Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Holky co oblekate cca pul rocnimu mimi ted?Rekneme,ze jsme meli kolem 15-17stupnu,ale neprijde mi,ze bych ho mela rovnou vyslict do trenek
,mam porad perovy fusak,kombinezu jsme odlozili
,ale mel dnes body,dupacky,ponozky-tenke,na to takovou teplou bundu,ale misto bundy mu dam asi mikinu,ponevadz byl spoceny,jenze je nachlazeny,tak jsem chtela byt opatrna,ja nosim taky zimni vestu a pochoduju nelezim,jo a fusak davam porad
,zitra rano mu bundu asi dam,odpol.uz ne.Co vy co vy??????
Ahoj, malému je rok a řeším stejný problém
Asi bude trvat, než to vychytáme. Každopádně bych volila více vrstev tenčích, které se dají odkládat. Ráno a večer nic moc teplo, ale přes den bylo nádherně, malý měl jen punčocháčky a jeansy a nahoře body s dlouhým a fleece mikinu. A bylo mu akorát
Půlroční mimi bych asi přikryla dekou, nebo dala jarní fusak.
Já mám děti starší a řešíme stejný problém.Včera odpoledne jsme šli pro Adámka do školky a následně do parku na hřiště jako vetešníci.Koš pod sporťákem plný oblečení - mikina navíc,vyslečená bunda.Fakt nevím..
Emička včera na fusaku seděla,nemáme ale teplý zimní ale podzimní.Vždy ji adekvátně obleču.Nechce sedět v kočárku,lítá.
Taky bych vyměnila péřový fusak za tenčí nebo za teplejší deku.Včera jsem se v parku dívala do kočárků,hodně maminek mělo místo fusaku deky.Místo bundy bych dala mikinu,zvlášť,když dítě spí v kočárku.
pokud nefouká, dala bych punčochy a slabé katata, bodýčko s krátkým, místo mikiny asi tričko s dlouhym a slabou bundičku, podle potřeby deku. Čepička samozřejmě
Fusak jsem vyndala když bylo 10 na nulou - je hrozně teplý a potila se v něm i v zimě.
Nyní má domácí tričko s dl rukávem a na tom plátěnou bundu s vložkou ( odepínací tepl. bundička s kapucou), dole kalhoty s bavl. vložkou a ponožky( někdy botky - ale není na ně zvyklá). Pak už jen nánožník. Když nemá botky tak malou larisku na nohy a na to nánožník.,
Na hlavě slabou bavl. čepičku.
Cestou vždy kontroluji ruce a tváře, jestli jsem to nepřehnala a sahám na nožky - zatím to vypadá, že takhle je to OK.
Já fusak taky vyndala jak se oteplilo, ale vyměnila ho za ovčí deku. Oblékám ji bodíčko, teplé kalhoty)oteplováky,tričko s dl.rukávem a bundičku. Na hlavu bavlněnou čepičku. A je tak akorád. Když svítí a hřeje slunce, trochu odkreju, protože se začíná potit. ![]()
fusak sem dala taky pryc…v tomhle pocasi se v tom decka zapoti a akorat pak z toho onemocni…vcera bylo krasne a meli jsme bodycko s dlouhym a vesticku…dole puncosky a teplacky a ponozky. zakryta je takovou tlusci fliskou v kocaru..kdyz jde v naruci tak nic dalsiho nema a je spokojena ![]()
Holky diky za rady,dnes uz jsem to vychytala lepe-body,dupky,mikina,ponozky,cepka,jeste ten fusak vymenim za tenci a bude to uplne ok ![]()
Jana206 píše:
Já mám děti starší a řešíme stejný problém.Včera odpoledne jsme šli pro Adámka do školky a následně do parku na hřiště jako vetešníci.Koš pod sporťákem plný oblečení - mikina navíc,vyslečená bunda.Fakt nevím..
To je dobry,takhle budu chodit Jani taky
,kolem baraku to az tak neresim-hriste mame pod okny,ale kdyz nekam pojedem tak urcite budu jak obchodak s detskou konfekci
Tak já malému dávám v tomhle počasí bodíčko, tričko s dlouhým rukávkem a teplejší bundu (ne zimní), punčocháče a tepláčky. V kočárku má pod sebou fusak, aby ho to nestudilo, ale přikrývám jen dekou.
Na hlavičce má zatím teplejší čepku, ale jen proto, že jsme ještě slabší nesehnali ![]()
Ja mu kontroluju ruce i pod fusacek sahnu-ten mam uz tenky,na nem deku,ale ma rucky i nozky teplounky,jen mi prijde,ze rymu ma porad stejnou,snad horsi,tj porad dokola,jsme venku tak od 15:30 do 17:30 nejdele,ten vzduch uz preci taky tak studeny neni,zas i pokaslava,tak nevim,jsem byla stastna,ze muzem byt venku,ale asi mam fakt zmrzlinu.