Jak ušetřit na iPhone

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
avinka
11.5.13 23:35

Jak ušetřit na iphone

Moc se mi líbí tento mobil. Iphone..Je úžasný mají ho spousta lidí okolo mě, i kamarádky na mateřské, jak jste přišli k tomuto mobilu vy? našetřili jste na něj nebo vám ho koupil muž? mě napadlo dávat stranou peníze a našetřit si na něj, nebo je jiné řešení asi né že? :think:

Příspěvek upraven 11.05.13 v 23:42

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1782
11.5.13 23:38

@avinka mam ho od pritele. Neusetrila bych na nej, 4S stal loni 19 tis. Co treba dotovanej od operatora? Da se sehnat 4 za 14tis, novej model 5 je drazsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adam755
11.5.13 23:39

@avinka Hmm, to je opravdu intimní dotaz…
Osobně mi přijde IPhone blbej, já mám HTC, nejlevnější modely stojí na internetu kolem 4000,– má to Android, je to přehlednější, lepší, IPhone už nikdy víc.
Pokud chceš nějakej vystajlovanější, tak bych volila Samsung.
A muž mi ho opravdu nekoupil, koupila jsem si ho sama.

• Citovat
  • Upravit
6256
11.5.13 23:39

Hlavně jsi to nedala jako anonym ;) Koukám po chytrým mobilu, ale nemyslím si, že to vyhraje Iphone. A bude mi ho kupovat taťka, jinak bych se na to vyprdla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.5.13 23:41

@avinka já než bych na něj našetřila :mrgreen: nejlepší je říct chlapovi, nebo milenci :think:

• Citovat
  • Upravit
becky87
11.5.13 23:43

Ja si zase myslim, ze je to naprosto zbytecne. skoda penez. nicmene odpoved na tvou otazku: bud setri nebo rekni chlapovi no. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
46867
11.5.13 23:47

Ja mam iphone4 a chlap iphone5 a jsme spokojeni, nemenila bych.
Kdybych byla v horsi fin. situaci, tak bych se na iphone vykaslala. Kdybych ho moc chtela, tak bych se snazila setrit, nic jinyho ti asi nezbude, kdyz ho moc chces :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
11.5.13 23:48

Já se úplně děsím toho, až mi odejde mobil a budu muset kupovat nový, protože nesnáším dotykové displeje:D ale telefon, co mám teď, mi koupil můj na svoji smlouvu, takže doma našetřete (ty nebo chlap, to je jedno) a kupujte, pokud chcete levnější, mrkněte na možnosti u operátora… jiná možnost nevím jaká, leda ho ukrást :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.5.13 23:54

Ja kdysi rekla ze se mi libi, pristal mi pod stromeckem i s rucnim vysavacem :lol: a uz jsem u jabka zustala :pankac:..Kazdopadne kdybych na neho nemela, bych se mohla na neho setrit, radeji bych setrila na neco jineho :think:.Ale to je muj nazor :think:…Mit iphona je jen styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
12.5.13 00:03

Můžu se zeptat, proč si chceš pořizovat očividně drahý mobil, když na to nemáš finance? A ještě by mne zajímalo, k čemu vám takové předražené mobili jsou?

(Vím, že na tohle ses neptala, ale velmi mě to zajímá, nemyslím to nijak zle :))

Já mám mám telefon od Samsungu, ale asi jsem stará generace, když ho používám k telefonování, posílání SMS, občasného kouknutí na net a GPS, poslouchání hudby a focení ;). Už takhle mi připadal zbytečně drahý a to byly telefony daleko dražší, než ten můj. Zajímalo by mne, k čemu lidé mají telefony za 20 000, když používají minimum aplikací, které má :lol: :lol: :lol:.

Promiň, nemohla jsem si to odpustit, vím, že ses na tohle neptala ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
12.5.13 00:08
@Gituš píše:
Zajímalo by mne, k čemu lidé mají telefony za 20 000, když používají minimum aplikací, které má :lol: :lol: :lol:.

Dělala jsem před lety u ředitele, který ho měl „na reprezentaci“. Prostě aby byl mezi alfa samci ten nejalfasamcovatější (nebo aspoň dostatečně alfa), tak musel mít správné auto a správný (drahý) mobil. A šíleně nadával, když musel měnit typ mobilu za novější :)

@Jasněnkaa píše:
@avinka já než bych na něj našetřila :mrgreen: nejlepší je říct chlapovi, nebo milenci :think:

Ideálně oběma a můžou se složit, každej půlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
12.5.13 00:09

Iphone nemám, mam iPad, iPhone bych brala taky, ale kvůli financím mám smůlu :-D Nebudu si kupovat mobil, u kterýho budu tajit dech, když mi spadne na zem, aby mu náhodou nepraskl displej nebo něco… :oops:

I když teda věřím, že jako telefon by mi fakt vyhovoval… Jen mi to připadá jako drahá sranda no… :oops: ale nebýt toho, že jsem dostala iPad, ani by mel nenapadlo o iPhonu uvažovat… :mrgreen:

Každopádně teď řeším novej telefon a nevím, co vybrat, nechci nic moc drahýho, abych se nemusela hroutit, když to děti rozflákaj ale zas chci něco kvalitního… :-D a ty dva parametry jdou proti sobě… :zed: Takže momentálně pro jistotu nemám mobil vůbec :mrgreen: A kupodivu žiju… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
12.5.13 00:17

mm

Bud si dáš něco na stranu, nebo si na něj teřba brigádou přividěláš.. :think: nevím…mě stačí ta moje křuska na sms..Ale když jsem chtěla notebook. V e protonu jsem ho koupila na netu přes triangl(splátky)platím opravdu pár stovek a mám zas na pár let vystaráno s pc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
12.5.13 00:21

Ja mam veci od apple rada uz hodne let. Proto mam iphone. Jsem zkratka konzervativni uzivatel ;) i kdyz vim, ze jine telefony jsou technologicky lepsi.
Jo a za to, co uz me staly opravy za rozbite displeje, by se dal koupit novy :))
Posledni iphone mam od operatora za 5tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
12.5.13 00:26

@kate02 To by jsi koukala, co iphony vydrží 8o, aspoň u mě vydržely dost. Pády na zem ty už nepočítám, jednou se luhoval v kakau, podruhé ležel na stole na vylité vodě, spadl mi na dlažbu, dcerka si s ním tajně bouchala o postýlku…a nikdy žádný problém. Teď mám jen trošku škrábanec na displeji, ale vidět to moc nejde. Vypadá dobře. A to zrovna včera mi spadl a ještě jsem si vůl do něho kopla a zastavil se o kuch. linku :oops:,ale nic mu není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová