Jak trávíte čarodějnice?

1217
30.4.22 14:29

Jak trávíte čarodějnice?

Ahoj holky, téma na odlehčení. Zajímá mě jak trávíte čarodky vy? Jaké máte tradice a zvyky a jak to u vás probíhá v tento den? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14611
30.4.22 14:33

Jdeme k sousedům na buřty a pivo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122383
30.4.22 14:35

Dcera je strávila včera čarodějnickým dnem ve školce. A dneska za chvilku jdeme na hřiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
30.4.22 14:35

Oheň, buřty, pivko, upálení čarodějnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65365
30.4.22 14:40

Jdeme k nám na koupaliště, syn hraje ve školní kapele a mají tam koncert, tak se hrozně těším, je to jejich teprve 2. vystoupení.
K tomu pivko do kelímku, oheň, kamarádi, prostě prima večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33634
30.4.22 14:42

My se sejdeme skoro všichni sousedi u sousedů, klasika, pivo, buřty, něco hodíme na gril.
Můžeme blbnout klidně do noci a nikdo na nás nezavolá policii za rušení nočního klidu, když budeme všichni tam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
30.4.22 14:45

Jdeme s bandou na hřiště, je tam akce. Skoro všichni máme dítě do 1 roku takže si nemusíme závidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.4.22 14:47

Tematicky jsem trávila celý týden v práci a vč. zahradní párty. Zítra půjdu s děckama na plánovanou, hromadnou akci. Budou tam mít i skákací hrad, kolotoč a nějaké dobroty. Děcka jsou teď s kamarády někde venku. Špekáčky jsem nekupovala. Ale máme v lednici utopence, kdyby někdo chtěl :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
30.4.22 14:48

Nijak, včera jsem se řádně zlila na sedánku se starýma známýma, tak dnes budu sušit hubu, večer si pustím nějakej super horor a půjdu spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
30.4.22 14:49

U nás hasiči pořádají program, tak tam a s kamarádkou a jejím synkem. Kdyby mi vyšel pracovní víkend, ani by mě netrápilo že o to přijdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
30.4.22 14:50

Jako každou jinou sobotu.

• Citovat
  • Upravit
473

Celý týden mám zánět dutin a snažím se přežít a fungovat, myslela jsem, že mi už bude dobře. Takže celý dnešní den sbírám síly na dnešní odpolední akci. Místní hospůdka pořádá v lese v altánu sešlost, pivo, buřty, snad i kapela. Tak tam půjdeme s manželem a dvouletou dcerou. Nejraději bych teda spala. Ale snad to zvládnu aspoň na chvíli :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611

@arinecka to je super mít akční pohostinné sousedy, co ;) :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
30.4.22 14:51
@Nikol Niki píše:
Ahoj holky, téma na odlehčení. Zajímá mě jak trávíte čarodky vy? Jaké máte tradice a zvyky a jak to u vás probíhá v tento den? :lol:

Čím budeš ty čarodějnice trávit? Nějakým jedem?

• Citovat
  • Upravit
33634
30.4.22 14:56
@Semtex píše:
@arinecka to je super mít akční pohostinné sousedy, co ;) :palec: :mrgreen:

Je to super. My jsme všichni hodně slavící, takže slavíme se sousedama i narozeniny, svátky, soboty, že je hezky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová