Problém najít práci po RD

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
31.3.23 20:55

Problém najít práci po RD

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli má někdo stejný problém jako já a nemůže najít práci po RD a když najdu a jdu na pohovor tak vždy mi potom zavolají že vybrali někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35564
31.3.23 21:01

V jakým oboru hledáš? Jaký máš z pohovorů pocit? Ptáš se proč tě nevybrali ať máš zpětnou vazbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.3.23 21:01

@Jit99 tak záleží, jakou máš praxi, co můžeš nabídnout :think: problém jsem nikdy neměla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
31.3.23 21:06

@martina.se Mám maturitu obor cestovní ruch, úroveň angličtiny B2 a rok jsem pracovala jako kontrolor kvality ve Foxconnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.3.23 21:12

@Jit99 rok praxe na kvalitě? To bude asi ten hlavní problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
31.3.23 21:12

@JancaS84 Hledám hlavně administrativu nebo prodej v obchodech jako je Pepco atd. Z pohovorů mám dobrý pocit, nemám problém mluvit, ale mám omezené časové možnosti některé dny. Partner má 4 dny volno, 4 dny noční, 4 dny denní a takhle se to točí furt dokola. A můžu chodit na odpolední jenom když je doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
31.3.23 21:13
@Jit99 píše:
@JancaS84 Hledám hlavně administrativu nebo prodej v obchodech jako je Pepco atd. Z pohovorů mám dobrý pocit, nemám problém mluvit, ale mám omezené časové možnosti některé dny. Partner má 4 dny volno, 4 dny noční, 4 dny denní a takhle se to točí furt dokola. A můžu chodit na odpolední jenom když je doma.

Omezené časové možnosti. Tady bude zakopaný pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
31.3.23 21:14

@martina.se Včera jsem byla na pohovoru do prodejny s oblečením a tam teda nevím co by po mě chtěli když i v inzerátu bylo že nemusím mít žádné zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.3.23 21:15

@Jit99 njn,. Nemáš ale či nabídnout, co se týče praxe. a taky máš problém s flexibilitou. To prostě problém je. Raději vezmou někoho, kdo bude chodit na šichty pravidelně, než podle šíleného kolotoče :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
31.3.23 21:19

Holka já už hledám rok a nic :mrgreen: na pohovor mě pozvali jednou.. Jinak rovnou píšou email, že nezájem. Jsem doma 10 let s dětma, mám jen gympl.. Sice umím anglicky a německy, ale to mě dnes asi nespasí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
31.3.23 21:21

@Acinore Jsem ráda že v tom nejsem sama. Já hledám půl roku a doufala jsem že vyjde zkrácený úvazek v obchodě s oblečením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68916
31.3.23 21:23

Neměla jsem, ani po jednom rodičáku, a to jsem hned na začátku hlásila, že mám dítě/ děti a potřebuju mu pracovní možnosti uzpůsobit. Ale fakt je, že jsem snad svou praxí a schopnostma zapůsobila natolik, že byli ochotni mi vyhovět a vzali mě pokaždé v první firmě, do které jsem se hlásila. Obávám se, že když je člověk „jeden z mnoha srovnatelných“, nemůže si moc vymýšlet a musí zapůsobit aspoň tou časovou flexibilitou nebo jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
31.3.23 21:24

@Acinore Hlavně všude mají 12 hodinové směny nebo pracovní doba je taková že bych nestíhala vyzvedávat syna ze školky a skoro nikde nenabízejí zkrácený úvazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
31.3.23 21:38
@Acinore píše:
Holka já už hledám rok a nic :mrgreen: na pohovor mě pozvali jednou.. Jinak rovnou píšou email, že nezájem. Jsem doma 10 let s dětma, mám jen gympl.. Sice umím anglicky a německy, ale to mě dnes asi nespasí :lol:
Škoda, že tě rodina nepodpořila v dalším studiu. Takhle je to tak na asistenta pedagoga.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
31.3.23 21:38

@Acinore spíš než jen matura bude problém těch 10 let doma. Sorry ale pro praxi je člověk pak úplně nepoužitelný. Když se k tomu pričte vseobecne vzdělání.. nevím jakou máte praxi ale po 10 letech doma už nikoho nebude zajímat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat