Mléko Hami

963
9.6.11 20:49

mléko Hami

ahojda maminy,

naší kočičce bude 8mměsíců a prakticky od začátku jsme na UM. Nerjdříve Beba Ha, ale to nás ucpávalo, takže jsme zkusili sunar nutradefence HA, přijde mi to lepší, ale to kakání pořád trošku vázne, zlobí jí občas i prdíky, a to užíváme probiotika a před jídlem dávám infacol. Přemýšlela jsem o mléku Hami, ale netuším, jestli to bude mít nějaký efekt. Ráda ych totiž malou odnaučila od Infacolu, nevím, jestli to není na škodu dávat jí denně stále přípravek na prdíky v tomto věku. Zajímalo by mě, jaké vy máte zkušenosti s mlíčkem Hami. Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
9.6.11 21:00

My jsme na Hami přešli po cca prvních 2-3měs., ale spíš z finančních důvodů a malému chutná, ovšem mu chátná všechno. Teď v roce a půl kupuju už Babylove mléko Bio a taky dobrý. Hami vyrábí stejná firma jako Nutrilon a má dost podobné složení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
9.6.11 21:21

Tak my jsme s mlíčkem Hami spokojený :palec: ,malému chutná a bříško ho po něm nebolí ani ho neucpává.Začala jsem ho dávat až v 9 měsících po té co jsem přestala kojit.Ale každé dítko je jiné,musíš to vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
9.6.11 21:41

My jsme ho pili do 6 měsíců a jak jsme najeli na dvojku tak mě ho malej odmítl. Tak jsme na Sunaru. Hami je takový sladší než Sunar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
9.6.11 22:02

Ahoj,

my máme Hami od asi tak od druhého měsíce (Nutrilon totálně ucpával, Beba taky a ten Nutrilon comfort nic moc a je to dost finanční pálka)..a jsme maximálně spokojený, používáme stále probiotika, ale nic jiného :palec: i když teda malá je asi ten typ, co prdíkovala a nic nepomáhalo, až z ničeho nic ve 4.měsíci zlom..ale co se týče Hami, tak nám sedlo nejvíc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3337
9.6.11 22:11

Já měla Hami u obou dětí a za mně :palec: :palec: :palec: SUPER - zkoušela jsem Sunar, ale malá měla zácpu. Teď už máme bebydream, páč malá pije jen kaši na noc, jinak UM nechce, ale kdyby pila zůstala bych u Hami stejně :wink: Zkus to a uvidíš, třeba bude malé chutnat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
9.6.11 23:03

Ahoj,
Hami mléko jsme začli dávat, když jsem přestala kojit od 7. měsíce. Jsme s ním naprosto spokojení a chutná do dneška :palec: . A problémy žádný nebyly.
Myslím, že ho můžeš zkusit dát malé a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
10.6.11 06:23

Já jsem dávala Hami mlíko taky a neměli jsme s ním problém. Sunar malého neskutečně ucpával, tak jsme přešli na nutrilon a pak z finančních důvodů na Hami :palec:

• Citovat
  • Upravit
106
7.2.12 12:44

Ahoj maminky chtěla bych se zetat jsou v mlíčku Hami probiotika?Chtěla bych zkusit toto mlíčko Hami 1.Malá má ale problém s prdíkama.Nyní máme Hipp.Docela nám sedí ale chtěla bych zkusit to mlíčko Hami,protože to tu hodně chválí..Po Hippu mě malá pláče hlady po 2 hod. tak nevím jestli je to správné mlíčko,ale zase nemá takové bolení břížka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
7.2.12 12:46

Mám na konci chybu ne břížka..ale bříška :! :mavam:  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
13.6.13 15:38

Holky máme Nutrilon, ale přemýšlím že ybch přešla na Hami??? dáváte některá???
a dělají vůbec od narození???

Je normální, že po UM kaká jednou za den??? a to řádně??? nebo že by jí Nutrilon zacpával,,, ale máme ho od porodnice a nebyl problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.6.13 15:19

Holky, muj malej když se narodil porad spinkal nechtel vůbec papat, musela sem porad odsavat a jednoho dne sem proste mliko nemela takze sem koupila nutrilon a to mi zvracel, nutrilon je docela akresivní pro citliva briska..takze sem se bala co koupit a**by mi to bastil, tak sem koupila hipp bio compiotik, a to mu zachutnalo, takze sem mela hroznou radost, ale v obchodech je to hned vyprodany a nekde to ani neprodavaj, takze sem presla ve 3.mesicich na hami 1 oplivital, a zachutnalo mu to! kaka od narozeni 1 denne a prdi dobře, nejdriv sem mu davala preventivne před kazdym jídlem infakol a ted mu davam espumizan před spaním(když kluci na ty prdiky trpi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.9.13 09:37

Ahoj holky, zhruba ve 4 týdnech jsme přecházeli z Nutrilonu na Hami, protože se mi zdálo, že je po něm prcek ucpanej.. sice neplakal, ale kakal jednou za 2-3 dny a pořádnou dávku:-) Tak jsem a doporučení známých přešla na Hami a nastal opačnej problém, prcek kaká téměř u každého jídla (cca 8× denně)a stolička je dost řídká.. Sice žlutá, vajíčková, ale někdy téměř vodová.. Dokonce se mi zdá, že začal i více plakat.. Ale to může být i „stárnutím“ :-)
V recenzích na Hami jsem četla, že většinou vyhovuje, ale některé maminky psaly, že po něm prcci měli průjem a řídkou stolici.. Máte někdo podobnou zkušenost? Jinak k Dr. jdem zítra, ale přemýšlím, že se vrátíme zpět k Nutrilonu už u příštího papání.. Na Hami byl týden a vlastně tak dlouho to i pozoruji. Myslíte, že můžu mléko změnit po tak krátké době?? Děkuji za jakoukoli rekaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.9.13 09:52

@Lejaa my taky byli po Nutrilonu ucpaní, přešli jsme na Sunar a je to paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
4.9.13 10:00

Nutrilon malou taky ucpaval, presli jsme na hipp bio combiotic a parada…ted uz jsme teda na hami, je levnejsi, ale problém uz nemame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová