Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Anonymní píše:
Dobry vecer, myslite ze se daji soudne narizene testy DNA podplatit? Mam strach ze muj bejvalej je schopny podplacet.
A jezis, už zase ty? 🤦♀️
Ne, nikomu nestojí za to, přijít o jistotu výdělku kvůli pár korunám úplatku.
Znala jsem kluka, co to zkusil. Odpalkovali ho. Nakonec nebyl otcem a hon soudního šimla pokračoval vesele dál. Vystřídala se tam skoro celá vesnice.
dodnes nevím, jestli ho našli.
@Burj Chalifa píše:
Slušnej člověk testy DNA nepotřebuje.
Ja jsem slusna a verna a vim ze on je otec proto jsem ho udala.On sam ty testy chce
Me vzdycky tyhle komentare zarazi, nevidite do toho a soudite ![]()
@alisekR píše:
Ne, nikomu nestojí za to, přijít o jistotu výdělku kvůli pár korunám úplatku.
Znala jsem kluka, co to zkusil. Odpalkovali ho. Nakonec nebyl otcem a hon soudního šimla pokračoval vesele dál. Vystřídala se tam skoro celá vesnice.dodnes nevím, jestli ho našli.
Ja vim kdo je otec
ale on si o ty testy rekl sam ![]()
@Anonymní píše:
Ja vim kdo je otecale on si o ty testy rekl sam
Já sem tím nehodnotila tebe. To je v pohodě. Ale tvůj strach, že to bude falšovat.
Nebude.
@Anonymní píše:
Dobry vecer, myslite ze se daji soudne narizene testy DNA podplatit? Mam strach ze muj bejvalej je schopny podplacet.
Ne.
@Anonymní píše:
Ja jsem slusna a verna a vim ze on je otec proto jsem ho udala.On sam ty testy chceMe vzdycky tyhle komentare zarazi, nevidite do toho a soudite
Pokud vyjdou v jeho prostěch a ty víš, že je jednoznačný otec, můžeš se přece bránit.
@Russet To ano a určitě bych se branila protoze dite mu je i hodne podobne ale jak mi furt vyhrozuje tak uz asi zacinam blaznit ![]()
@Anonymní píše:
@Russet To ano a určitě bych se branila protoze dite mu je i hodne podobne ale jak mi furt vyhrozuje tak uz asi zacinam blaznit
Proč ti vyhrožuje? Podepsal souhlas s otcovstvím, trtkali jste spolu, tak o co mu jde? Chce házet prachy do automatu?
@Russet píše:
Proč ti vyhrožuje? Podepsal souhlas s otcovstvím, trtkali jste spolu, tak o co mu jde? Chce házet prachy do automatu?
Myslím, že nechce platit alimenty. Možná se cítí být podveden, že jako otěhotněla ![]()