Jak ubrat kojení?

1433
10.6.11 11:21

Jak ubrat kojení

Ahoj holky, potřebuju radu, prckovi bude v červenci 20. rok a já bohužel MUSÍM nastoupit do školy na dálkové studium. Je to 1× za 14dní ale bohužel od 8 do 16:00. Nedokážu si představit jak to budeme dělat?Malého kojím a nevím si s tím vůbec rady. Kojím ho ráno v osm,pak sváča, pak v 11 u toho usíná a spí až tak do 13:00 pak má oběd, kolem 15:00 zas kojení.....tak nevim jak to řešit. Mám začít ubírat kojení?Vůbec se mi do toho nechce. :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
10.6.11 11:26

No, tak v tomhle věku už se bez kojení nezblázní=) Ale viděla bych to tak, že normálně koj dál jak jste zvyklí a jak se ti chce a ten jeden den, co budeš ve škole, prostě bude bez kojení, on to zvládne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
10.6.11 11:34

Myslíš?Taky mě to napadlo ale jestli by v tom neměl mít nějaký režim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
10.6.11 11:36

No najednu stranu pokud kojení nechceš ubírat tak než odejdi ostříkej pro prcka mlíčko… mi jsem kojení ubírali postupně, jakmile dosal ke sváče jogurt tak začal jíst plnou dávku obědu a dvě kojení zmizeli, chce to ale postupně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.6.11 11:46

No, z výživového hlediska už mu bude fakt jedno, jestli bude mít jednou za 14 dní ke sváče kojení nebo jogurt.
Já jsem kojení ubírala postupně, přibyl příkrm, ubylo kojení…

Možná bys mohla ty mít potíže s nalíváním prsů :think:
A prcek nějaké vynucovací vzteky, ale už bude dost velký, aby viděl, že „hlídač“ není maminka a nemá mlíčko, takže většinou to nesou děti statečně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
10.6.11 12:11

Jestli to dobře chápu, tak do školy půjdeš od září. Podle mého názoru by v tu dobu už měl mít víc normálního jídla než kojení. A máš na to skoro 3 měsíce. Já bych dala dopoledne místo kojení jogurt a třeba po měsíci až si zvykne odpoledne ovocnou přesnídávku (nebo opačně to je jedno) a myslím, že ve 13ti měsících už mu kojení ráno a večer bude bohatě stačit. Já v tu dobu s kojením u opbou už končila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
10.6.11 13:20

Jj uvidíme jak to pujde. Taky to vidim na to odstříkávání, anebo ještě mě napadla možnost že by s taťkou za mnou dojeli o přestávce,já ho nakojím a malý bude chrápat. S tím nalíváním mě to taky napadlo. Malý se kdysi kousnul do jazyka nechtěl celý den jíst a to bylo teda pro mě k nevydržení. A to jsem se teda snažila odstříkávat s odsávačkou ale nějak se mi to mléko nechtělo spustit.....no byla to hrůza. Zkusim už do měsíc vynechat jedno kojení…přeci jen roste prcek asi se stim budu muset smířit že mě nebude potřebovat 24hod denně. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová