Jak upevnit fusak do autosedačky?

34
29.12.12 11:21

jak upevnit fusak do autosedačky?

Ahoj holky, koupili jsme si autosedačku BeSafe a nemůžu vůbec přijít na to jak tam upevnit fusak. Ty boční pásy jsou tam tak připevněny do vnitřku, že nemůžu přijít na to jak je vyndat a provléknout dírou ve fusaku… Manžel už to vzdal, ale já pořád doufám, že je tam nějaký fígl.
Máte s tím některá zkušenost, prosím poraďte.
Díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1183
29.12.12 11:35

Tak tuto sedačku neznám, ale vzadu bývá taková spona, ze které ty pásy jdou vyvléknout, je to kvůli tomu, aby šel sundat a prát potah. Některé sedačky to mají uvnitř pod potahem, který musíš nejdřív sundat. Měli jsme několik sedaček a u všech to vždy šlo, tak určitě vaše nebude výjimka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.12.12 11:55

Potah jsem komplet sundala, jde to snadno, má totiž zip, takže se pásy vůbec nemusí vyndavat. Jsou ukončené kovovou sponou, která je zasunutá do plastu sedačky a nejde ze sedačky vyndat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
29.12.12 12:06

A nejde třeba ani pootočit? Někdy bývá takový grif, že ta spona a plast té sedačky tvoří jakoby zámek. Musí se nejprve posunout nebo pootočit ta spona a pak jde vytáhnout a pásy sundat. Blbě se to popisuje. V krajním případě budeš muset použít fusak s nožičkama a rukávama, takový jakoby overal, ten už je pro větší děti a jde do sedačky zapnout normálně, bez provlékání pásů. Ještě mě napadá zkus zavolat prodejci odkud sedačku máte, třeba by poadil nebo někam do specializovaného obchodu se sedačkami, ti se v tom vyznají. Jinak už nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.12.12 12:13

Ta spona z toho prostě nejde vyndat, nemůžu na to přijít, taky se bojím použít větší sílu, abych jí nevylomila. Už před vánoci jsem napsala taky prodejci, ale ještě mi neodpověděli… tak uvidím třeba po novém roce odpoví:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
29.12.12 12:32

@luciekuk Mám Romer a je to stejné. Já jsme teda moc nezkoumala, jestli to nejde provléct, ale protože jsou na stranách dva pásy spojené, tak to provlíknout bey nějakých harakiri nejde. Pořídila jsem zimní zavinovačku do autosedačky Emitex (z druhé ruky za 300), ta se dá rozepnout patentkama a vlastně provlíct pásy. Je to taky řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
29.12.12 13:07

Měla jsem Romer Baby Safe a ta spona šla vzadu normálně vyvléknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
29.12.12 15:19

Hele mám maxi a vzadu otevírám kryt a až pak jdou uvolnit pásy, sedačka musí být položení na leh a stejně je tam přístup blbej, ono to u vše autosedaček jde, jen u nějakých je to fakt machrovina na to přijít, tak buď hledejte, nebo si zajdi do obchodu kde je prodávají a oni ti to určitě ukáží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.13 15:41

mam stejny problem - autosedacku be safe a fusak

@luciekuk - uz jsi to vyresila? Dekuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
9.3.13 09:26

Ahoj, nakonec jsme to našli. Celá sedačka se musí vysvléct a dole v podsedáku je škvíra uvnitř kde je kovová spona, tu jsme se pokoušeli vyndat, ale nakonec jsme objevili že je v ní proříznutá škvíra a tudy se pás vyvlékne a pak zase nasadí, není tam vidět, takže vše jde jen po hmatu jednou rukou… musel to vymyslet někdo, kdo to nikdy nepotřeboval použít a výrobce se ani neobtěžuje o tom napsat poznámku do manuálu :)no hlavně že jsme na to nakonec přišli. Díky všem za pomoc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
9.3.13 09:28

Napiš jestli se ti to podařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.13 16:08

hura, trikrat hura

A slava ceskym zenam :o)))
Dekuji moc za pomoc, nakonec jsme to zdarne vyresili a vyvlekli, dle Tveho navodu. Nechapu, kdo tento patent vymyslel, hlavne me zarazi, ze i Besafe prodava original fusak do autosedacky, ale v navodu neni ani fň o tom, jak se ty pasy rozendavaji… Dokonce jsem se ptala i u autorizovaneho prodejce a taky nepochodila. Tak jak rikam, jeste jednou diky za pomoc, moc jsi mi pomohla, mohla jsem si hlavu zlamat :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.13 16:09

Mimochodem, uz ted se tesim, az tam budu rvat jarni verzi… :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.3.13 08:57

Jsem ráda že to někomu pomolo, s manželem jsme u toho hrozně zuřili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.13 11:50

No tak to se ani nedim, bylo to k uzoufani, jsem myslela, ze ten fusak budu moct vyhodit z okna…:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí