Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Co když jsem měla doma jenom těstoviny s Tlapkovou patrolou? Bude moje dítě štěkat? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nebo kluci, to je jedno
Mám takovou otázku, myslíte, že se když budu často jíst písmenkovou polévku a budu polykat celá písmenka, naučí se mé dítě, ještě nenarozené, rychleji číst a psát?Děkuji za vaše reakce
Anonym z pochopitelných důvodů
Začni rovnou s udon nudlemi. Dítě bude umět japonsky ![]()
Určitě, a když spolkneš i kalkulačku, tak bude umět i počítat ![]()
@Anonymní píše:
Mám takovou otázku, myslíte, že se když budu často jíst písmenkovou polévku a budu polykat celá písmenka, naučí se mé dítě, ještě nenarozené, rychleji číst a psát?Děkuji za vaše reakce
Nezkoušela jsem, vyzkoušej prosím za mě.
@Taara69 píše:
Určitě, a když spolkneš i kalkulačku, tak bude umět i počítat
A když sním mého manžela, bude mé dítě milující? Přece, láska prochází žaludkem ![]()
Konečně někdo nápaditý
Aspoň nějaký užitek z těch všech strašně nebezpečných věci v těhotenství ![]()
@Anonymní píše:
Ty se radši nemnož!!
@Anonymní píše:
Ano, naučí, ale jen to dítě, které je počato spolknutím partnerova spermatu, aby mělo možnost vidět ta písmenka opravdu celá… ![]()
@Anonymní píše:
To víš, že se naučí. A v pěti letech napíše vlastní knihu
.
Já mám těstoviny s mimoněma, ale dcera je mimořádně sociálně zdatná. Takže vliv to asi mít nebude.
@Liška32 píše:
Já mám těstoviny s mimoněma, ale dcera je mimořádně sociálně zdatná. Takže vliv to asi mít nebude.
Já se zase cpala Horalkama, a dcera se bojí výšek má závratě, asi jsem neodhadla dávkování a mělo to opačný účinek. A to jsem pro ni chtěla, aby k těm horám měla vztah. U neteře to fungovalo, ségra ujíždí na tyčince Mars, a neteř touží stát se astronautkou…
@zrcadlo píše:
Já se zase cpala Horalkama, a dcera se bojí výšek má závratě, asi jsem neodhadla dávkování a mělo to opačný účinek. A to jsem pro ni chtěla, aby k těm horám měla vztah. U neteře to fungovalo, ségra ujíždí na tyčince Mars, a neteř touží stát se astronautkou…
Jedla jsi je z opačného konce, tak se prostě efekt obrátil ![]()
Mám takovou otázku, myslíte, že se když budu často jíst písmenkovou polévku a budu polykat celá písmenka, naučí se mé dítě, ještě nenarozené, rychleji číst a psát?
Děkuji za vaše reakce