Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja mam jen velmi slabé špinění a obcas nemam vubec nic
mam Mirenu cca 2 roky ![]()
Mám Mirenu už 3,5 roku a MS nemám, tak jednou za tři měsíce na jeden den lehce zašpinění a toť vše 🙂
@Meggiska závidím🙂se máte…já to mám bud tak či tak…pak zbytečně plaším jsem ve stresu…njn. ![]()
@Haninka55 je to 50/50 žádné tělísko nezaručí že nebude Ms bohužel není na tom nic špatného
@Lenca118 skoda prave doufala jsem ze bude na 5 let klid…mam ho tedy hlavne kvuli polypum ktere mi casto rostly…ale i jsem se tesila na to nic s Ms a ono si to dela ted prakticky co chce🤨 🤪
@Haninka55 píše:
Ahoj Holky jak to máte s Ms při hormonálním tělísku? já už ho mám v květnu dva roky a čekala jsem, že Ms úplně vymizí mám Kylllenu nízkohormonální a někdy to mám někdy to vynechá dle mudra vše ok..kontrola byla je to 14 dní…Tak jak je to u Vás? děkuji a pěkný den.
Mám to stejné tělísko a po celou dobu normálně menstruuji
@bibink001 žádné tělísko není na 100% záruka že Ms bude / nebude žádná no někdy to ženy mají i při tělísku já teda měla nehormonalni tak jsem měla Ms pravidelně
Ahoj Holky jak to máte s Ms při hormonálním tělísku? já už ho mám v květnu dva roky a čekala jsem, že Ms úplně vymizí mám Kylllenu nízkohormonální a někdy to mám někdy to vynechá dle mudra vše ok..kontrola byla je to 14 dní…Tak jak je to u Vás? děkuji a pěkný den.