Jak dlouho kojení bolí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
6.6.11 17:07

jak dlouho kojení bolí?

Jaké máte zkušenosti se začátky kojení? Jedno dítě jsem už odkojila, začátky nebyly jednoduché, ale když se naučil konečně sát, bylo to ok. Teď kojím dvě už 2 týdny a pořád to dost bolí. Techniku mám snad správnou a zjevné poranění prsou zatím naštěstí také žádné. Miminka jsou ale nedonošená, takže mají možná moc malé pusinky, nebo je jen neumí pořádně otevřít.. Po přisátí je to nějakou dobu hodně nepříjemné. Jak dlouho trvá, než si prsa na kojení zvyknou a nebude to tak bolestivé? Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.6.11 17:13

No moje si zvykla tak nějak během šestinedělí a byla jsem ráda že vždycky jedno prso odpočívá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20662
6.6.11 17:21

Nekonečných 5 týdnů :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
6.6.11 17:24

Tři měsíce se mi kroutily palce u nohou :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
6.6.11 17:26

Teda tak mě to nebolelo téměř vůbec a nebolí ani teď…možná tak první dva tři týdny, že jsem to občas cítila, ale nic co by stálo za řeč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
6.6.11 17:27

mě u dvojčat dost pomohly kloboučky…byly nedonošený a těma malýma pusinkama neuměly dobře vcucnout ten obr dvorecmých nalitých Eček…přes kloboučky pohoda :palec: tak ať jebrzo líp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
6.6.11 17:52

mě to bolelo pořád, fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
6.6.11 18:09

Mala se prisala pekne uz v porodnici i hezky sala, zadne poraneni nikdy nebylo, ale i me to presto bolelo to skoro cele sestinedeli. Vydrz prsa si brzo zvyknout. Ted i kdyz se u toho nekdy krouti jak zizala tak prsa neboli, boli jen kdyz vic stiskne protoze uz ma zoubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
6.6.11 18:12

u mě to bolelo asi 3 měsíce, pak už byla prsa zvyklá a bylo to v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
6.6.11 18:19

ahojky, mě to bolelo asi dva měsíce, už jsem s tím chtěla seknout,kolikrát jsem až brečela boleestí :zed: pomohly mi hydrogelové prsní vložky a teď už jsem si tak nějak zvykla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
6.6.11 18:20

Me prvni tehu bolelo snad az do konce kojeni, druhe skoro vubec. :nevim: Pokazde jsem kojila s kloboucky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.6.11 18:23

Kojím zatím 8dní, s klouboučkama sice, ale nic mě nebolí.. bradavky mažu preventivně Bepanthenem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
6.6.11 18:29

Mě se 5 týdnů stahoval žaludek před každým kojením, jak to bolelo, pak to najednou přešlo a už kojíme úplně v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
6.6.11 18:37

U mě to trvalo určitě více než 2 měsíce, ale postupně se ta bolest zmenšovalo, až jsem si najednou uvědomila, že už to nebolí :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.6.11 18:50

nevim jak dlouho to bolelo (snad jen sestinedeli :nevim: uz nevim presne) ale neprijemny to bylo cely pul rok kojeni…byla jsem rada ze jsem to utla…myslim ze to ma kazdej uplne jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová