Jakou moč donést lékaři?

Anonymní
22.12.22 06:40

Jakou moč donést lékaři?

Jdu na kontrolu po nemoci a mám přinést moč. Jenže mám dva vzorky a nevím, který s sebou vzít. :mrgreen:

Spát jsem šla asi ve 12 hodin, kdy jsem byla naposledy na WC. Jenže ve 4 v noci mě vzbudila potřeba močit, a tak jsem raději rovnou odebrala vzorek. Ráno v půl 7 jsem odebrala druhý, protože jsem nevěděla, jestli je ten noční použitelný.

A teď nevím, který je lepší. V ty 4 hodiny jsem toho vycurala hodně, ráno už méně, ale vzorek se podařilo odebrat i tak. Obojí je ze středního proudu moči.

Omlouvám se za dotaz, ale opravdu nevím. 😐

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.12.22 06:49

:mrgreen: Vzala bych obě, ať si to rozhodnou sami. Můj tip je ta ze 4h.

Super diskuse na ráno. :mrgreen: Ať je u lékaře vše ok! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
22.12.22 06:49

Vzala bych ten casove posledni.

• Citovat
  • Upravit
ALEX Numagedov
22.12.22 06:51

Tady je to vážně husté :D :D

• Citovat
  • Upravit
11738
22.12.22 06:54

Tu čerstvější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.12.22 07:02

A vyšetřovat tě budou na práci pro Pentagon nebo to je jen obyčejná prohlídka? Pak bych ráno vstala, vyčurala se a tu donesla. Né ty paběrky z noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.22 08:19

Nebo teď na poslední kontrole na Leteckém ústavu normálně chtěli na místě… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.22 08:22

A četla jsem ty pravidla, jak má vypadat odevzdávání ranní moči, a to prostě nejde… Třeba - nejíst 4 hodiny před spánkem, musí být odebrána po min. 6 hod. spánku (to dám tak max o víkendu) a doručena do 0,5-1 hodiny od odběru. To prostě nejde, pokud nemá člověk doktora u baráku… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Ledová káva
22.12.22 08:39
@Anonymní píše:
Jdu na kontrolu po nemoci a mám přinést moč. Jenže mám dva vzorky a nevím, který s sebou vzít. :mrgreen:

Spát jsem šla asi ve 12 hodin, kdy jsem byla naposledy na WC. Jenže ve 4 v noci mě vzbudila potřeba močit, a tak jsem raději rovnou odebrala vzorek. Ráno v půl 7 jsem odebrala druhý, protože jsem nevěděla, jestli je ten noční použitelný.

A teď nevím, který je lepší. V ty 4 hodiny jsem toho vycurala hodně, ráno už méně, ale vzorek se podařilo odebrat i tak. Obojí je ze středního proudu moči.

Omlouvám se za dotaz, ale opravdu nevím. 😐

Pobavilo :lol: :lol:
K dotazu myslím, že je to celkem jedno, vzala bych asi ten druhý. ;)

• Citovat
  • Upravit
5122
22.12.22 09:59

Vzala bych tu pozdejsi. Brala bych to tak, ze ma byt ranni, ne nocni 😀 Myslim, ze az takovy rozdil v tom nebude (naopak ta pozdejsi asi bude mene zredena nez ta nocni, pokud jsi pila pred spanim a pak uz ne, takze asi lepsi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
22.12.22 10:17

Za týden sebou na kontrolu přineste moč :D od Doktorky běží do hobby marketu koupit sud :mrgreen: a doufá že za týden močení sud nepřeteče :dance: Šťastné a veselé Vánoce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
22.12.22 11:47
@broskvová zmrzlina píše: :mrgreen: Vzala bych obě, ať si to rozhodnou sami. Můj tip je ta ze 4h.Super diskuse na ráno. :mrgreen: Ať je u lékaře vše ok! :kytka:
Řekla bych to úplně stejně. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
22.12.22 11:55

Ahoj, zajímavý dotaz

vemte tu ze 4. hodiny ranní

nedávno tam dovalil pán, inža, už po hodinách pro nemocné, kdy choděj jak přijdou, tzn neobjednaní, už se cpal mezi objednané, ale chvilka času byla…

a že mu asi selhávají ledviny, protože si poctivě měří kolik vypije a kolik vymočí a vymočí tak nevím…o litr méně…jejda

celou tu várku vymočenou z posledního dne mi přinesl at si taky proměřím objem

inža :lol:

tak sme pohovořili o věcech jako je pocení, spotřeba vody do metabolismu těla a tááááák

inža žasnul, že ho to prej nenapadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
22.12.22 11:57

@hani28

měla by to být ta první po spánku, bude koncentrovanější, takže volím tu co byla v těch 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59389
22.12.22 12:04

@Borrealis :mrgreen: :mrgreen: já si pamatuji jak před více lety na dia že mám udělat sběr za 24 h a přinést. pak jsem volala jestli vzorek nebo celou tu nádobu 8o :mrgreen: Zvláštní že poslední roky už to nikdy nikdo nechtěl. když jsme si představila jak pojedu městskou s plnou lahví. To by asi na sesterně koukaly až bych vybalila lahev od okurek :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí