Hotové UM v krabičce?

598
9.6.11 07:42

hotové UM v krabičce??

Ahoj holky,

chtěla jsem se zeptat, zda se v ČR prodává hotové tekuté UM v krabičce?? Žijeme v zahraničí a přiletěli jsme na dvoutýdenní návštěvu k našim. Ve Finsku se prodává v každém supermarketu (i v Lidlu) jak UM v prášku tak i již hotové v krabičce (v podstatě to vypadá jako třeba krabička od fruka nebo džusu) o objemech 200, 500 a 1000 ml. Je to úžasně jednoduché, člověk si prostě jenom vyhrábne mlíčko z ledničky, nalije do lahvičky a ohřeje. Řekla bych, že i chuťově je výrazně lepší než prášek a malá je na to prostě zvyklá. Byla jsem dost překvapená, že zde v supermarketu není šance a co jsem se byla zeptat v lékárně, tak o tom prý nikdy neslyšeli, ale i přesto se zeptám, jestli to náhodou někdo někdy neviděl.. Není to ani tak kvůli mé pohodlnosti, ale malá (3 měsíce) mi moc nechce pít práškové UM a to už jsem zkusila koupit Nutrilon, Babio i Bebu, kterou teda jakž takž pozře.. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5468
9.6.11 07:45

To nevím, ale prodávají se tady mlíčka s kaší - Nestlé a Hami je dělají určitě. Ale asi to není to, co ty potřebuješ…

http://www.hami.nutricia.cz/…icko-s-kasi/
http://www.kojeneckavyziva.cz/content.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
9.6.11 07:46

Jj, to mi taky bylo řečeno, ale na to je ještě dcerka moc malá.. nebo myslím, že nejdřív to snad bylo od 4 měsíců nebo 6..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
9.6.11 07:48

Tak ja vim jedine o tomhle produktu-http://www.hami.nutricia.cz/cs/nase-vyrobky/vsechny-produkty/mlicko-s-kasi/
ale je to s kasi,takze to asi nebude to co myslis a ani jsem to tu nikde vubec nevidela :nevim:
Tohle mlicko s kasi jsem prckovi jednou koupila,je to silene sladky a prcek to stejne nechtel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
9.6.11 07:54

Ahoj, malému to dávali v porodnici, akorát to bylo ve skleněných lahvičkách a byla to beba HA. Tady jsem o tom našla diskusi, vypadá to, že to nechtejí moc prodávat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
9.6.11 07:59

Už jsem to našla jednině si to asi obědnat přes internet zde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
9.6.11 08:08

Laskecka: jeeee, ani nevíš, jak jsem ti vděčná, děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
9.6.11 08:17

Já se v tom moc nevyznám, ale včera jsem viděla u pediatra reklamu na HIPP mléko v láhvi http://www.docsimon.cz/…omfort-500ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
9.6.11 08:18

Prodávají se hotové, v lahvičkách po 90 nebo 100ml. V lékárně by je měli 100%objednat:
Stačí trošku pohledat, podle mě je i od Nutricie (Nutrilony).
U nás se to moc neprodává, protože je to drahé :think:

Beba 1 HA Premium

Hipp

Další Beba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
9.6.11 08:19

weryjane:ahojky,ja jsem si to hotove mlicko vozila s sebou..v Cechach jsem na nej nenarazila,jenom to s mlicko s kasi. rozhodne to je prakticke na cestovani.

• Citovat
  • Upravit
19746
9.6.11 08:22

Už jsem našla i ten Nutrilon

Nutrilon HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
9.6.11 08:22

Ahojky, mi jsme to měli v porodnici ve skledničkách, byl to tuším Nutrilon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.6.11 08:34

Nutrilon HA v lahvičkách podávali v porodnici. Je to dělané pro tyto účely, volně spíš hůř sehnatelné.

Vždyť mlíko umíchat je taky hned:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.6.11 09:03

sunar a hipp mají tekuté mlíko v plastu (vypadá to jako to nové mlíko lactel, co jsou na něj furt reklamy..) ale bohužel, jsou pro velké děti, sunar od 24m, hipp je od 9m.

vím, že je to v zahraničí běžné, ale u nás se to nedělá.. je to drahé.. a tady jsou děti na UM když tak hodně dlouho… na stránkách výrobce to jde vždy najít, ale sehnat je tady je utopie

mladýmu nejvíc jede sunar. a nejlíp se mi kdysi rozmíchávalo Hami. v sunaru jsou občas cucky.. beba byla na tohle děsná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
9.6.11 11:11

hofka: jasně, já vím, to mi nedělá problém, ale jak jsem už psala, tak malé prostě práškové nejede a já se bojím, aby mi tu nezhubla a neonemocněla :(.. Navíc není zvyklá na místní vodu (i ta kojenecká je prostě jiná, než co máme ve Finsku z kohoutku v kvalitě pro kojence), takže prostě trochu s tím tady bojujeme, ach jo.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová