Jak trávíte čarodějnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.4.22 18:51

My jsme chtěli jít na městský festival, ale poněkud nečekaně jsme dopoledne strávili v dětské nemocnici a odpoledne s dítětem na klíně… ale babička nám z festivalu donesla spoustu dobrot a odpoledne jsme i zvládli trochu popracovat na zahradě, když dítě bylo na klíně u babičky. Tak aspon něco.

• Citovat
  • Upravit
11020
30.4.22 20:00

@Králičice Díky, u malého se střídají různé příznaky od pondělí, kdy začal teplotit, že vůbec nemám odvahu odhadnout, kdy tentokrát bude konec :roll: Ale i tak jsme toho s mužem zvládli dnes dost na zahradě a já i doma. Jen toho slunka u nás moc nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
30.4.22 22:25

Odpoledne po čtvrté hodině sraz na návsi zdejší vesnice, kde se děti za přítomnosti rodičů podílejí na nazdobení májky, tatínkové potom dokonají ten zbytek :D Připraví se na pořádný oheň, narazí se pípa a kolem sedmé se zapálí. Napřed shoří čarodějnice, a pak se pečou buřty a pivo teče proudem, děti jsou ve svém živlu ještě v deset večer, a tak :lol: Pro pár tatínků je noc opravdu dlouhá, protože májku „poctivě“ hlídají až do dopoledních hodin následujícího dne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
30.4.22 23:03
@Kelsey píše:
Mám ráda i čarodějnice. Ale my obecně slavíme vše. Však je to hezká tradice. Ve škole byl včera čarodějnický slet. Je to krásné, když se zapojí děti. Dospělí vezmou kostým a jsou hraví. Celý týden jsem si užívala (kreslení, tvoření tématické atd.). Všude je tolik nervozity, lidi jsou protivní, nevrlí, tváří se naštvaně. Alespoň se někteří jeden den uvolní a odreagují.
My si teď chystáme bramboráky, když nemáme špekáčky.

Však v pořádku… akorát u nás jsme to nikdy neslavili, ani manželova rodina, tak mě to nikdy ani nenapadlo. :think: I když podle zdejších komentářů by se to asi mělo jmenovat „opékání buřtů“.
Super, teď jsi mi udělala chuť na bramboráky. :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
1.5.22 00:30

Syn je u kamarada na vikend na vsi, ja i manzel v praci, starsi syn se vcera vracel na kolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
2.5.22 07:01

Preklik :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie