Jak uplést čepičku...
- Fotoalbum (18)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mě napadla na letní čepičku Perlovka. Je teda hodně tenká, byla by to fuška. Nebo ji dát dvojitou… Ale ta má moc krásný barvičky, i žíhaný!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KPKristy píše:
Mě napadla na letní čepičku Perlovka. Je teda hodně tenká, byla by to fuška. Nebo ji dát dvojitou… Ale ta má moc krásný barvičky, i žíhaný!
Perlovka si myslím, že nevydrží praní/nošení… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si kdysi z Perlovky uháčkovala tílko (na dvojito) a drželo tuším dvě sezóny
. Je fakt, že jsem ho prala minimálně, zase jsem ho nenosila pořád. Ale čepičku v létě taky nebudeš dávat pořád… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Perlovky znám a mam je doma, používala jsem na šití plstěných broží
mam po jednom klubíčku z různých odstínů a to je pravda, že jsou to nádherné barvičky
No tak uvidim, zkusím něco vymyslet
Diky moc za tipy!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak poupravuju svůj návod - bohatě stačí 70 oček, pokud nebudete mít obříka. Prďa se už narodil a čepičky jsou mu velké
Jsem nahonem musela uplést jednu jen ze 70 oček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak moc gratuluju!! ![]()
A díky za tip na mini čepky. Já zrovinka zkouším háčkovat klobouček a už mám v repertoáru i čepičky s kšiltíkem! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jannice píše: Čepiče co zvládnu já, takže úplně každý, kdo umí jen hladce a obratce. Navíc je bombovně vypadá a krásně sedí na hlavičce. Postup: upletete obdelník, sešijete do kapsičky, přiděláte šňutečku pod krk a dvěmi menšími svížete rohy … efek ušiček.
Za chvilku dám jěště další fotky.
Prosím všechny, nemáte nějaký návod třeba na tuhle čepičku? Kolik ok, řad atd. Jsem začátečník… Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit