Jak staré máte čiči domácí?

14047
13.2.12 23:40

jak staré máte čiči domácí?

ahoj
zajímá mě, jak dlouho máte kočky-nechodící ven? Naše nejstarší má 17 let, předloni umřela Týna a té bylo 20, Rýče 16.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
13.2.12 23:46

Jizvíková ježiš nestraš, že mi Žofka bude pít krev ještě tak dlouho :D No oba máme od roku 2007. Kocour je kastrovaný, Žofka zatím ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
13.2.12 23:51

Týý jo,kočenky domácí mají takovou výdrž?My máme jenom venkovní zablešené čičiny,většinou nám je tak po 3.-5.letech přejede auto,ale teď trhla rekord naše stařičká kočka Linda,která chcípla po 15.letech!Máme jí v hrobečku na zahradě.Za tu dlouhověkost si nezasloužila skončit v popelnici :) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
13.2.12 23:57

Tak to máš docela dobrý, nám nejstarší doma se válící kocour umřel ve čtrnácti, jinak před ním jeho kočičí ségra v deseti a půl… oba na rakovinu - že by vliv neustále se vracející plísně na zdech?

• Citovat
  • Upravit
261
14.2.12 01:13

My máme dvě, jednomu bude 7, druhé 4. Starší je kocour, jmenuje se Saša, a mladší se jmenuje Kačenka. Měli jsme jich dohromady 5 (v dětství), chodili ven, ale jednu nám zajelo auto.. :,( :,(
A jestli mají takovouhle výdrž, tak je to super. :palec: Miluju kočky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
14.2.12 02:52

Naši mají kočku z r.98 ;) snad jim ještě nějaký ten pátek vydrží ;)

• Citovat
  • Upravit
14.2.12 06:37

My mame mladocha, v kvetnu mu budou 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
14.2.12 06:42

Náš Kryšpínek se narodil přesně na první jarní den, 21. března, letos mu budou 3 roky, je to ještě mlaďák :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
14.2.12 06:58
lleennttiillkkaa píše:
Jizvíková ježiš nestraš, že mi Žofka bude pít krev ještě tak dlouho :D No oba máme od roku 2007. Kocour je kastrovaný, Žofka zatím ne.

jeee, my mame taky Zofku, ale je lonska… ;) Vloni na jare se narodila a k nam prisla v cervenci… ;) Vymazlena, prisne domaci, krasna a nejvic miluje (a milovala) naseho maleho… ;) tak doufam, ze nam vydrzi hodne dlouho, prdelka nase vymazlena… :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1307
14.2.12 07:26

Žofinku máme i my :mrgreen: je to nalezenec, tipuju, že víc jak 5 nemá a pak máme ještě mourka Lojzu a černou kočičku Vendulku, ti mají 4. S příchodem mimina sice trošičku spadli z lopatky, ale pořád jsou to naší miláčci :srdce: a nebýt těch chlupů, které mi fakt pijou krev, tak jsou bezchybní, podrápanou sedačku jsem jim už odpustila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
14.2.12 07:31

no a teda Jizvíková, to jsou úctyhodné věky, kterých se vaše čičiny dožívají :potlesk: se o ně musíte mooooooc dobře starat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
14.2.12 07:40

Našemu kocourkovi bylo v říjnu 9 let. Je žijící doma, ale venčit se chodí ven, a když je hezké počasí, tak se vydrží celý den vyhřívat na sluníčku - tak nevím, jestli počítáš i takové čičiny :think: . Pečujeme o něj jako o vlastní dítě, když přijde nemoc, má kvalitní vet. péči, začali jsme mu dávat speciální stravu (na doporučení veterináře - kocourkovi moc nechutná :think: , ale co bych neudělala pro jeho zdravíčko :lol: )
A pořád vypadá krásně. Nikdo by mu tolik let neřekl a doufám, že s námi bude ještě alespoň dalších 9 let. Je to můj miláček :oops: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
14.2.12 08:14

Já mám ještě kocoura, kterého jsem kdysi dostala za první vysvědčení. Letos mu bude 17 a je pořád ve formě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
14.2.12 08:47

Tak my máme dvě, jedné je 10 a druhé 9, ale mnohdy tu řádí jak koťata. Společně s malou je to pěkně ničivý komando :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
14.2.12 10:14

My máme Sárinku,je to poloperská čičinka a je jí už více než 15 let :dance: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný