Jak ukončit s.r.o.?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tala20
1.4.23 21:23
@smile_xxx píše:
Teta přestala podnikat, a chce se zbavit firmy. Už asi 5 let je firma spící, …

Rychlé a levné řešení je převést s. r.o. na nějakého bezdomovce, na negramotného Maďara, nebo na nekontaktního Rumuna třebas. Pan Arpad Derdeshshi by mohl vyprávět…

• Citovat
  • Upravit
Tala20
1.4.23 22:00
@smile_xxx píše:
Chceme to udělat legálně. Aby z toho nebyly do budoucna problémy.

Nepochopila jste. Popsal jsem řešení, které je na 100% legální. Je jisté, že rejstříkový soud změnu zapíše.

Například společnost SafeFuture s. r.o., IČ 06804314. Ve chvíli, kdy společnost dlužila klientům přes 10 milionů, a v bance měla pět stovek, převzal ji pan Arpad Derdeshshi z rumunské vesničky. Podívejte se do obchodního rejstříku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.23 22:23

Jestli nic nedluží, tak to nebude tak těžké. Oznámí na soud, že se usnesli na ukončení činnosti, na finančák dá žádost o souhlas s výmazem z obchodního rejstříku a až ji to odsouhlasí, zas půjde na soud s tím souhlasem a firma bude vymazána z obchodního rejstříku.
Snad si to dobře pamatuju a nic se nezměnilo, před pár lety jsem to řešila v rodině. Než všechny ty úřední úkony proběhly, trvalo to několik měsíců.

• Citovat
  • Upravit
166
1.4.23 23:06
@smile_xxx píše:
Chceme to udělat legálně. Aby z toho nebyly do budoucna problémy.

Likvidací, nebo firmu prodat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
1.4.23 23:09
@Anonymní píše:
Jestli nic nedluží, tak to nebude tak těžké. Oznámí na soud, že se usnesli na ukončení činnosti, na finančák dá žádost o souhlas s výmazem z obchodního rejstříku a až ji to odsouhlasí, zas půjde na soud s tím souhlasem a firma bude vymazána z obchodního rejstříku.
Snad si to dobře pamatuju a nic se nezměnilo, před pár lety jsem to řešila v rodině. Než všechny ty úřední úkony proběhly, trvalo to několik měsíců.

Kdyby to byla pravda a tak snadné, nebylo by tady kvantum spících firem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
1.4.23 23:13
@smile_xxx píše:
Já potřebuji navést konkrétně, tohle je moc obecné. Klidně převedeme firmu zadarmo, a zaplatíme za práci okolo- poplatky a tak..Ale nevíme, na koho se obrátit.

na netu najdeš výkup firem, pokud není plátcem DPH tak je nezajímavá, dostanete max 5 tisíc, ale máte klid, likvidace je časově náročná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
1.4.23 23:16
@smile_xxx píše:
Nene, nedluží nic. Budu ji s tím pomáhat, tak snad to dáme nějak dohromady. Náhodou asi nemáš nějaké šablony nebo něco,.jak jste to formulovali? Nějak bych se ti revanšovala, ale to spíš přes soukromé zprávy.

To co píše je nesmysl. Řádná likvidace trvá cca3 měsíce, hromada papírování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
1.4.23 23:18
@Tala20 píše:
Nepochopila jste. Popsal jsem řešení, které je na 100% legální. Je jisté, že rejstříkový soud změnu zapíše.Například společnost SafeFuture s. r.o., IČ 06804314. Ve chvíli, kdy společnost dlužila klientům přes 10 milionů, a v bance měla pět stovek, převzal ji pan Arpad Derdeshshi z rumunské vesničky. Podívejte se do obchodního rejstříku.

Ach jo😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat