Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj holky, prechazim ze sklenicek na domaci stravu..Prosim vas, muze 13m prcek kure osmazene na panvi, jen s trochous oli, bez koreni..Nebo jak kure upravit? Vadi samzene? samozrejme na oliv. oleji, ne prepalovane apod.dekuju moc!
Ahoj, ja všechno maso (kuře, krůta, vepřové i hovězí) upravuji v papiňáku, krásně změkne, až se rozpadá, a pak nasekám nadrobno nožem. Buď vařím jako vývar (např. na rajskou) nebo nejdřív lehce osmažím na cibulce (např. na kuře na paprice).
Nevím, jestli rozumím otázce - smažené znamená, že to plave v oleji. Jak to tak popisuješ, spíš to maso opékáš na trošce tuku na pánvi? To podle mě nevadí.
ano, dam trochu oliv. oleje na tefal panev a 20minut opekam..
ahoj tak mne ji dcera maso a i grilovane od 6 mesicu
, ne teda denne, vubec jsem neresila zda v papinaku, nebo ne, hlavne aby bylo tepelne zpracovane, nikdy jsem ji sklenicky nedavala, tem ja neverim. Nevite nikdy co do toho davaj, vzdy dostavala domaci polevky, vsechno domaci. a nikdy nemela boleni, i kdyz si myslim, ze traveni ma po mne ![]()
Ahoj, já jsem malé dávala od jednoho roku vše, co jsme jedli i my. Samo, že to nebyly nějak moc kořeněné jídla, spíš klasická česká kuchyně.
Já maso nechám v hrnci lehce zatáhnout na troše oleje a potom jen dusím. Už dávám malýmu téměř vše,co jíme my a nemusím to ani nijak mlet nebo mixovat. On to teda ani nechce, potřebuje vidět kus masa
Samozřejmě že míň solím a kořením.
Dnes jsem přistihla manžela, jak ho krmí klobáskou s hořčicí
a náramně mu to chutnalo ![]()
Ahoj!
Tak já jsem masíčko většinou jen lehce opekla na troše másla nebo oliv. oleji a pak trošku podlila a nechala podusit.