Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Muzete mi prosim rict sve zkusenosti na tyto napoje? Rozhoduju se ktery koupit. Take jsem cetla nekde v diskuzi ze Gravimilk je prevlecene UM, pry ma hodne podobne slozeni jako um z dm-ka
??? Prijde mi to jako hloupost. Doporucite radeji Gravimilk nebo Nutrimama? Jeste nekojim, zacinam 37tt, takze po porodu na doplneni tekutin a vitaminu.
Tak s Nutrimama zkušenost nemám, ale Gravimilk mi vůbec nechutnal.. A myslím si, že je hloupost, aby byl podobný jako UM..
Takže jsem se snažila dobře jíst a ve velkém pila kojící čaje
Nejlepší byl Leros s jestřabinou ![]()
Urcite gravimilk, ale ten z lekarny, napodobenina v dmku, kterou ted zacli vyrabet mu nesaha ani po kotniky.
@Syringa dekuji zankladnou reakci. Ta Nutrimama je novinka. Na feedu maji akci tak jsem si rikala jestli to za to stoji
@tronelka a v tom dm-ku se to jmenuje taky Gravimilk, nebo jak? Gravimilk ma tef novy obal? Na netu jsou dve verze obalu.
@Gambo piju ted pri kojeni nutrimamu. Chutna mi to, ale delam to hlavne kvuli tomu, aby z toho presly ty vitaminy a nenasyceny mastny kyseliny do mleka. Jinak je pravda, ze to dost zasyti. ![]()
Já piju Gravimilk vanilkovej a moc mi chutná. Chce to nejspíš vyskoušet co ti bude víc po chuti. Podle mě to musí mít podobný složení ![]()
Já mám nejradši čoko gravimilk… údajně teď mají novej obal a gramáž a kamarádka říkala, že ten novej je pěkně hnusnej, tak nevím… novej má 300 g a starej 350 g…
Tak vyzkousim postupne. Stve me ze ta nutrimama jr jen vanilka. Tu moc nemusim. Zase si rikam ze je to znama znacka tak by to nemusel byt az takovy shit
Gravimilk nemá jen nový obal, ale i složení. Starý gravimilk (vanilkový) mi velmi chutnal a hezky voněl, zatímco ten nový je zcela nepoživatelný a divně páchne. Nekupuj si ho.
Starý gravimilk dokonalý, ten novy hnus fialový
Na ten Nutri jsem moc chvály neslyšela, ale vyzkoušeno ho nemám..
Čo sa týka doplnkov pri kojení mi najviac chutia tyčinky nutrimama. Nemusím sa premáhať piť nejaký hnus, čo do seba nedám, skúšala som tie nápoje a fakt to nejde. Toto je klasická musli tyčinka, čo dodá snáď všetko, čo treba a ešte to mám aj ako sladkosť. ![]()
Tak Hero mě pěkně nakrklo, kupovala jsem si starý gravimilk a měla ho moc ráda, teď změnili vše k horšímu. Menší množství (350×300g) prodávají za podstatně vyšší cenu (120×190,–Kč) a chuť mnohem horší. Takže já jsem s gravimilkem skončila. Akorát teď nevím co pít místo toho. Složením mi nepřijde o tolik jiné než UM což má vitamíny a minerály apod taky. Tudíž zvažuji, že si budu místo toho kupovat třeba Sunar který mi chutná a bude.