Jak určujete hranice batoleti?

401
15.10.13 09:09

jak určujete hranice

Holky začínám být bezradná tak doufám, že vy mi pomůžete. Malému jsou přesně 2 roky. Od malička byl velice vzteklé a uplakané dítko. Nic nepomáhalo prostě celé dny řval. Je hodně aktivní v podstatě se nedá zastavit. Protože dobře mluví a je šikula dali jsme ho od září do školky, kde je moc spokojeny a poslouchá tam. Ale od té doby co je ve školce mě neposlechne na slovo. Nevím už jak na něj. Jak je bez maminky je hodnej, veselej a tak a jak přijdu začne dělat naschvály. Chce chovat, vzteká se, řve jak něco nedostane. Válí se po zemi a tak. Neřeším to nechávám ho vyřvat a vyvztekat ale v podstatě je schopnej kvůli jedn věci ječet i hodinu. Vyzkoušeli jsme to na písku:-) Zajímalo by mě jak to řešíte vy? Plácání u nás neplatí protože je vůči bolesti hodně imuní neřeší ani když si rozsekl hlavu takže plácnutí je pro něj legrace. Domlouvám, odvádím pozornost ale nedá se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
15.10.13 09:32

U nás když už fakt nic nezabírá, odcházím, kde není publikum dlouho jí to nevydrží, nebo jí pošlu vztekat se do pokoje popř. jí tam odnesu a jdu… Když je to fakt extrém (kope do dveří, rve si vlasy) tak beru skleničku s vodou a normálně jí poleju. Tohle jsem udělala 3× v krajním případě, je pravda, že jak teď vezmu skleničku s vodou a řeknu, že jestli se neuklidní tak jí poleju tak je hned klid… Na studenou sprchnu nemám, ale tohle zabírá u nás :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.10.13 10:07

Příspěvek upraven 24.05.16 v 23:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
15.10.13 10:27
@gabi.design
@gabi.design píše:
Já posílám do pokoje s tím, že jak se uklidní, může přijít. Pokud odmítá odejít, tak ho tam odnesu sama. Tohle nám na vyvztekání zabírá, jak nemá v pokojíku obecenstvo, tak se většinou po pár minutách zklidní. Jinak u nás na různé nekalosti zabírá i „počítám do tří“. Takhle má čas se sám rozhodnout, jestli dané věci nechá nebo ne.

taky jsem zkusila poslat do pokojku ale v tu chvili nastane total hysterie. Zalkne se a neda pokoj. Vylitne z pokoje a povesi se mi na nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
15.10.13 10:30

Když začne vyvádět venku, tak po několika varováních odcházíme domů - většinou toho nechá. Pokud chyal hysteráky doma a vztekal se už moc dlouho (přes 30 minut), tak jsem ho vzala a soupla pod vlažnou sprchu - v oblečení. Zabralo to hodně rychle. On už po nějaké době nevěděl proč brečí, prostě jenom řval a nezabíralo nic (odvíst pozornost, odejít do jinýho pokoje,…)

• Citovat
  • Upravit
6220
15.10.13 10:49

@zdenik1988 Mám to samé :zed: :zed: Prostě občas je miliónová a pak jak když se jí zatne a kvůli pitomosti valí třeba hodinový scény :nevim: Zatím nepomohlo nic, občas se povede odvést pozornost, občas se seberu a odejdu do jiné místnosti a tím to zhasne..nějaký plácnutí, okřiknutí či dokonce chování tak to je jen přilití oleje do ohně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.10.13 12:37

…ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie