Jak uplést čepičku...
- Fotoalbum (18)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
KPKristy píše:
Ale ono to špičaté nakonec nevypadá zle! Třeba jsi právě vymyslela nový model
Jinak to máš moc hezké - jedno očko jako druhý
Ó, děkuji! ![]()
Ale nějaké tam blbě jsou.
Uvidím, co mě naučí na tom kurzu. Ale to až v dubnu…
Momentálně mám rozpletenou jednu mini čepičku, tak uvidím co pak.
Možná zkusím zase ten háček, třeba mi to půjde líp. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pipet píše:Zizalko, já myslím, že ty jsi v každé řadě přidala jeden sloupek u toho švu, jak děláš ty tři oka, aby ses dostala na výšku dlouhého sloupku, ty už se počítají jako první sloupek…
Zkus to podle tohohle, docela tam jde hezky vidět, kam píchat. Nejlepší je hladká, nechlupatá příze.
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
No, jsem na sebe zvědavá! ![]()
Až se na to vrhnu, tak dám vědět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zizalka píše:Pipet píše:No, jsem na sebe zvědavá!Zizalko, já myslím, že ty jsi v každé řadě přidala jeden sloupek u toho švu, jak děláš ty tři oka, aby ses dostala na výšku dlouhého sloupku, ty už se počítají jako první sloupek…
Zkus to podle tohohle, docela tam jde hezky vidět, kam píchat. Nejlepší je hladká, nechlupatá příze.
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
Až se na to vrhnu, tak dám vědět.
Po každé řadě (už nerozšiřující se) spočítek sloupky (nebo očka na vrchu sloupků) a bude jasno=)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak zrovna zkouším háčkovat čepičku podle návodu na mimibazaru jak jste psaly. Celkem to jde
Chtěla jsem se zeptat jestli nevíte jak se háčkují takový ty jarní čepičky s těma velkejma dírama. Moooc se mi líbí. Kdyžtak díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
luciaasek píše:
Třeba toto jsem myslela
Tuším, že se tomu říká „filetová technika“. Kdysi jsem to uměla, už jsem ji dlouho nezkoušela…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeeej hned zajtra bezim do obchodu a vyskusam to - konecne kreativna myslienka ako predist vecernemu pojedaniu sladkosti - a kedze som zaciatocnik amater mozno pri tom aj nieco vypotim - naposledy som hackovala na ZS v 6 triede. Dik za typ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KPKristy píše:
No právě - večer štrikuju a nežeru!!
Tak to já zvládnu i se žraním.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čepiče co zvládnu já, takže úplně každý, kdo umí jen hladce a obratce. Navíc je bombovně vypadá a krásně sedí na hlavičce. Postup: upletete obdelník, sešijete do kapsičky, přiděláte šňutečku pod krk a dvěmi menšími svížete rohy … efek ušiček.
Za chvilku dám jěště další fotky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jannice píše: Čepiče co zvládnu já, takže úplně každý, kdo umí jen hladce a obratce. Navíc je bombovně vypadá a krásně sedí na hlavičce. Postup: upletete obdelník, sešijete do kapsičky, přiděláte šňutečku pod krk a dvěmi menšími svížete rohy … efek ušiček.
To je chytré! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jannice píše: Čepiče co zvládnu já, takže úplně každý, kdo umí jen hladce a obratce. Navíc je bombovně vypadá a krásně sedí na hlavičce. Postup: upletete obdelník, sešijete do kapsičky, přiděláte šňutečku pod krk a dvěmi menšími svížete rohy … efek ušiček.
To už mě taky napadlo, ale nevěděla jsem, jestli to bude „fungovat“
Takže jo! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit