nahoru,může u nějaké ženy sperma stéct níž a déle tak zůstat v pochvě.Osobní zkušenost- jen tak ze srandy jsem ty nohy okamžitě dala nahoru,ale žačali jsme se s přítelem neskutečně smát a prostě to všechno vylítlo ven takže si myslím,že o nohách to není ![]()