Jak staré máte čiči domácí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4091
14.2.12 10:14

My máme Sárinku,je to poloperská čičinka a je jí už více než 15 let :dance: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
14.2.12 14:02
Spenata píše:
no a teda Jizvíková, to jsou úctyhodné věky, kterých se vaše čičiny dožívají :potlesk: se o ně musíte mooooooc dobře starat :andel:

ani ne :). oni si proste tak nejak ziji :) momentalne jsou dve skoro bez zubu, jsou hubene ac jedi a strasne smrdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
14.2.12 14:13

Tak my máme tři doma - 12, 11 a 6 let… :D A i když na ně pořád nadávám, tak doufám, že nás tu budou ještě nějaký ten rok zlobit… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
14.2.12 14:26

Máme vesnickou směsku, která je jen doma. V dubnu jí bude 11 let.
Někdy v květnu bychom se měli stěhovat na barák a mám z toho docela hrůzu, protože nevím, jak ji ohlídám, aby nezdrhala ven :-( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
14.2.12 15:36
strace píše:
Máme vesnickou směsku, která je jen doma. V dubnu jí bude 11 let.
Někdy v květnu bychom se měli stěhovat na barák a mám z toho docela hrůzu, protože nevím, jak ji ohlídám, aby nezdrhala ven :-( :think:

My taky bydleli v paneláku a když jsme se stěhovali do baráčku, tak jsme z toho měli docela strach, jak to budou zvládat. Kočka skoro měsíc strávila pod polštářem, ale kocouři to vzali docela v pohodě, jen ten jeden začal značkovat, což mu zůstalo dodnes… :roll: Ven začali chodit, ale za plot si netroufnou a jak nás nevidí venku, tak už mňoukají za dveřma a chtějí dovnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
14.2.12 20:06

Dappp, já ji asi nikdy ven nepustím. V blízkém okolí je několik venkovních koček (jak s majitelem, tak bez), co se rvou od rána do večera.
Vůbec si nedovedu představit, že by mi domu třeba jednou došla ve stavu, v jakém jsem okolní kočky už viděla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
15.2.12 08:53

No, máme souseda, který vlastní asi dvacet koček, které chodí kadit k nám na zahradu :cert: , takže jsme se spíš báli, aby od nich něco nechytli, ale jinak náš nejstarší kocour je obranář a hlídač, takže se ho ostatní bojí a vždycky utečou, ale stejně je to nepříjemný… Právě nám chodí značkovat na dveře, což teda pěkně smrdí a hlavně to inspirovalo toho našeho bojovníka, že to dělá i doma, i když to dřív vůbec nedělal.
Myslím si, že to neohlídáš a stejně když necháš v létě otevřeno tak se časem ven dostane, bude jí to lákat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
15.2.12 19:59
Dappp píše:
No, máme souseda, který vlastní asi dvacet koček, které chodí kadit k nám na zahradu :cert: , takže jsme se spíš báli, aby od nich něco nechytli, ale jinak náš nejstarší kocour je obranář a hlídač, takže se ho ostatní bojí a vždycky utečou, ale stejně je to nepříjemný… Právě nám chodí značkovat na dveře, což teda pěkně smrdí a hlavně to inspirovalo toho našeho bojovníka, že to dělá i doma, i když to dřív vůbec nedělal.
Myslím si, že to neohlídáš a stejně když necháš v létě otevřeno tak se časem ven dostane, bude jí to lákat.

my tedy nasi berusku zatim ven nepoustime vubec, protoze maly prcek je na ni hodne navazany a bojime se, ze by se ztratila nebo ji prejelo auto (sice bydlime v domecku, ale u silnice), ja se bojim, ze by proste jednoho dne neprisla domu a maly by se z toho picnul, protoze kazde rano si s ni hraje v postylce a na prebalovaku, takze ja se porad snazim aby zustala doma. V lete, az budem mit otevrena okna nebo dvere (vetrame tak), tak nevim, jak ji zabranim, ale budu doufat, ze Zofka neutece nikam jinam a ze se vrati v pohode domu… :think: :think: :think: :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
374
16.2.12 13:53

To první léto byli doma, seděli na prahu a netroufli si ven, bylo vidět že se bojí, i když zafoukal silnější vítr, tak z toho byli vyplašený… :) Ale otrkali se a teď chodí ven všichni, sedí s námi v altánu, s dětma jsou na písku, prostě pořád kolem nás. Bydlíme v baráku už šest let, takže mi to ani nepřijde, ale samozřejmě jsem se ze začátku taky bála, ale nejde to ohlídat. No kdybych některýho z nich našla na silnici přejetýho, tak to nevím teda… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
16.2.12 14:07

Jizvíková, promiň za OT, ale já musím :oops:

Dappp, chci se zeptat - vaše kočky teda chodí ven jak se jim zachce a pak zas dovnitř taky podle jejich chuti? A to pak, když přijdou z venku, tak mohou, kam chtějí? Do pokojíků, do kuchyně, do obýváku na sedačku a tak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
16.2.12 14:39

NO :lol: , bohužel jo… Jediný kam nesmí je ložnice a teď máme nově udělaný dětský pokoj, takže tam taky nebudou smět, teda pokud se to podaří dodržet, protože tam máme koberec, jinak je všude dlažba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
16.2.12 14:47

Ale neřekla bych, že je nějak znát bordel zvenku, spíš se jim třeba něco zachytí v chlupech - máme perský chlupatý - jinak to je v pohodě a pacičky si olížou sami. Tím že máme všude trávu nebo zámkovku, tak ani nemají být z čeho špinavý. Spíš mě štvou s těma chlupama, to musím každý den vysávat, to je děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
4.4.12 22:45

Máme britskou modrou kocourka kastrovaného, který žije 4 roky v bytě, nyní kupujeme baráček a tak bych ho chtěla naučit i na ven (protože hlavně v létě si nedokážu představit, jak bysme ho uhlídali…). Máte nějaké zkušenosti, jak dlouho ho třeba držet zavřeného v baračku, aby si zvykl na nový domov? A po nějaké době prostě nechat otevřeno a doufat, že se vrátí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
4.4.12 22:51

Taky máme dva kousky Salmonela má 1O let a Mikeše jsme podědili loni po manželově babičce a ačkoli to byl kocour venkovní, válí se s chutí na gauči a nevystrčí nos ani na balkon, je mu asi 14.O kočce doma ani nevím, ale po kocourovi nedělám nic jiného než gruntuju, dělá děsnej binec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
4.4.12 22:54

Hmmmm… z toho bych mela obavy, jak venku zareaguje. Predpokladala bych, ze s nejvetsi pravdepodobnosti vezme caru, v nejlepsim pripade zdrhne do baraku. Ale je mozny, ze mate kocoura na venek nauceneho. Kastrovanyho bych ale ven nepustila, kdyz bude v okoli silnejsi kocour, bude se ho snazit vyhnat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný