Mám ještě naději? Na testu vidím jen duchy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
22.4.10 13:14

drzim palecky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
navstevnici
22.4.10 14:47

elllla

Ráda bych,ale nevím kde vás najdu :wink:

• Citovat
  • Upravit
navstevnici
22.4.10 14:53

IntiMed

Já když jsem si dělala testy z IntiMed ,tak jsem si byla jistá,že jsem těhotná :pocitac: ,ale bohužel to byl jen ten duch,který se ukazuje hoooodně i když těhotná jsem nebyla . Hodně to pak zamává s psychikou.Všem doporučuji ani nešahat v prodejnách po tomto testu !!!!

• Citovat
  • Upravit
12064
22.4.10 15:02

Milá Zdeni, na testíky je ještě brzy a těhotná být můžeš. Vyčkej až budeš mít zpoždění tak kolem 10 dní a dojdi si na krev, to je spolehlivější. Mně čůrací testy nefungovaly a na krev do laborky jsem šla 9. den zpoždění, a to už o sobě malá dala vědět :lol: Jinak, mě také bolelo v podbřišku jako bych měla dostat menses, trvalo to asi měsíc (je to způsobeno tím, jak si miminko hledá místečko a jak se ti zvětšuje děloha). Hned po početí jsem poznala, že se něco děje, že asi budu těhu. Ten pocit byl neodbytný, bolely mě prsa, změnily se mi chutě na jídlo - stal se ze mě masožravec a jogurtožravec …
No, držím ti palečky aby jsi měla mimi už v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
23.4.10 21:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
24.4.10 11:08

Stejně je to smutné s těmi duchy…Moje maminka zjistila že je v tom až když začala blinkat a dnes by člověk pořád jen testoval :-) .Moje kamarádka si sehnala fialkovou fixku a sama si je dokreslovala…Myslím že snažit by se člověk měl ale nese z toho zbláznit…Jak je tu už tolikrát psané,uklidnit se,uvolnit se a ono to přijde..Moc ti držím pěstičky ať to vyjde a vše je ok :wink:

• Citovat
  • Upravit
navstevnici
24.4.10 12:44

adrejka87

Já bych ráda se na to tak neupínala,ale léta letí a mé dceři bude už pět let.Jen mi je hodně líto,že jí nemůžem dát sourozence,kterého docela postrádá.Já osobně jsem se sestrou o šest let a začaly jsme si rozumět až po mé pubertě.(' Která bohužel trvala nekonečně :oops: )Jen mi je líto,že si tím bude muset asi projít i má dcera. Ale děkuji za podporu :wink:

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
24.4.10 15:43

neboj se…já myslím že jak bude teploučko a malinko na to zapomeneš přijde to :-) moc moc ti to přeji :palec:

• Citovat
  • Upravit
1613
26.6.11 09:47
navstevnici píše:
Já když jsem si dělala testy z IntiMed ,tak jsem si byla jistá,že jsem těhotná :pocitac: ,ale bohužel to byl jen ten duch,který se ukazuje hoooodně i když těhotná jsem nebyla . Hodně to pak zamává s psychikou.Všem doporučuji ani nešahat v prodejnách po tomto testu !!!!

já ho taky dělala a měla jsem večer ducha a ráno na stejném testu nic :think: ale protože je mi ráno blivno, tak zkusím ještě jinej test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí