Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj chtěla bych se otpat, používátě někdo tyto lahvičky? my jsme již od třech týdnů na UM a původně jsem si chtěla koupit lahev od aventu,ale v lekárně zrovna nemělia byla mi doporučená značka MAM. funguje vám tak jak má? mě se občas stává, že mi mezi tím spodním spojem mlíko teče a to se mi zdá že to mám utažené dost…
může to být časem používání nebo mojí nešikovností?
děkuji za rady
Máte zkušenost s MAM Anti Colic kojenecká láhev?
Přidejte zkušenost s MAM Anti Colic ko...Nikdy mi netekla - takže se spíše podívej jestli to opravdu dobře těsní (jestli není nějaká vadná ta láhev už z výroby).
Mně to taky někdy teklo, ale nebylo to tím, že by to bylo málo utažený, ale netesnila ta silikonová vložka, jak je na dně toho spodního dílu…
Já jsem nejdřív měla pro malého avent, ale tam byl problém, jak bylo mlíko hustší, tak to neteklo a malej se vztekal. Tak jsem koupila lahvičku mam a je naprosto super, nejdřív jsme měli tu malou, teď už pijeme z té větší. Mohu jen doporučit.
MarkyM píše:
Máš na mysli tyhle jo? http://www.matulda.cz/detail.php?…
JJ přesně ty ![]()
Mě se hrozně líbí to vyvařování v mikrovlnce bez sterilizátoru
Ale to jak mi někdy teče mě dost rozčiluje.kdyby bylo špatné jen to těsnšní nevíte zda jde koupit jen to?
Markytka_Ostrava píše:Lenka001 píše:
Ahoj chtěla bych se otpat, používátě někdo tyto lahvičky? my jsme již od třech týdnů na UM a původně jsem si chtěla koupit lahev od aventu,ale v lekárně zrovna nemělia byla mi doporučená značka MAM. funguje vám tak jak má? mě se občas stává, že mi mezi tím spodním spojem mlíko teče a to se mi zdá že to mám utažené dost…může to být časem používání nebo mojí nešikovností?
![]()
děkuji za rady
jo tak to by se nám taky mooooc líbilo
Taky se mi to občas stalo, ale bylo to tím, že jsem tam špatně zatlačila to těsnění neob špatně dotáhla…jsem s nima moc spokojená…ještě by si vždycky mohly sami skočit do dřezu a umýt se![]()
![]()
Mám mam a naprostá spokojenost. Měla jsem i avent, ale s mam se mi líp pracuje, jak je to celý rozebírací… Ten gumovej spodek tam vždycky hodně „uňachňám“ prstama a pak to nasadím na lahev… Neteče. ![]()
Lenka001 píše:
Mě se hrozně líbí to vyvařování v mikrovlnce bez sterilizátoru![]()
Ale to jak mi někdy teče mě dost rozčiluje.kdyby bylo špatné jen to těsnšní nevíte zda jde koupit jen to?
A to se dělá jak?
Já si taky koupila MAM, ale ještě jsem je nepoužila, zatím mám Tommee Tippee a jsem s nima spokojená, ty MAM měli v akci sadu za dobrou cenu, tak sjem je vzala „do zásoby“. Já je neznala a právě mě udivila ta těsnící vložka dole, jestli to jako nebude téct.
Máme od začátku a jsem s nima spokojená. Pokud ti teče, tak je to tím, že je tam špatně nasazená ta těsnící guma, taky se mi to stávalo a vždy to tam bylo špatně dané.
Nikdy mi netekla, syn je na ní doteď závislej - z jiné si mlíko nedá ![]()
salomme píše:Lenka001 píše:
Mě se hrozně líbí to vyvařování v mikrovlnce bez sterilizátoru![]()
Já si taky koupila MAM, ale ještě jsem je nepoužila, zatím mám Tommee Tippee a jsem s nima spokojená, ty MAM měli v akci sadu za dobrou cenu, tak sjem je vzala „do zásoby“. Já je neznala a právě mě udivila ta těsnící vložka dole, jestli to jako nebude téct.
A to se dělá jak?
odšroubuji vršek do spodku dám trochu vody na to položím dudlík a tu objímku, našroubuji vršek přiklopím deklíčkem a dám na 5 min do mikrovlnky. Snad jsem to napsala pochopujícně
jinak bývá u nich návod a tam je to kdyžtak popsané srozumitelněji.
právě přemýšlím zda koupit další od Mam nebo přesedlat,ale asi zůstaneme. už jen kvůlki tomu čištění a vyvařování ![]()
Také jsem jí koupila, teklo mi to, ale pak jsem přišla na to, že když to umyju a pořadně ventil i spodní kryt vysuším a utáhnu, tak pak už nic neteče
… uplná spokojenost, líbí se mi i ty savičky,jsou měkoučké a dobře se z nich pije, přešla jsem z aventu, tam nám nevyhovovala ta tuhá savička, malinkej se nadřel než mlíčko vysál…