Daji se testy DNA podplatit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
27.11.21 08:40
@Anonymní píše:
Byla bych rada aby me tu lidi prestali urazet, kdyz nevi jak to presne bylo. :andel: V dobe kdy jsme spolu byli mel praci nekolik let a ma svuj vlastni velky a hezky byt.On je hezky chlap a byl na mne hodny akorat jsem nemohla vedet ze je to velky lhar :nevim: Otehotnela jsem s nim a miminko si nechala protoze jsem chtela a to jak se on zachoval a chova ted za to ja nemohu :nevim: Necekala jsem uprimne ze je to az takovej ubozak a az me mrazi v zadech jak se chova.Za dite jsem stastna :srdce: a nemenila bych…Nechci resit vic co a jak, chtela jsem jen vedet ty testy DNA ;) Chapu ze si tu musite nekteri z vas rypnout bez toho by to preci ani neslo ze. ;)

Nejvíc ho znáš samozřejmě ty. Ale nevím, kam bych musela klesnout, abych si myslela, že chlap nějakým způsobem podplatí testy prováděné k soudnímu řízení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.21 09:09

@Russet Jak jsem uz napsala vyse, asi jsem uz trosku paranoidni ale dle toho jak se chova a neni schopny se se mnou normalne domluvit mam proste pocit ze by to mohl zkusit…Ja od nej nechtela ani penize, jen jsem chtela aby dite melo otce, byt v rodnem listu a stacilo mi aby nas treba jednou za dva tydny navstevoval a nemusel mi nic davat. Bohuzel na mne i tak byl zlej a rekl ze proste nechce! Tak jsem ho udala…Prijde mi divny ze ackoliv jsem od nej nic nechtela jen navstevy ze i tak to odmitl a byl celkem vostry :roll: No nic nema cenu to resit. :andel: Dekuji vsem za odpovedi a snad vse dopadne dobre. :andel:

• Citovat
  • Upravit
946
27.11.21 13:34
@Russet píše:
Nejvíc ho znáš samozřejmě ty. Ale nevím, kam bych musela klesnout, abych si myslela, že chlap nějakým způsobem podplatí testy prováděné k soudnímu řízení :zed:

Tobě to přijde asi neskutečně takové myšlení, ale je pravdou, že někteří muži by to klidně udělali či o tom uvažovali, kdyby se tím zbavili otcovství. Že je to blbost a nelogické? Jo tak to si pánové nemyslí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.21 20:13

@Izumi Miyako On je nevyspitatelny tak proto se trochu obavam ze by to zkusil. ;) Kazdopadne dite mu je podobne tak by z toho byl asi velky prusvih kdyby neco. ;) Ale i tak jsem se radsi zeptala. :andel:

• Citovat
  • Upravit
946
27.11.21 23:44
@Anonymní píše:
@Izumi Miyako On je nevyspitatelny tak proto se trochu obavam ze by to zkusil. ;) Kazdopadne dite mu je podobne tak by z toho byl asi velky prusvih kdyby neco. ;) Ale i tak jsem se radsi zeptala. :andel:

A kolik, že je vlastně dítěti a je otec v RL nebo celou dobu není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.21 03:47

@Izumi Miyako Skoro dva roky a v rodnem liste neni.

• Citovat
  • Upravit
742
28.11.21 07:45
@Anonymní píše:
@Izumi Miyako Skoro dva roky a v rodnem liste neni.

Takže ty ses rozhodla to teď řešit a podalas žalobu na určení otcovství? Jen si vše dobře rozmysli, protože jakmile bude jednou zapsán v rodném listě, bude mít vůči dítěti nejen povinnosti (alimenty), ale i stejná práva jako ty. Všechna důležitá rozhodnutí s ním budeš muset konzultovat (výchova, škola, lékař, stěhování, dovolená v zahraničí atp.), bude mít právo na styk s dítětem (i když teď to třeba nevypadá, že by o to stál, může se to změnit), prostě bude významnou součástí vašich životů. Neříkám nedělej to, jen si musíš uvědomit, že je to něco za něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40783
28.11.21 07:53
@Anonymní píše:
@Izumi Miyako Skoro dva roky a v rodnem liste neni.

Já bych ho tam nezapisovala, budou z toho jen problémy.

Dnes i na nějaké zákroky u doktorů je potřeba souhlas otce, nevíš, co bude v budoucnu, on by pak i mohl dělat problémy, kdyby sis někoho našla a chtěla se třeba někam dál přestěhovat.
Kdyby se z něj náhodou třeba za pět let stal otec roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
28.11.21 10:31
@mag12 píše:
Takže ty ses rozhodla to teď řešit a podalas žalobu na určení otcovství? Jen si vše dobře rozmysli, protože jakmile bude jednou zapsán v rodném listě, bude mít vůči dítěti nejen povinnosti (alimenty), ale i stejná práva jako ty. Všechna důležitá rozhodnutí s ním budeš muset konzultovat (výchova, škola, lékař, stěhování, dovolená v zahraničí atp.), bude mít právo na styk s dítětem (i když teď to třeba nevypadá, že by o to stál, může se to změnit), prostě bude významnou součástí vašich životů. Neříkám nedělej to, jen si musíš uvědomit, že je to něco za něco.

Já teda s ex nekonzultuji nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
28.11.21 11:19
@Izumi Miyako píše:

Tak to je z tvého pohledu asi ideální situace, ale bohužel znám případy, kdy se vztahy vyhrotily a domluva rodičů je těžká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.11.21 14:04
@Izumi Miyako píše:

Protože je mu dítě šumák, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
28.11.21 19:25
@mag12 píše:
Tak to je z tvého pohledu asi ideální situace, ale bohužel znám případy, kdy se vztahy vyhrotily a domluva rodičů je těžká.

No tak s ex se taky nedá domluvit. Když jsem po něm chtěla podepsat papíry do školky, tak pan Ing s VŠ neměl doma tiskárnu a byl hrozný problém to vytisknout a naskenovat :pocitac:

@Russet Jo, bylo vtipné, jak sama nemocnice rozhodla, že ho nebude kontakt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80102
28.11.21 19:28
@Izumi Miyako píše:

já také ne, mám dítě ve výhradní péči a všechno rozhoduji sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
28.11.21 19:52
@stinga píše:
já také ne, mám dítě ve výhradní péči a všechno rozhoduji sama

U bývalého partnera zakladatelky bych měla obavu, jak se bude v budoucnu chovat. Vzhledem k tomu, že má téměř dvouleté dítě, ke kterému se nehlásí, už nyní dělá potíže (vyžaduje testy DNA), nedivila bych se, kdyby v případě, že bude soudem označen za otce, to dal zakladatelce sežrat a na truc do všeho kecal. Jasně, je to jen spekulace…ale já bych byla s jeho zapsáním do RL opatrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.21 08:46
@mag12 píše:
U bývalého partnera zakladatelky bych měla obavu, jak se bude v budoucnu chovat. Vzhledem k tomu, že má téměř dvouleté dítě, ke kterému se nehlásí, už nyní dělá potíže (vyžaduje testy DNA), nedivila bych se, kdyby v případě, že bude soudem označen za otce, to dal zakladatelce sežrat a na truc do všeho kecal. Jasně, je to jen spekulace…ale já bych byla s jeho zapsáním do RL opatrná.
No vite co kdyby se kazda zena bala tak si chlapi delaji deti a zaroven co chteji ;) Ja jsem toho nazoru ze se nesmime bat ;) Ono uprimne ty penize nejsou pro tu zenskou ale pro dite :andel: Uprimne to ty chlapy potom prestane bavit delat zle ;) a daji vetsinou pokoj ;) Ja jsem takova ze se nedam jen tak vyprovokovat a kdyz je zena nad veci tak to opravdu toho chlapa prestane bavit :andel:..
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna