Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ráno nižší, ale tu já neměřila, jsem spáč, takže vstávat o 5 minut dřív, než musim, bych nezvládla. Tak pak dej vědět, jak se test rýsuje ![]()
Nachystejte si teploměr na noční stolek a hned jak se vzbudíte,měřte! Pak se ozvěte,jak to dopadlo!
Určitě se ozvu a děkuji za rady
.To písnu hned po měření teploty ![]()
Jana H. píše:
Nachystejte si teploměr na noční stolek a hned jak se vzbudíte,měřte! Pak se ozvěte,jak to dopadlo!
A myslíš tělesnou a nebo bazální? Já tělesnou, bazální asi bez pozorování nebude k ničemu ![]()
Já myslím bazální
,tak světlo naděje zase uhaslo koukám. Tělesná teplota taky v tom hraje nějakou roli ? Tak bazální nemám měřit,ale mám měřit tělesnou ?
Já mluvila o tělesný, ale ráno měř bazální. Já právě měla normální teplotu jako kdyby na mě něco lezlo…Hele, změř obě, nejdřív bazální a pak tělesnou, ale bazální bez pozorování a dlouhodobého měření moc smysl nemá
, nevím, nemám zkušenost.
Ráno žádnou teplotu neměř. Nebude to mít vůbec žádnou vypovídací hodnotu, při měření je důležitý průběh křivky naměřených teplot, ne jejich hodnota. Takže pokud neznáš hodnoty z celého cyklu, změřit před MS ti nepomůže…
Přeju, aby to vyšlo!
Já bych to zkusila,taky jsem neznala teploty za celý měsíc a zkusila jsem to,za to nic nedáte.
Jak se znám,tak si teplotu určitě změřím. No koukám co vše se dá zjistit .Mě mudr vůbec neinformuje a je nad tím vším tak povznesenej,že to jednoho krásnýho dne prý příjde.No budu muset změnit mudr
.Když u nás moc velký výběr nemáme …Ale děkuji všem a kdyby se nezadařilo a // by nenaskočila,tak díky Vám mám sílu příchod ms zvládnout bez slzičky ( to si teda aspoň v tuto chvíli myslím )Opravdu se mi ulevilo ,když jsem se mohla někomu svěřit . Ráno poměřím a dám info ![]()
Ahoj,
myslim, ze jedna zmerena teplota nema absolutne zadnou vypovidaci hodnotu, i kdybys nakrasne namerila pres 37. Dulezity je vzestup teploty, ktery se drzi po ovulaci. Nekdo je tehotny a ani na 37 nedojde a nekdo ma 38 a nic.
Kazdopadne si mylsim, ze na test je jeste brzo.
Hodne stesti.
j
Dobré ráno všem.Bohužel nemám změřenou teplotu.Holka mi od půl páté ráno zvrací,takže já vystartovala z postele a na teploměr jsem ani nevzpoměla
.Dnes se má dostavit ms (dostávám to kupodovi přesně na den ),tak dám určitě info,jak jsem na tom .Jinak děkuji všem za podporu ![]()
Přeji hezký den.Zdena
Na test brzy určitě nebylo, znám spoustu takových, co mělo test ještě před ms pozitivní, ale já sama mezi ně teda nepatřím, takže zkušenost nemám. Kdyby nedorazila, tak zítra udělej test, z moči, která není první raní to asi nemá cenu, i když já právě měla večer výraznější než ráno, ale to byla spíš náhoda…Tak přeji hodně štěstí a // na testu ![]()
Klíďo zkus teplotu změřit. Já to taky tak zkoušela, sice jsem si baz. t. měřila asi před rokem 4měsíce, takže jsem tak trochu věděla. Mě třeba telota nikdy nepřelezla 36,9st.C. Takže když jsem přes ms měla dva dny 37,2 srdce mi touklo, že jsem myslela, že mi vyskočí z těla. Řekla bych, že pokud ji budeš mít pod 37,0 asi to těhu nebude (ale samo, že nic není 100%) no apokud bude vyšší jak 37,0 zkus test.
Hlavně to chce opravdu změřit než vylezeš z postele, pak už to nemá cenu. Joa já taky nemám dobrou zkušenost s digi teploměry.
Tak držím pěstičky moc moc
Tak já jsem si jen pro zajímavost změřila tu teplotu už teď večer a mám 37,5 ,tak jsem opravdu zvědavá kolik budu mít po ránu.Ráno bývá větší,nebo menší ?