Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Nejlepsi je materske mleko a kojit.
Pokud to nejde, tak jsem zkoumala a vyslo mi moc dobre baby love z dm.
Ohledne lahvicky nevim.
Mateřské… ![]()
Ale jinak jsou dobré flaštičky, co imitují prso, Tommee Tippee je i antikolikový, nebo avent… No a mlíko asi Nutrilon.. ![]()
Nejlepší mlíko je mateřské. Jinak pak takové, které miminu sedne. Já bych třeba prvně šáhla po Hippu.
Lahvička taková, která bude miminu vyhovovat. Flašky „imitující“ prso jsou podle mě akorát marketingový kec. Z flašky saje dítě pouze pomocí podtlaku, takže technika sání bude vždy jiná, než při pití z prsa.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jak má miminko správně pít z flaštičky mlíčko, aby nesálo vzduch? jaké jsou nejlepší flaštičky? a jaké mlíčko pro novorozence je dobré? díky
zdravím, od narození je syn na flašce a nejlepe se nám osvědčila od mam anticolic. A mléko nám sedí hipp bio combiotic.. Davali jsme i nutrilon a ten ho betonoval.. Ale s mlíčkem je to o oskoušení, každému může sedět něco jiného.
Měli jsme lahvičku Avent natural-super
a mlíčko musí miminku sednout, ale určitě bych ho neměnila nějak často…Zkus Hipp Bio Combiotic a nebo jsme pak měli i Bebu.
Vykašli se na lahvičky a zkus to kojení
(pokud jsi teda ta stejná zakladatelka jako u diskuse o hladu z dnešního rána). Jinak pokud opravdu chceš vyzkoušet příkrm, tak podávej umělé mléko stříkačkou přes prst. jinak pokud zkoušet umělé mléko a bojujete s bolením bříška, zkus se podívat po mlíčku, které je pro alergiky, případně proti bolení bříška. Ale připrav se na to, že zase může přijít zácpa a jiné starosti a také si tímto můžeš úplně odbourat své kojení.
Mlíčko dávám dm babylove bio a lahvičku mám od mam anticolic a jsem maximálně spokojená. Malej je na um od narození. Teď nám je sedm měsíců ![]()
Mlicko mame z Dm Babylove a flasku od Mam antikolikovou
Maly pije um od narozeni, vyzkouseli jsme Nutrilon i Hipp, nejlepe sedlo to z Dm ![]()
Ahoj holky, jak má miminko správně pít z flaštičky mlíčko, aby nesálo vzduch? jaké jsou nejlepší flaštičky? a jaké mlíčko pro novorozence je dobré? díky