Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Lejaa Tak dcera je od narození na UM Sunar Nutradefence a taky kakala vždy jen jednou za 2-3 dny. Dr. na to nic neříkala, dcera netrpěla. Vzala jsem to jako normální. Takže s Nutrilonem, si myslím, jsi problém neměla…
@pupyk
Děkuji.. asi dáme znova nutrilon a nejpozději hned:-) Naštěstí mi doma ještě zbyl.. Taky myslím, že netrpěl, protože větry mu odcházely, myslím, docela dobře.. U Hami je to horší a to řídké kakání je taky divné..
U nás jsme s Hami spokojení. Papáme Hami 3, přešli jsme na něj ze Sunaru ND který přestali dělat a tu jejich novou superlichvu jsem nemínila podporovat.
Nyní jsme na něm již 3. měsíc a vše je v pořádku. Sunar nás dost ucpával, s Hami se nám to nestává. Navíc se mnohem lépe rozpouští a i ta cena je přijatelnější, což je také víc než příjemné. Navíc, od Sunaru jsem neměla vůbec žádnou pozitivní zpětnou vazbu. Prosila jsem je o vzorky na vyzkoušení toho nového mléka kdyź jsem přemýšlela co po ND a docela mě odbyli. Ptala jsem se na něco ohledně složení a přišel mi sice rozsáhlý, ale okopírovaný text neodpovídající na můj dotaz. Jsem členem jejich diamant klubu a nedočkala jsem se žádných slev, soutěží apod. U Hami se vždy dočkám bleskové odpovědi, milého jednání, vstřícnosti, maminkám v klubu posílají fajn slevy na nákup a mají spoustu akcí a soutěží. Spokojené bříško je paráda ale kdyź je k tomu navíc i něco pro maminky (slevy, hry a soutěže), není co řešit
![]()
Ahojky
nevíte kam zmizelo hami batolecí mléko -jahoda, banán? Mala je docela závislák ale ja je nemuzu nikde sehnat
vanilkovou mi pit nechce ![]()
@hami1 na stránkách Hami ho normálně mají. Minulý týden jsem se o tom bavila s kamarádkou a objednávala tam.
Ja jsem mela zpocatku s malym problem s prdiky a ublinkavanim. Ve druhem mesici jsem uz nemela dostatek mleka a musela jsem zacit prikrmovat. Dr. mi doporucila mlicka na refluxy - specielne Nutrilon. Ten sice prda pil, ale ublinkavani bylo stale docela velke a caste. Pak mi bracha dovezl z anglie mleko SMA. V Cr jsem distribuci nesehnala, tak pokud neni toto hledam vhodne mliko, ktere je chutne a neni ridke. Zkusila jsem Dm bio mliko, to me sice prislo chutne, ale maly nedopijel. A ted jsem mela moznost vyzkouset Hami kojenecke mliko. Chutove supr, maly dopiji a na jidlo se tesi. Michame z nej i kasicky a spokojenost. Pokud nebude anglie, kam tak casto nikdo nejezdi, asi mame vyhrano
a ublinkavani taky zmizelo
a to nemame zadne specialni mliko ![]()
Synovi je 11.měsíců a taky jsme od začátku na Hami mlíčku jsem sním velice spokojená dobře se připravuje synovi chutná a s prdíky nemá žádné problémi:)
Ahoj maminky, původně jsem se chtěla zeptat, jestli nějaká má zkušenosti s Kojeneckým mlíčkem 6+ od Hami? Když jsem ale četla Vaše příspěvky, došlo mi, že jste spokojené.
Moje dcerka 9m, je stále kojená + příkrmy, ale dostala jsem možnost zkusit toto mlíčko.
Moc jí chutná. Normálně z lahvičky moc nepije. Dostat do ní čaj je skoro nemožné, ale když jí udělám tohle mlíčko, vysosne ho skoro celé. Má plné bříško a dobrou náladu a to je to hlavní.
Podle Vašich příspěvků vidím, že jste na tom podobně a to jsem ráda.
Momentálně testuju Hami mlíčko 6+ a musím pochválit, Jednoduše se připravuje, malý po něm krásně spí a řekla bych, že i dýl. Příprava je jednoduchá a na rozdíl od Nutrilonu není tak hořké ![]()
Stala jsem se ambasmorkou a za nás Hami mléko od 6.m. mohu jen doporučit nedělal cucky a naši male moc chutna jedině po kterém malou neboli bříško
Ahoj maminky, mel by nekdo zajem o mlicko Hami 6+? (Zeleny meda na obalu). Mam doma 4 krabice, bohuzel ditko ma alergii na kravske mleko. Tak je mi lito to vyhodit.