Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Počítejte raději s tím, že jde jen o sex. A že vám to nepřizná, protože se obává, že by vás to mohlo postrčit k tomu, že vycouváte úplně a on nebude mít ani ten sex. Existuje i možnost, že není úplně rozhodnutý a tak teď prostě čeká, co mu z toho vyplyne. Ale z mojí zkušenosti: Nic, co není jasné „Ano, chci s tebou vztah“, je jen odložené ne.
Muži dokáží neuvěřitelné psí kusy, aby dostali ženu, po které opravdu touží. Pokud by to tak bylo z jeho strany, neptáte se tu. To byste poznala. Skutečný zájem nemáte šanci přehlédnout ani s osmi dioptriemi ![]()
Za mě v tom klidně pokračujte, pokud jste smířená s možností, že z toho nic než sex nebude a postupně i ten vyšumí. Pravděpodobně k vyšumování začne docházet chvíli po tom, co naznačíte, že byste brala vztah…
@DeeDee.518 dekuji za nazor. Nejsem si uplne jista, jestli pri tak pravidelne a cetne komunikaci s nim to dokazu udrzet pouze u sexu. Libi se mi i jeho povaha, libi se mi vlastne ve vsech ohledech, ale zatim jsem ve fazi, kdy kdyz to skonci, tak se z toho behem par dni oklepu. Nerada bych se ale zamilovala a pak se trapila.
Héééj, já vztah určitě teď nechci, jsem děsně drsná frajerka, normálně nevázaně.
Haló, emimno, že mě určitě miluje, i když říká že se nechce vázat, žejo? Teda já určitě nejsem zamilovaná, nééé, jak bych mohla, když fantazíruju o tom jak máme domeček a furt si namlouvám, že to je jen kvůli sexu, což jsem ale nikdy nezkoušela takhle mít, tak to určitě půjde se přecvaknout…
Hele - přiznej sama sobě, že na nezávazné vztahy nejsi, promluvi si se svým současným, než se zamiluješ ještě víc a holt až řekne - no tak to, né, tohle jsme si nedohodli, chtěl jsem tě jen na sex a pokec, tak holt příště hledej někoho, kdo tě bude chtít.
Čím déle budeš tomu současnému dávat to co chce, jen tak i dkyž ty chceš něco jiného, ale říkáš že ne, tím méně on bude motivovaný to co máte měnit tak, aby to bylo podle tvých přání.
Stale nechapu ucel techto vztahu, zvlast, kdyz jedna strana chce od zacatku evidentne vic…a temer vzdy je to zena… prekvapive
Proc na to zensky pristupujete? Mate to zapotrebi? Mas ted holt, co jsi chtela. Pokud nabidnes chlapovi sex bez zavazku, temer nikdy neodmitne…zaroven ale nemuzes cekat, ze z toho nekdy bude vic…kdyz jsi sla uz od zacatku pod svou cenu, uz te ten dotycny ani jinak brat nebude. A casem, az najde tu, se kterou ten vztah chtit bude, ti udela papa ![]()
Kdyby te opravdu chtel, tak takhle blbe nepinda
.
Neriskoval by, ze o tebe muze prijit.
A ty si pekne lzes do kapsy - jasne, ze chces vazny vztah, a jasne, ze te rozchod sebere uz ted.
Tenhle ti proste neda to, co potrebujes. Nema smysl to protahovat.
Dva měsíce je krátká doba na nějaké plány do budoucna. Každopádně velká zamilovanost z jeho strany není, nechava si zadní vrátka, momentálně nikoho lepšího nemá tak je s tebou nezávazně. Coz neznamená, že ten vztah do budoucna nemá žádnou šanci, život píše různé příběhy.
Ty už zamilovaná jsi. Takže nevím, co teď chceš radit. On tě na jen na sex.
Tak ono to dost dlouho trva, než se člověk opravdu zamiluje. U mě tak toho půl roku určitě, možná i déle. Co bys chtěla po těch dvou měsících slyšet? Ze do roka bude svatba, pak dovolená v Jugoslávii, první dite, dům, druhé dítě?
Nakecat by se ti mohl snažit cokoliv, což nedělá, tak je aspon upřímný.
A ano, u nas to taky bylo nejdříve na sex, ale časem jsme si na sebe tak zvykli, ze už jsme si to bez sebe nedokázali představit a teď jsme manžele a máme děti. Ale kdybych se ho vyptavala od začátku, jak to s námi vidí, asi bych ho tím vyprudila natolik, ze by se na to vykašlal a nic by nebylo
já si to užívala, ze je mi s nim fajn a ze je ke mne pozorný. Taky měl hodně náročnou práci a říkal mi, ze vztahove záležitosti momentálně řešit nechce, tak jsem to respektovala.
Jestli chceš vědět, jakou mate naději do budoucna, zeptej se kartarky
![]()
Tak řekl ti to narovinu, že vážný vztah teď nechce. Tys na to přistoupila, tak máte volný vztah, který je především o sexu. Pokud hledáš vážnou známost, hledej jinde a nedoufej, že to za pár měsíců bude třeba jinak.
Já tam vidím spíše jen ten sex. Samozřejmě raději bude mlžit, než aby o ten sex přišel. Buď ti to bude vyhovovat (pozor na zamilovanost) anebo jdi o dům dál (než se pak trápit z neopětované lásky nebo že se vztah nikam neposunul).
Má tě na sex. Kdyby s tebou chtěl budovat vztah, představí že přátelům a rodině, jako oficiální přítelkyni, jezdíte na výlety, plánujete budoucnost…
Plnohodnotný vztah z toho vniknout může i nemusí. Faktem zůstává, že teď s tebou vážný vztah mít nechce. A ani nebude nebude, když se začneš takhle vyptávat a tlačit na pilu. Ztrácís u něj tím hodnotu. Když už chceš tuhle hru hrát, buď trochu nedosažitelná. Ať tě nemá jistou. Teď už je ale stejně trochu pozdě každém případě, příště tomu dej aspoň půl roku, než začneš sondovat, co k tobě cítí. Nebo ještě lépe, najdi si chlapa, kterému jde od začátku o vztah.
To, co ti říká, jsou jen jen výmluvy, že nechce vztah kvůli práci a bla bla bla. Kdyby byl do tebe zamilovaný, vůbec neřeší nějakou práci. Jenže tys mu nabídla mléko zdarma (rozuměj sex), tak proč by kupoval celou krávu? Prostě tohle nefunguje a věř, že na vztah si pak najde nějakou, kterou bude dobývat a bude tak pro něj cennější a určitě mu nedá na první dobrou…
zajimali by me vase nazory. Zhruba 2 mesice se stykam s muzem, je nam spolu hezky. Oba jsme svobodny. Jsme spolu v kontaktu pres den i vecer, piseme si, volame. Uzivame si spolu sex a celkove je mi s nim hezky a myslim, ze jemu semnou take. Problem ovsem je, ze on je hodne pracovne vytizeny a tak se vidime 1-2× tydne. Nevim, jaky vlastne mame mezi sebou vztah. On rika, ze vztah ted nechce, kvuli praci kterou bude jeste nakou dobu mit casove narocnou. Ja se na vazny vztah take necitim. Ale rada bych vedela, jestli je nejaka sance vazneho vztahu do budoucna, nebo se mam naladit na “pouze sex”(driv nez se do nej zabouchnu).
Diky za nazory