Jak to chápat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2160
27.11.21 07:56
@ahhotep píše:
A proc nenapises jemu, jak to myslel 8o :nevim: nechapu proc se ptas cizich lidi na netu..

Protože tady má aspoň minimální naději, že ji někdo polituje, jak to má ale těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.21 08:01

Nojo, ale pořád to může kdokoliv dotáhnout odkudkoliv. Tak to prostě je. Pokud má extra strach, tak před návštěvou test ať má alespoň trochu klid v duši a normálně s ním může strávit čas. Vždyť to by dítě nesmělo do školky/školy, do obchodu, do MHD atd.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2658
27.11.21 08:09

Já bych to chápala tak, že je rád, že může víkendy využít nějak jinak. A ozve se nejdřív po ukončení nouzového stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
27.11.21 08:13

Zeptej se přímo jeho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
27.11.21 08:37

Tez si myslim, ze je to takova spis vymluva. Kdybyste zili ve spolecne domacnosti, tak to bude resit jak? Odstehuje se, aby vas nenakazil? Nesmysl. Zavolej mu a vysvetli mu, ze rodicovska zodpovednost mu neskoncila s rozpukem covidu. Samozrejme za predpokladu, ze s jeho rozhodnutim nesouhlasis. Po sms bych takti dulezitou vec fakt neresila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5238
27.11.21 08:53
@cecetka píše:
Chapala bych to presne tak, jak to napsal. A fakt nechapu, ze jsou lidi, kteri stale nechapou, ze situace je vazna. A ze prinest to z nemocnice je snad nejvyssi moznost, jaka existuje :nevim: Naopak bych ocenila jeho zodpovedny pristup.

Ale ona se pta, jak chapat to ‘nekdy priste’. To musi vedet sama, jakym stylem on mluvi a komunikuje, jak casto jinak vida syna a jak moc je zodpovedny. Jestli to mysli uprimne.

Ale v tomto kontextu to mne neprijde jako zodpovedost ale spis vymluva. Kdyby bydleli v jedne domacnosti tak taky nepujde bydlet nekde pod kanal aby s nima neprisel do styku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.11.21 09:44
@Králičice píše:
@Baba - co kdyz jim posilili smeny? Co kdyz ho dali na covid jednotku? Co kdyz ma nakazene kolegy?Me to prijde vcelku zodpovedny. A jednala bych stejne jako @annali
:roll: S covidama pracujeme s muzem oba. Mam dat haranty do azylaku?
Ze dne na den mu smenu pridelili tezko. To se stava naprosto vyjimecne.
Je to kecal.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
27.11.21 09:53

Pochopila bych to tak, že o čas se synem dvakrát nestojí a je rád, že si ho nemusel vzít. A taky se do toho hned nepohrne. Lidé pracující v nemocnici mají běžně doma rodinu a neodstehuji se přece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
27.11.21 09:54
@kve-tinka píše:
@cecetka tak to by se pracovníci na covid jednotkách asi měli zas na půl roku zahrabat, včetně mě. Ještě že mě rodina nevidí jako prašivou. :srdce:

Byl jsem loni na covidovém jako dobrovolník, čerstvě teda po covidu, dle byl tam se mnou kámoš, který covid neměl, chytil ho o měsíc později někde jinde. I zdravotníci tam, ano někteří ho chytli, ale s největší pravděpodobností ne v práci. Větší šance než ho chytit tam je v třeba v Kauflandu. To jsou jen výmluvy, chce mít klid na víkend s vymyslí si trapné výmluvy. Bych se nedivil, kdyby si jel užívat s nějakou frajerkou na welness. Co by jako dělal, kdyby s nima žil? Tisíce zdravotníků má rodiny, děti a pochybuji, že přespávají na balkoně, aby to nedonesli domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
27.11.21 09:57
@Baba píše: :roll: S covidama pracujeme s muzem oba. Mam dat haranty do azylaku?
Je to kecal.

no, doktorům možná. u sester je to (obzvlášť v této době) zcela běžné :nevim: stačí, aby jedna padla s nemocí (nebo jí s ní padlo dítě) a hned se překopává rozvrh. teď navíc odpadaj i sestry, které postupně přechází na covid jednotky. zakladatelka nepsala, jestli je její bývají doktor, sestra, sanitář nebo třeba nějaký úředník z kanclu :nevim:

nicméně jinak s tebou souhlasím - v příspěvku nebylo nic o tom, že má službu navíc, ale že si dítě nechce vzít z bezpečnostních důvodů. taky to vidím spíš tak, že má v plánu si nějak užít volný víkend a dítě se mu do těch plánů nehodí, ale odvolávání se na bezpečnost zní tak nějak vznešeněji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
27.11.21 09:58
@Baba píše: :roll: S covidama pracujeme s muzem oba. Mam dat haranty do azylaku?
Je to kecal.

Oni ještě nejsou v klokánku? To je hrozná nezodpovědnost, měly by tam už dávno být a minimálně do dubna. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.21 10:16

Já vím, že bych se mohla zeptat přímo jeho, ale kvůli synovi mě prostě hodně naštvalo, že ve čtvrtek s ním telefonuje, naslibuje mu společný víkend, co vše budou dělat, syn se těší, od rána o tom mluví, kdy už si pro něj přijde, řeknu mu, že musí počkat, že půjde k tatínkovi až po školce, a on to hodinu před plánovaným vyzvednutím zruší.. kdyby mu třeba nebylo dobře, nebo musel do práce, tak to pochopím..Ale on nenapsal, že to odloží třeba o týden, ale napsal, že to třeba vyjde někdy jindy - z toho mám pocit, že třeba za půl roku, nebo třeba i nikdy..

• Citovat
  • Upravit
34473
27.11.21 10:21
@Anonymní píše:
Já vím, že bych se mohla zeptat přímo jeho, ale kvůli synovi mě prostě hodně naštvalo, že ve čtvrtek s ním telefonuje, naslibuje mu společný víkend, co vše budou dělat, syn se těší, od rána o tom mluví, kdy už si pro něj přijde, řeknu mu, že musí počkat, že půjde k tatínkovi až po školce, a on to hodinu před plánovaným vyzvednutím zruší.. kdyby mu třeba nebylo dobře, nebo musel do práce, tak to pochopím..Ale on nenapsal, že to odloží třeba o týden, ale napsal, že to třeba vyjde někdy jindy - z toho mám pocit, že třeba za půl roku, nebo třeba i nikdy..

I tak to může být, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
27.11.21 10:22
@cecetka píše:
Chapala bych to presne tak, jak to napsal. A fakt nechapu, ze jsou lidi, kteri stale nechapou, ze situace je vazna. A ze prinest to z nemocnice je snad nejvyssi moznost, jaka existuje :nevim: Naopak bych ocenila jeho zodpovedny pristup.

Presne, muze byt rada, ze ma otec starost, aby vas nenakazil. Kdyz je primo u toho, tak asi moc dobre vi, jak to dopada. Omg, nejaky holky tady svymi nazory zase perli :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27105
27.11.21 11:24
@Anonymní píše:

Co v te nemocnici dela?
A jinak styk s ditetem funguje bez problemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna