Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Vzala bych obě, ať si to rozhodnou sami. Můj tip je ta ze 4h.
Super diskuse na ráno.
Ať je u lékaře vše ok! ![]()
A vyšetřovat tě budou na práci pro Pentagon nebo to je jen obyčejná prohlídka? Pak bych ráno vstala, vyčurala se a tu donesla. Né ty paběrky z noci.
Nebo teď na poslední kontrole na Leteckém ústavu normálně chtěli na místě… ![]()
A četla jsem ty pravidla, jak má vypadat odevzdávání ranní moči, a to prostě nejde… Třeba - nejíst 4 hodiny před spánkem, musí být odebrána po min. 6 hod. spánku (to dám tak max o víkendu) a doručena do 0,5-1 hodiny od odběru. To prostě nejde, pokud nemá člověk doktora u baráku… ![]()
@Anonymní píše:
Jdu na kontrolu po nemoci a mám přinést moč. Jenže mám dva vzorky a nevím, který s sebou vzít.![]()
Spát jsem šla asi ve 12 hodin, kdy jsem byla naposledy na WC. Jenže ve 4 v noci mě vzbudila potřeba močit, a tak jsem raději rovnou odebrala vzorek. Ráno v půl 7 jsem odebrala druhý, protože jsem nevěděla, jestli je ten noční použitelný.
A teď nevím, který je lepší. V ty 4 hodiny jsem toho vycurala hodně, ráno už méně, ale vzorek se podařilo odebrat i tak. Obojí je ze středního proudu moči.
Omlouvám se za dotaz, ale opravdu nevím. 😐
Pobavilo
![]()
K dotazu myslím, že je to celkem jedno, vzala bych asi ten druhý. ![]()
Vzala bych tu pozdejsi. Brala bych to tak, ze ma byt ranni, ne nocni 😀 Myslim, ze az takovy rozdil v tom nebude (naopak ta pozdejsi asi bude mene zredena nez ta nocni, pokud jsi pila pred spanim a pak uz ne, takze asi lepsi).
Za týden sebou na kontrolu přineste moč
od Doktorky běží do hobby marketu koupit sud
a doufá že za týden močení sud nepřeteče
Šťastné a veselé Vánoce ![]()
@broskvová zmrzlina píše:Řekla bych to úplně stejně.Vzala bych obě, ať si to rozhodnou sami. Můj tip je ta ze 4h.Super diskuse na ráno.
Ať je u lékaře vše ok!
Ahoj, zajímavý dotaz
vemte tu ze 4. hodiny ranní
nedávno tam dovalil pán, inža, už po hodinách pro nemocné, kdy choděj jak přijdou, tzn neobjednaní, už se cpal mezi objednané, ale chvilka času byla…
a že mu asi selhávají ledviny, protože si poctivě měří kolik vypije a kolik vymočí a vymočí tak nevím…o litr méně…jejda
celou tu várku vymočenou z posledního dne mi přinesl at si taky proměřím objem
inža ![]()
tak sme pohovořili o věcech jako je pocení, spotřeba vody do metabolismu těla a tááááák
inža žasnul, že ho to prej nenapadlo ![]()
měla by to být ta první po spánku, bude koncentrovanější, takže volím tu co byla v těch 4
@Borrealis
já si pamatuji jak před více lety na dia že mám udělat sběr za 24 h a přinést. pak jsem volala jestli vzorek nebo celou tu nádobu
Zvláštní že poslední roky už to nikdy nikdo nechtěl. když jsme si představila jak pojedu městskou s plnou lahví. To by asi na sesterně koukaly až bych vybalila lahev od okurek
![]()
Jdu na kontrolu po nemoci a mám přinést moč. Jenže mám dva vzorky a nevím, který s sebou vzít.
Spát jsem šla asi ve 12 hodin, kdy jsem byla naposledy na WC. Jenže ve 4 v noci mě vzbudila potřeba močit, a tak jsem raději rovnou odebrala vzorek. Ráno v půl 7 jsem odebrala druhý, protože jsem nevěděla, jestli je ten noční použitelný.
A teď nevím, který je lepší. V ty 4 hodiny jsem toho vycurala hodně, ráno už méně, ale vzorek se podařilo odebrat i tak. Obojí je ze středního proudu moči.
Omlouvám se za dotaz, ale opravdu nevím. 😐