Jak uspat 3 leté dite

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.9.17 23:29

jak uspat 3 leté dite

Milé maminky du si k vám pro radu. Mám 3letyho syna a neumim ho uspat uložim ho v 20:00 a usne o pul noci :( vopred dekuji za radu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8462
25.9.17 23:55
@tobiasko.davidko píše:
Milé maminky du si k vám pro radu. Mám 3letyho syna a neumim ho uspat uložim ho v 20:00 a usne o pul noci :( vopred dekuji za radu :*

A co dela mezi tim? Lezi v posteli? Jaky ma jinak denni rezim, kdy vstava, jak spi pres den? Jak dlouho jste denne venku?
Tohle je strasne malo informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
26.9.17 00:30

Jestli spí přes den tak bych to zrušila. Nevím v kolik vstává, jestli dlouho začala bych ho budit třeba kolem 7 hodiny. Případně přes den utahat venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
26.9.17 00:50

U nás na spaní u tříletého zabírá večerní rituál - čtení obrázkových knížek, u čehož se už tak pomalu příjemně rozleží a zleniví, a pak potřebuje při usínání chvílu držet za ručičku. Stačí pět, deset minut a jak začne klimbat, tak už ho můžu pustit a odejít a to už ho z usínání nevytrhne a usne v pohodě za chvilku sám. No a někdy už nespí přes den - už to poznám, kdy je unavenější a potřebuje se vyspat, to ani neprotestuje, a kdy naopak je čilý, svěží a tvrdí, že spinkat nee, to pak odpolední spaní radši vypouštím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
26.9.17 05:54

Ode mne rada zni: rozhodne vypustit odpoledni spanek. Nase treperenda (3r3m) kdyz nahodou usne odpol, tak pak radi do pulnoci :( kdyz nespi, usne ve 20hod behem 5ti minut. Rano vstava cca 6.30. A to vzdycky byla pres den velky spac, jeste tak pred pul rokem spala 2,5 hod po obede a vecer sama usinala do 20.30, pak se to zlomilo a konec.Kdyz nahodou usne, tak ji necham max hodinku a budim, jinak me ceka nocni sichta :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
26.9.17 07:38

Asi zalezi na situaci. Bud vypustit denni spanek, zkratit ho na minimim nebo pokud odpol nespi tak naopak davat spat - neni pretazenej?

A jinak obecne rady na spankovou hygienu : dostazek pohybu na cerstvem vzduchu, vecerni ritualy, zklidnit, zadna obrazovka vecer!! Vecer si povidat v postylce. Zkusit tteba levanduli nebo medunku do aromalampy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.9.17 07:42

My jsme na tom podobne s 2,5letou. Uspavani spolu s brachou kolem 20:00 trva alespon hodinu. A to pritom chodi spat uz dopoledne (kolem 10:30),spi hodinku a pul a odpoledne mivame nabita venkovnim programem :nevim: Vypustit tento spanek nemuzu (i kdyz uz se parkrat stalo a bylo to super),ale nastoupim do prace a ona bude muset chrnet ve skolce. Takze kolotoc nanovo.Taky nevim, co s tim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
26.9.17 08:11
@tobiasko.davidko píše:
Milé maminky du si k vám pro radu. Mám 3letyho syna a neumim ho uspat uložim ho v 20:00 a usne o pul noci :( vopred dekuji za radu :*
Čti mu a udrž ho v klidu :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
26.9.17 08:26

Naše čerstvě tříletá už přes den vůbec nespí, usíná až kolem 21,22 hod. Dřív chodila do postele ve 20 hod, ale po tom vyrvalu, co mi vždy dělala, ( už mi bylo trapně, kvůli sousedům…) Brečela i hodinu, potom se vzbudila za chvilku sama a začala znova řvát na celý barák… Tak jsem ji přestala dávat spát, a nechávám ji spát až usne sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.9.17 10:21

Jinak teda nevim, co tobe, zakladatelko, ten prcek dela nez usne, ale nase slecna fakt lezi, je v klidu, snazi se zabrat, ale nedari se ji to, cili spis fakt neni utahana.Na to podle me moc rad neni nez nedavat spat pres den, pripadne na nekoho plati vzbudit treba po pul hodine, nebo odpoledne hodne unavit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.17 10:53

Davam ho v osum hodin vecer na postel a sedim u neho no zaspi a o pul noci rano se budi v osm hodin a pak hned po obede spat po je tak ve 12:00 stane ve 14:00 a velej den se hraje venku sme asi tak priblizne hodinu
ale fakt uz nevim co stim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
26.9.17 10:58

Venku jste hodinu?!? S triletym?!? V tomhle pocasi?!? Tak se nediv. Vzbud ho po hodine odpoledniho spanku a venku budte cele odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.17 11:01

Dekuji za radu skusim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.17 11:02
@Borůvka1990 píše: Čti mu a udrž ho v klidu :nevim:

skusila sem to vubec ho to nezajima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.17 11:05
@unuděná píše:
My jsme na tom podobne s 2,5letou. Uspavani spolu s brachou kolem 20:00 trva alespon hodinu. A to pritom chodi spat uz dopoledne (kolem 10:30),spi hodinku a pul a odpoledne mivame nabita venkovnim programem :nevim: Vypustit tento spanek nemuzu (i kdyz uz se parkrat stalo a bylo to super),ale nastoupim do prace a ona bude muset chrnet ve skolce. Takze kolotoc nanovo.Taky nevim, co s tim :nevim:

take sem skusila vypustit odpoldni spnek ale tak to mi potom ani nevim jak usne na zemi v 17:00 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí