Problém najít práci po RD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Problém najít práci po RD
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli má někdo stejný problém jako já a nemůže najít práci po RD a když najdu a jdu na pohovor tak vždy mi potom zavolají že vybrali někoho jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V jakým oboru hledáš? Jaký máš z pohovorů pocit? Ptáš se proč tě nevybrali ať máš zpětnou vazbu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jit99 tak záleží, jakou máš praxi, co můžeš nabídnout
problém jsem nikdy neměla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se Mám maturitu obor cestovní ruch, úroveň angličtiny B2 a rok jsem pracovala jako kontrolor kvality ve Foxconnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 Hledám hlavně administrativu nebo prodej v obchodech jako je Pepco atd. Z pohovorů mám dobrý pocit, nemám problém mluvit, ale mám omezené časové možnosti některé dny. Partner má 4 dny volno, 4 dny noční, 4 dny denní a takhle se to točí furt dokola. A můžu chodit na odpolední jenom když je doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jit99 píše:
@JancaS84 Hledám hlavně administrativu nebo prodej v obchodech jako je Pepco atd. Z pohovorů mám dobrý pocit, nemám problém mluvit, ale mám omezené časové možnosti některé dny. Partner má 4 dny volno, 4 dny noční, 4 dny denní a takhle se to točí furt dokola. A můžu chodit na odpolední jenom když je doma.
Omezené časové možnosti. Tady bude zakopaný pes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se Včera jsem byla na pohovoru do prodejny s oblečením a tam teda nevím co by po mě chtěli když i v inzerátu bylo že nemusím mít žádné zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jit99 njn,. Nemáš ale či nabídnout, co se týče praxe. a taky máš problém s flexibilitou. To prostě problém je. Raději vezmou někoho, kdo bude chodit na šichty pravidelně, než podle šíleného kolotoče ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holka já už hledám rok a nic
na pohovor mě pozvali jednou.. Jinak rovnou píšou email, že nezájem. Jsem doma 10 let s dětma, mám jen gympl.. Sice umím anglicky a německy, ale to mě dnes asi nespasí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Acinore Jsem ráda že v tom nejsem sama. Já hledám půl roku a doufala jsem že vyjde zkrácený úvazek v obchodě s oblečením.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neměla jsem, ani po jednom rodičáku, a to jsem hned na začátku hlásila, že mám dítě/ děti a potřebuju mu pracovní možnosti uzpůsobit. Ale fakt je, že jsem snad svou praxí a schopnostma zapůsobila natolik, že byli ochotni mi vyhovět a vzali mě pokaždé v první firmě, do které jsem se hlásila. Obávám se, že když je člověk „jeden z mnoha srovnatelných“, nemůže si moc vymýšlet a musí zapůsobit aspoň tou časovou flexibilitou nebo jinak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Acinore Hlavně všude mají 12 hodinové směny nebo pracovní doba je taková že bych nestíhala vyzvedávat syna ze školky a skoro nikde nenabízejí zkrácený úvazek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Acinore píše:Škoda, že tě rodina nepodpořila v dalším studiu. Takhle je to tak na asistenta pedagoga.
Holka já už hledám rok a nicna pohovor mě pozvali jednou.. Jinak rovnou píšou email, že nezájem. Jsem doma 10 let s dětma, mám jen gympl.. Sice umím anglicky a německy, ale to mě dnes asi nespasí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Acinore spíš než jen matura bude problém těch 10 let doma. Sorry ale pro praxi je člověk pak úplně nepoužitelný. Když se k tomu pričte vseobecne vzdělání.. nevím jakou máte praxi ale po 10 letech doma už nikoho nebude zajímat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit