Gravimilk X Nutrimama nápoj

338
2.10.15 14:50

Gravimilk X Nutrimama napoj

Muzete mi prosim rict sve zkusenosti na tyto napoje? Rozhoduju se ktery koupit. Take jsem cetla nekde v diskuzi ze Gravimilk je prevlecene UM, pry ma hodne podobne slozeni jako um z dm-ka 8o??? Prijde mi to jako hloupost. Doporucite radeji Gravimilk nebo Nutrimama? Jeste nekojim, zacinam 37tt, takze po porodu na doplneni tekutin a vitaminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81
2.10.15 15:29

Tak s Nutrimama zkušenost nemám, ale Gravimilk mi vůbec nechutnal.. A myslím si, že je hloupost, aby byl podobný jako UM.. :nevim: Takže jsem se snažila dobře jíst a ve velkém pila kojící čaje :) Nejlepší byl Leros s jestřabinou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
2.10.15 15:34

@avatatarka dekuji za nazor. Na Leros jsem slysela chvalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
2.10.15 15:39

Urcite gravimilk, ale ten z lekarny, napodobenina v dmku, kterou ted zacli vyrabet mu nesaha ani po kotniky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
2.10.15 15:47

@Syringa dekuji zankladnou reakci. Ta Nutrimama je novinka. Na feedu maji akci tak jsem si rikala jestli to za to stoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
2.10.15 15:48

@tronelka a v tom dm-ku se to jmenuje taky Gravimilk, nebo jak? Gravimilk ma tef novy obal? Na netu jsou dve verze obalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
2.10.15 15:57

@Gambo piju ted pri kojeni nutrimamu. Chutna mi to, ale delam to hlavne kvuli tomu, aby z toho presly ty vitaminy a nenasyceny mastny kyseliny do mleka. Jinak je pravda, ze to dost zasyti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
2.10.15 15:58

Já piju Gravimilk vanilkovej a moc mi chutná. Chce to nejspíš vyskoušet co ti bude víc po chuti. Podle mě to musí mít podobný složení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
2.10.15 17:06

Já mám nejradši čoko gravimilk… údajně teď mají novej obal a gramáž a kamarádka říkala, že ten novej je pěkně hnusnej, tak nevím… novej má 300 g a starej 350 g…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
2.10.15 22:05

Tak vyzkousim postupne. Stve me ze ta nutrimama jr jen vanilka. Tu moc nemusim. Zase si rikam ze je to znama znacka tak by to nemusel byt az takovy shit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
3.10.15 07:45

@Gambo sunar taky rozhodně není žádná sra*ka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.15 20:11

Gravimilk nemá jen nový obal, ale i složení. Starý gravimilk (vanilkový) mi velmi chutnal a hezky voněl, zatímco ten nový je zcela nepoživatelný a divně páchne. Nekupuj si ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
21.10.15 20:17

Starý gravimilk dokonalý, ten novy hnus fialový :P Na ten Nutri jsem moc chvály neslyšela, ale vyzkoušeno ho nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.1.16 16:22

Čo sa týka doplnkov pri kojení mi najviac chutia tyčinky nutrimama. Nemusím sa premáhať piť nejaký hnus, čo do seba nedám, skúšala som tie nápoje a fakt to nejde. Toto je klasická musli tyčinka, čo dodá snáď všetko, čo treba a ešte to mám aj ako sladkosť. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
11.1.16 17:37

Tak Hero mě pěkně nakrklo, kupovala jsem si starý gravimilk a měla ho moc ráda, teď změnili vše k horšímu. Menší množství (350×300g) prodávají za podstatně vyšší cenu (120×190,–Kč) a chuť mnohem horší. Takže já jsem s gravimilkem skončila. Akorát teď nevím co pít místo toho. Složením mi nepřijde o tolik jiné než UM což má vitamíny a minerály apod taky. Tudíž zvažuji, že si budu místo toho kupovat třeba Sunar který mi chutná a bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová