Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, téma na odlehčení. Zajímá mě jak trávíte čarodky vy? Jaké máte tradice a zvyky a jak to u vás probíhá v tento den? ![]()
Dcera je strávila včera čarodějnickým dnem ve školce. A dneska za chvilku jdeme na hřiště.
Jdeme k nám na koupaliště, syn hraje ve školní kapele a mají tam koncert, tak se hrozně těším, je to jejich teprve 2. vystoupení.
K tomu pivko do kelímku, oheň, kamarádi, prostě prima večer.
My se sejdeme skoro všichni sousedi u sousedů, klasika, pivo, buřty, něco hodíme na gril.
Můžeme blbnout klidně do noci a nikdo na nás nezavolá policii za rušení nočního klidu, když budeme všichni tam ![]()
Jdeme s bandou na hřiště, je tam akce. Skoro všichni máme dítě do 1 roku takže si nemusíme závidět ![]()
Tematicky jsem trávila celý týden v práci a vč. zahradní párty. Zítra půjdu s děckama na plánovanou, hromadnou akci. Budou tam mít i skákací hrad, kolotoč a nějaké dobroty. Děcka jsou teď s kamarády někde venku. Špekáčky jsem nekupovala. Ale máme v lednici utopence, kdyby někdo chtěl
.
Nijak, včera jsem se řádně zlila na sedánku se starýma známýma, tak dnes budu sušit hubu, večer si pustím nějakej super horor a půjdu spát.
U nás hasiči pořádají program, tak tam a s kamarádkou a jejím synkem. Kdyby mi vyšel pracovní víkend, ani by mě netrápilo že o to přijdu.
Celý týden mám zánět dutin a snažím se přežít a fungovat, myslela jsem, že mi už bude dobře. Takže celý dnešní den sbírám síly na dnešní odpolední akci. Místní hospůdka pořádá v lese v altánu sešlost, pivo, buřty, snad i kapela. Tak tam půjdeme s manželem a dvouletou dcerou. Nejraději bych teda spala. Ale snad to zvládnu aspoň na chvíli
.
@Nikol Niki píše:
Ahoj holky, téma na odlehčení. Zajímá mě jak trávíte čarodky vy? Jaké máte tradice a zvyky a jak to u vás probíhá v tento den?
Čím budeš ty čarodějnice trávit? Nějakým jedem?
@Semtex píše:
@arinecka to je super mít akční pohostinné sousedy, co![]()
![]()
Je to super. My jsme všichni hodně slavící, takže slavíme se sousedama i narozeniny, svátky, soboty, že je hezky… ![]()