Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na chatě s partou přátel, sejdeme se na hřišti pod majkou u ohně.
@Nikol Niki Nemam žádné zvyky, je mi celkem jedno, že jsou čarodějnice. Jsme na zahradě, přijdou sousedi, uděláme ohen a buřty, děti se vyblbnou, ale to děláme často i bez čarodějnic. ![]()
Normálně chodíme na hřiště, kde se koná akce s hudbou, opékání buřtů atd..ale jsem po infarktu, takže tam tchýně vzala mojí dcerku a já odpočívám doma. Aspoň že si to oni užijí. ![]()
Syn měl zapas a za chvíli dorazí kamarádi, tak budem hrát nějaké hry, něco se popije.
Vůbec neslavíme, neřešíme, nemáme speciální program. Ale grilovačka doma zní jako dobrý nápad ![]()
@Nikol Niki píše:
Ahoj holky, téma na odlehčení. Zajímá mě jak trávíte čarodky vy? Jaké máte tradice a zvyky a jak to u vás probíhá v tento den?
Zadne, neslavim, neresim. Maximalne se mrknu na horor s carodejnici.
Já při čtení názvu tématu moje reakce: on to někdo slaví?
Já uklízím, jako skoro každou sobotu a pak si asi zacvičím, oholím nohy atd.
@whitemirror píše:
Já při čtení názvu tématu moje reakce: on to někdo slaví?Já uklízím, jako skoro každou sobotu a pak si asi zacvičím, oholím nohy atd.
Mám ráda i čarodějnice. Ale my obecně slavíme vše. Však je to hezká tradice. Ve škole byl včera čarodějnický slet. Je to krásné, když se zapojí děti. Dospělí vezmou kostým a jsou hraví. Celý týden jsem si užívala (kreslení, tvoření tématické atd.). Všude je tolik nervozity, lidi jsou protivní, nevrlí, tváří se naštvaně. Alespoň se někteří jeden den uvolní a odreagují.
My si teď chystáme bramboráky, když nemáme špekáčky.
@Králičice píše:
Doma - syn má neštovice
Taky doma nemocní. Syn se těšil na čarodějnickou stezku a opékání buřtů, co pořádá naše vesnice.
Přes den jsme měli westernové závody a nyní všichni odpočíváme. ![]()
@citlivaduse - my už máme to nejhorší snad za sebou - já si ráno dala hodinu v lese, pak vzal muž dceru k babičce na zahradu a já celý den uklízela, koukli jsme se synátorem na film, udělala jsem mu bojovku na nerfku a hráli jsme deskovky.. a já se chvíli opalovala
A našla jsem si podcast -ať žijí bezdrátové sluchátka ![]()
Přeji, ať je brzo lépe ![]()
Sejdeme se celá ulice.