Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj
zajímá mě, jak dlouho máte kočky-nechodící ven? Naše nejstarší má 17 let, předloni umřela Týna a té bylo 20, Rýče 16.
Jizvíková ježiš nestraš, že mi Žofka bude pít krev ještě tak dlouho
No oba máme od roku 2007. Kocour je kastrovaný, Žofka zatím ne.
Týý jo,kočenky domácí mají takovou výdrž?My máme jenom venkovní zablešené čičiny,většinou nám je tak po 3.-5.letech přejede auto,ale teď trhla rekord naše stařičká kočka Linda,která chcípla po 15.letech!Máme jí v hrobečku na zahradě.Za tu dlouhověkost si nezasloužila skončit v popelnici
![]()
Tak to máš docela dobrý, nám nejstarší doma se válící kocour umřel ve čtrnácti, jinak před ním jeho kočičí ségra v deseti a půl… oba na rakovinu - že by vliv neustále se vracející plísně na zdech?
My máme dvě, jednomu bude 7, druhé 4. Starší je kocour, jmenuje se Saša, a mladší se jmenuje Kačenka. Měli jsme jich dohromady 5 (v dětství), chodili ven, ale jednu nám zajelo auto..
![]()
A jestli mají takovouhle výdrž, tak je to super.
Miluju kočky. ![]()
Naši mají kočku z r.98
snad jim ještě nějaký ten pátek vydrží ![]()
Náš Kryšpínek se narodil přesně na první jarní den, 21. března, letos mu budou 3 roky, je to ještě mlaďák ![]()
lleennttiillkkaa píše:
Jizvíková ježiš nestraš, že mi Žofka bude pít krev ještě tak dlouhoNo oba máme od roku 2007. Kocour je kastrovaný, Žofka zatím ne.
jeee, my mame taky Zofku, ale je lonska…
Vloni na jare se narodila a k nam prisla v cervenci…
Vymazlena, prisne domaci, krasna a nejvic miluje (a milovala) naseho maleho…
tak doufam, ze nam vydrzi hodne dlouho, prdelka nase vymazlena…
![]()
Žofinku máme i my
je to nalezenec, tipuju, že víc jak 5 nemá a pak máme ještě mourka Lojzu a černou kočičku Vendulku, ti mají 4. S příchodem mimina sice trošičku spadli z lopatky, ale pořád jsou to naší miláčci
a nebýt těch chlupů, které mi fakt pijou krev, tak jsou bezchybní, podrápanou sedačku jsem jim už odpustila ![]()
no a teda Jizvíková, to jsou úctyhodné věky, kterých se vaše čičiny dožívají
se o ně musíte mooooooc dobře starat ![]()
Našemu kocourkovi bylo v říjnu 9 let. Je žijící doma, ale venčit se chodí ven, a když je hezké počasí, tak se vydrží celý den vyhřívat na sluníčku - tak nevím, jestli počítáš i takové čičiny
. Pečujeme o něj jako o vlastní dítě, když přijde nemoc, má kvalitní vet. péči, začali jsme mu dávat speciální stravu (na doporučení veterináře - kocourkovi moc nechutná
, ale co bych neudělala pro jeho zdravíčko
)
A pořád vypadá krásně. Nikdo by mu tolik let neřekl a doufám, že s námi bude ještě alespoň dalších 9 let. Je to můj miláček
![]()
Já mám ještě kocoura, kterého jsem kdysi dostala za první vysvědčení. Letos mu bude 17 a je pořád ve formě ![]()
Tak my máme dvě, jedné je 10 a druhé 9, ale mnohdy tu řádí jak koťata. Společně s malou je to pěkně ničivý komando
.
My máme Sárinku,je to poloperská čičinka a je jí už více než 15 let
![]()