Daji se testy DNA podplatit?

Anonymní
26.11.21 16:45

Daji se testy DNA podplatit?

Dobry vecer, myslite ze se daji soudne narizene testy DNA podplatit? Mam strach ze muj bejvalej je schopny podplacet.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2200
26.11.21 16:51

Myslím že tohle by si nikdo na triko nevzal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
26.11.21 16:53
@Anonymní píše:
Dobry vecer, myslite ze se daji soudne narizene testy DNA podplatit? Mam strach ze muj bejvalej je schopny podplacet.

A jezis, už zase ty? 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.21 16:59

@TopSecret Co zase ja? 8o Absolutne nechapu.

• Citovat
  • Upravit
15287
26.11.21 17:12

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
26.11.21 17:16

Ne, nikomu nestojí za to, přijít o jistotu výdělku kvůli pár korunám úplatku.
Znala jsem kluka, co to zkusil. Odpalkovali ho. Nakonec nebyl otcem a hon soudního šimla pokračoval vesele dál. Vystřídala se tam skoro celá vesnice. :mrgreen: dodnes nevím, jestli ho našli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.11.21 17:19

Slušnej člověk testy DNA nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.21 17:22
@Burj Chalifa píše:
Slušnej člověk testy DNA nepotřebuje.

Ja jsem slusna a verna a vim ze on je otec proto jsem ho udala.On sam ty testy chce ;) Me vzdycky tyhle komentare zarazi, nevidite do toho a soudite :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.21 17:23
@alisekR píše:
Ne, nikomu nestojí za to, přijít o jistotu výdělku kvůli pár korunám úplatku.
Znala jsem kluka, co to zkusil. Odpalkovali ho. Nakonec nebyl otcem a hon soudního šimla pokračoval vesele dál. Vystřídala se tam skoro celá vesnice. :mrgreen: dodnes nevím, jestli ho našli.

Ja vim kdo je otec ;) ale on si o ty testy rekl sam ;)

• Citovat
  • Upravit
9073
26.11.21 17:43
@Anonymní píše:
Ja vim kdo je otec ;) ale on si o ty testy rekl sam ;)

Já sem tím nehodnotila tebe. To je v pohodě. Ale tvůj strach, že to bude falšovat.
Nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
26.11.21 17:50
@Anonymní píše:

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.11.21 18:22
@Anonymní píše:
Ja jsem slusna a verna a vim ze on je otec proto jsem ho udala.On sam ty testy chce ;) Me vzdycky tyhle komentare zarazi, nevidite do toho a soudite :mrgreen:

Pokud vyjdou v jeho prostěch a ty víš, že je jednoznačný otec, můžeš se přece bránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.21 18:25

@Russet To ano a určitě bych se branila protoze dite mu je i hodne podobne ale jak mi furt vyhrozuje tak uz asi zacinam blaznit :roll:

• Citovat
  • Upravit
53518
26.11.21 18:29
@Anonymní píše:
@Russet To ano a určitě bych se branila protoze dite mu je i hodne podobne ale jak mi furt vyhrozuje tak uz asi zacinam blaznit :roll:

Proč ti vyhrožuje? Podepsal souhlas s otcovstvím, trtkali jste spolu, tak o co mu jde? Chce házet prachy do automatu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
26.11.21 18:34
@Russet píše:
Proč ti vyhrožuje? Podepsal souhlas s otcovstvím, trtkali jste spolu, tak o co mu jde? Chce házet prachy do automatu?

Myslím, že nechce platit alimenty. Možná se cítí být podveden, že jako otěhotněla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna