Jak u vás probíhá letos chřipka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.12.22 16:46

Jak u vás probíhá letos chřipka?

Ahoj holky, prosím, mohla by být chřipka i bez horeček?
Včera jsem musela odejít během dne z práce, začínaly mě bolet klouby, přidávala se zimnice. Doma jsem se třásla pod 2 perinama, usla na hodinku-dv3. Poté už bez zimnice, ale nevylezla ani teplota. Od včera mě hrozně bolí klouby, záda, žaludek, hlava. Jsem slabá jak moucha, možná i tím, že skoro nejim
Může tohle být chřipka?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35325
22.12.22 17:01

Ne. Leda, ze bys byla ockovana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
22.12.22 17:02

Źádná chřipka to není. Asi viróza. Normální chřipka = začne mi být nedobře a do 60 min. ani nedojdu na wc. A prostě se leží a moc se nevnímá okolí. To je chřipka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
22.12.22 17:06
@Anonymní píše:
Včera jsem musela odejít během dne z práce, začínaly mě bolet klouby, přidávala se zimnice. Doma jsem se třásla pod 2 perinama, usla na hodinku-dv3. Poté už bez zimnice, ale nevylezla ani teplota. Od včera mě hrozně bolí klouby, záda, žaludek, hlava. Jsem slabá jak moucha, možná i tím, že skoro nejim
Může tohle být chřipka?

Viróza… Teď je jí hodně.
Být to chřipka tak ani nevstaneš a horečky máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
22.12.22 18:02

Mám teď to samé. Dneska to je trošku lepší ale včera jsem myslela že umřu. Nezabíral paralen/brufen nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.22 02:24

Ahoj, chtěl bych se podělit o to, co mi pomohlo. Není to návod a každý na vlastní zodpovědnost. Dlouho mě trápila nová forma covidu. Nemohl jsem se z toho dostat. Zjistil jsem, že v době, kdy už mám být úplně zdráv, pořád špatné. Měl jsem 3 dny v kuse cibuli na krku, česnek ve vatě v uších. Pořád málo. Zabralo až následující: pravidelně jsem si mazal pod nos bzenecký ocet a intenzívně ho vdechoval. Úprava nosu jelením lojem nezbytná. Též jsem nechal lok v ústech a velmi pomalu polykal. Stávající chřipečka, po které my muži umíráme zažehnána po 18 hodinách. Tedy po 18-ti hodinách obrovská úleva. Asi se jednalo o autoreinfekci, která by se táhla dny a dny. Od té doby, co vynalezli peníze mi neděkujte. Takže pá a zdravíčko. Petr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.22 02:27
@PetrSokol125 píše:
Ahoj, chtěl bych se podělit o to, co mi pomohlo. Není to návod a každý na vlastní zodpovědnost. Dlouho mě trápila nová forma covidu. Nemohl jsem se z toho dostat. Zjistil jsem, že v době, kdy už mám být úplně zdráv, pořád špatné. Měl jsem 3 dny v kuse cibuli na krku, česnek ve vatě v uších. Pořád málo. Zabralo až následující: pravidelně jsem si mazal pod nos bzenecký ocet a intenzívně ho vdechoval. Úprava nosu jelením lojem nezbytná. Též jsem nechal lok v ústech a velmi pomalu polykal. Stávající chřipečka, po které my muži umíráme zažehnána po 18 hodinách. Tedy po 18-ti hodinách obrovská úleva. Asi se jednalo o autoreinfekci, která by se táhla dny a dny. Od té doby, co vynalezli peníze mi neděkujte. Takže pá a zdravíčko. Petr
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
26.12.22 08:58
@Anonymní píše:
Může tohle být chřipka?

Ahoj, sice nejsem holka :),ale já teď dostávám z toho samého, už je mi dobře po 4 dnech, ale začalo mi být dost špatně od žaludku. tak se trošku uklidňují že to bude asi po té chřipce nebo viróze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16973
27.12.22 00:50

U nás bohužel chřipku máme - z hodiny na hodinu lehla dcera, pak já, teď horečkuje syn a začíná odpadat manžel, který se snažil držet, než jsem byla schopná vylézt z postele.. krásné vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
27.12.22 08:18

Mela jsem to co ty - nachlazeni - drzelo se me to 2 tydny a po „uzdraveni“ jsem do dvou dnu dostala navrch chripku - to uz bylo s vysokyma horeckama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
27.12.22 09:02

Já nevím jestli mám chřipku či angínu

Psala jsem již své doktorce a ve čtvrtek k ní jdu, má teď dovolenou.
Včera ráno rýma trochu mě celý pobolival krk, večer 38 v 18 :00 jsem měla 39 vzala si brufen a v 20:00 39,2 zimnice, bolest celého těla, bolest uzlin a krku a hlavy. Celý večer jse hořela a prevalovala se. V 2:00 jsem šla na WC už jsem byla ledová, mokré vlasy jak po vykoupání, mokrá celá postel snad pochcany kalhotky. Teď rano v 8 :00 jsem vstala teplota 37, bolí malinko hlava, trochu kašel a trochu bolest v krku a rýma.
Doktorka mi dala neschopenku a ve čtvrtek buď mě uschopní nebo dá antibiotika podle toho zda chřipka nebo angína. U syna ve škole a třídě je 10 dětí ze třídy a 10 z vedlejší 2 dny před vánoci Spálová angína.

Myslíte, že je to chřipka nebo syn přinesl tu angínu?

Šťastný nový rok a brzké uzdravení nám všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí