Gravimilk X Nutrimama nápoj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
152
11.1.16 17:37

Tak Hero mě pěkně nakrklo, kupovala jsem si starý gravimilk a měla ho moc ráda, teď změnili vše k horšímu. Menší množství (350×300g) prodávají za podstatně vyšší cenu (120×190,–Kč) a chuť mnohem horší. Takže já jsem s gravimilkem skončila. Akorát teď nevím co pít místo toho. Složením mi nepřijde o tolik jiné než UM což má vitamíny a minerály apod taky. Tudíž zvažuji, že si budu místo toho kupovat třeba Sunar který mi chutná a bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.3.16 14:43

Mně daleko víc chutná Nutrimama. Je to takové sladké vanilkové mléko. Gravimilk jsem dnes ochutnala poprvé a má to opravdu divnou pachuť i nelibou vůni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.16 17:01

Vyzkoušela jsem obojí a chutná mo obojí :) dělám si to, jako studený milkshake…dám si to do lednice vychladit a pak to pěkně našlehám :)
akorát, když jsem si dělala Nutrimama úplně poprvé, přišlo mi, že cítím trochu rybí příchuť..buď jsem si už na to zvykla nebo ta první krabička měla prostě více vitamínu D :) jinak to střídám.., záleží, co je zrovna v akci :)
super jsou také ty musli tyčinky od nutrimama..ale dost drahé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.5.17 22:05

@Gambo kedze som zúfalo bojovala, aby som mohla kojit pila som gravimilk a cpala do seba aj nutrimamu… neviem… príde mi ze som z toho dostala akurat vacsi chut do jidla… tie ziviny kt obsahuje dá sa dostat do tela aj pomocou zdravej stravy i bez cukru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.18 14:29

Za mě určitě Nutrimama.

Nutrimama je pro kojící maminky, kdežto Gravimilk pro těhotné a kojící.. Dle mého má kojící maminka jiné nároky (na vitamíny atd) než těhotná maminka.. a tak mi přijde divné používat 1 výrobek na 2 různá období..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová