Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Anonymní píše:
@Izumi Miyako Skoro dva roky a v rodnem liste neni.
a proč jsi ho nenechala zapsat hned po porodu soudně?
@Anonymní píše:
No vite co kdyby se kazda zena bala tak si chlapi delaji deti a zaroven co chtejiJa jsem toho nazoru ze se nesmime bat
Ono uprimne ty penize nejsou pro tu zenskou ale pro dite
Uprimne to ty chlapy potom prestane bavit delat zle
a daji vetsinou pokoj
Ja jsem takova ze se nedam jen tak vyprovokovat a kdyz je zena nad veci tak to opravdu toho chlapa prestane bavit
..
V tom případě ale nechápu, proč to řešíš až po dvou letech a nenechala jsi jej zapsat do RL hned po porodu.
Ahoj, jak ti dopadly testy soudne? Nám třeb testy ne soudní vubec nesedi… Posoba odpovida vyloucenemu muzi.
@Alzbeta4 píše:
Ahoj, jak ti dopadly testy soudne? Nám třeb testy ne soudní vubec nesedi… Posoba odpovida vyloucenemu muzi.
Tebe pustili už z blázince?
@Alzbeta4 píše:
Test z Aliexpressu?
@Alzbeta4 píše:
@mamina2017 jo a tebe prej už taky
Proč mě? Já žádný testy na své dítě nepotřebuji. Můj syn je mého manžela. To ty ses nechala ojíždět dvěma chlapama.
@mamina2017 sklapni! Tak se k těmhle diskuzim vubec nevyjadřuj ![]()
@Alzbeta4 to víš, že jo, brouku. Tak kolikpak, že máš těch testů? 4? ![]()
@Alzbeta4 píše:
Achjo, neplaš jí, buď tak hodná. Tvoje testy jsou v pořádku, jenže ty máš v hlavě něco, co není pravda, a podle toho jedeš. Testy jsou opravdu spolehlivé, otec je ten, co vyšel. Ne ten, kterému je podle tebe dítě údajně podobné ![]()
@Alzbeta4 Ja mam testy soudne udelane
Cili jsme museli primo k lekari ktery nam odebiral vzorky a dopadli pro mne dobre
..Pokud chces jistotu tak radsi testy pres soud.
@Anonymní a jaký lékař je dělal? My máme i akreditovany, taky nám je odebirala na miste i tam byla dalsi osoba od nich, ktera dohližela. Ale podle vzhledu mi a dost lidem okolo to nesedí. děkuji