Antikoliková lahev MAM

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
660
6.6.11 12:56

Antikoliková lahev mam

Ahoj chtěla bych se otpat, používátě někdo tyto lahvičky? my jsme již od třech týdnů na UM a původně jsem si chtěla koupit lahev od aventu,ale v lekárně zrovna nemělia byla mi doporučená značka MAM. funguje vám tak jak má? mě se občas stává, že mi mezi tím spodním spojem mlíko teče a to se mi zdá že to mám utažené dost… :nevim: může to být časem používání nebo mojí nešikovností? :oops: :lol: děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s MAM Anti Colic kojenecká láhev?

Přidejte zkušenost s MAM Anti Colic ko...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4515
6.6.11 12:58

Tak mě vždycky tekli Aventky.S MAM jsem spokojená  :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
6.6.11 13:00

Máš na mysli tyhle jo? http://www.matulda.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.6.11 13:03

Nikdy mi netekla - takže se spíše podívej jestli to opravdu dobře těsní (jestli není nějaká vadná ta láhev už z výroby).

• Citovat
  • Upravit
1357
6.6.11 13:11

Mně to taky někdy teklo, ale nebylo to tím, že by to bylo málo utažený, ale netesnila ta silikonová vložka, jak je na dně toho spodního dílu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
6.6.11 13:15

Já jsem nejdřív měla pro malého avent, ale tam byl problém, jak bylo mlíko hustší, tak to neteklo a malej se vztekal. Tak jsem koupila lahvičku mam a je naprosto super, nejdřív jsme měli tu malou, teď už pijeme z té větší. Mohu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
6.6.11 13:17
MarkyM píše:
Máš na mysli tyhle jo? http://www.matulda.cz/detail.php?…

JJ přesně ty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
6.6.11 13:21

Mě se hrozně líbí to vyvařování v mikrovlnce bez sterilizátoru :palec: :potlesk: Ale to jak mi někdy teče mě dost rozčiluje.kdyby bylo špatné jen to těsnšní nevíte zda jde koupit jen to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
6.6.11 13:25
Markytka_Ostrava píše:
Lenka001 píše:
Ahoj chtěla bych se otpat, používátě někdo tyto lahvičky? my jsme již od třech týdnů na UM a původně jsem si chtěla koupit lahev od aventu,ale v lekárně zrovna nemělia byla mi doporučená značka MAM. funguje vám tak jak má? mě se občas stává, že mi mezi tím spodním spojem mlíko teče a to se mi zdá že to mám utažené dost… :nevim: může to být časem používání nebo mojí nešikovností? :oops: :lol: děkuji za rady

jo tak to by se nám taky mooooc líbilo :lol: :palec:

Taky se mi to občas stalo, ale bylo to tím, že jsem tam špatně zatlačila to těsnění neob špatně dotáhla…jsem s nima moc spokojená…ještě by si vždycky mohly sami skočit do dřezu a umýt se :think: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
6.6.11 13:49

Mám mam a naprostá spokojenost. Měla jsem i avent, ale s mam se mi líp pracuje, jak je to celý rozebírací… Ten gumovej spodek tam vždycky hodně „uňachňám“ prstama a pak to nasadím na lahev… Neteče. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22607
6.6.11 14:00
Lenka001 píše:
Mě se hrozně líbí to vyvařování v mikrovlnce bez sterilizátoru :palec: :potlesk: Ale to jak mi někdy teče mě dost rozčiluje.kdyby bylo špatné jen to těsnšní nevíte zda jde koupit jen to?

8-o A to se dělá jak?

Já si taky koupila MAM, ale ještě jsem je nepoužila, zatím mám Tommee Tippee a jsem s nima spokojená, ty MAM měli v akci sadu za dobrou cenu, tak sjem je vzala „do zásoby“. Já je neznala a právě mě udivila ta těsnící vložka dole, jestli to jako nebude téct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
6.6.11 14:50

Máme od začátku a jsem s nima spokojená. Pokud ti teče, tak je to tím, že je tam špatně nasazená ta těsnící guma, taky se mi to stávalo a vždy to tam bylo špatně dané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
6.6.11 15:10

Nikdy mi netekla, syn je na ní doteď závislej - z jiné si mlíko nedá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
6.6.11 15:17
salomme píše:
Lenka001 píše:
Mě se hrozně líbí to vyvařování v mikrovlnce bez sterilizátoru :palec: :potlesk: Ale to jak mi někdy teče mě dost rozčiluje.kdyby bylo špatné jen to těsnšní nevíte zda jde koupit jen to?

8-o A to se dělá jak?

Já si taky koupila MAM, ale ještě jsem je nepoužila, zatím mám Tommee Tippee a jsem s nima spokojená, ty MAM měli v akci sadu za dobrou cenu, tak sjem je vzala „do zásoby“. Já je neznala a právě mě udivila ta těsnící vložka dole, jestli to jako nebude téct.

odšroubuji vršek do spodku dám trochu vody na to položím dudlík a tu objímku, našroubuji vršek přiklopím deklíčkem a dám na 5 min do mikrovlnky. Snad jsem to napsala pochopujícně :lol: jinak bývá u nich návod a tam je to kdyžtak popsané srozumitelněji.
právě přemýšlím zda koupit další od Mam nebo přesedlat,ale asi zůstaneme. už jen kvůlki tomu čištění a vyvařování :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.11.11 18:48

Také jsem jí koupila, teklo mi to, ale pak jsem přišla na to, že když to umyju a pořadně ventil i spodní kryt vysuším a utáhnu, tak pak už nic neteče :-)))… uplná spokojenost, líbí se mi i ty savičky,jsou měkoučké a dobře se z nich pije, přešla jsem z aventu, tam nám nevyhovovala ta tuhá savička, malinkej se nadřel než mlíčko vysál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová